Гледане на карти десте катина - page 16 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 16
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 31, 2020, 05:39:00 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти десте катина

Започната от mirela, Септември 26, 2019, 04:59:34 pm

« назад - напред »

bebeshok

Аз пак да Ви помоля да погледнете какво показват сега картите, Mirela, човека, който оставих сам да ме потърси, така и нарави имаше нужда от моята помощ за един проблем, и аз се съгласих миналата седмица всеки ден му помагах, говорихме от части за това между нас, каза, че не е щастлив сега като не се виждаме и не сме заедно, но и не даде знак, че иска пак да се съберем, като му помагах се виждахме надвечер, криеше се, и сега пак ме избягва, та се чудя дали да се боря ли и да чакам ли за тази връзка, която имахме или наистина приключихме окончателно, мисля, че ме обича, но много се умори и той да се бори срещу всички, имаме доста перипети, които трябва да отстраним, все пак сме зрели хора с минало. Благодаря предварително, Mirela !!!

mimozanikolova

Здравейте ,бих искала да попитам относно работата какво ме очаква ?Дълго време отсъствах и сега се върнах очаква ли ме някакво развитие повишение,и ще успея ли да се подобри финансовото ми положение  ?Благодаря   

mirela

Цитат на: Debora в Октомври 07, 2019, 04:44:50 pm@Мирела,да Ви попитам за човек с инициалите Р.Х.Мисли ли още за мен има ли някакви угризения или си мисли че е прав.Ще се видим ли някога за да ми поиска прошка.В социалните мрежи сьм го блокирала.Интересува ли се.Научил ли си е уроците или завинаги ще остане такьв какьвто е.Ще помьдрее ли някога.
здравейте, според мен този човек знае че е виновен, но ще си го държи в себе си, има угризения, но и да се видите не виждам да сте заедно.

mirela

Цитат на: Alina в Октомври 07, 2019, 05:20:00 pm@Mirela, здравей. Може ли да погледнеш ще имаме ли още едно детенце и ще сключим ли брак?
да, след като преминат трудностите които имате.

mirela

Цитат на: 8888sisa в Октомври 07, 2019, 06:30:59 pm@Mirela  здравей, искам да попитам за майка ми и  баща  ми,  дали  ще имат  собствено  жилище. Загубиха  тяхното  си  жилище  преди много  години, сега живеят  под наем. М.К. 66г - майка  и  баща  Н.К. 67г. Благодаря предварително
здравейте, малко трудно, но не и невъзможно,имам чувството че ще успеят да си имат собствено жилище.

bubetooo

Здравейте, бихте ли ми казали дали отношенията ми с П. ще се подобрят или ще продължат да се влошават? И дали ме харесва и ще има нещо между нас? Благодаря!

[email protected]

@mirela,може ли да погледнеш как ще се развият отношенията ми с Ш. на 22.Преди също те питах за него, но сега вече се видяхме. Аз се преместих да работя в неговата държава преди седмица. Той поиска да се видим и всичко беше много хубаво, видяхме се миналия четвъртък но от тогава не ми е писал и ми е малко тъжно, защото съм нова тук и той е единствения човек когото познавам като изключим новите ми колеги. В работата всичко върви добре до момента, но не спирам да си мисля за него и какво ще стане. Аз съм Г на 25.

mimi77

Цитат на: mirela в Септември 28, 2019, 11:30:25 amще станат, но не скоро, ще има трудности който ще трябва да преминете, но той е  доста егоистичен човек, и от времи на времи това ви затруднява, но държи на вас.

Здравейте,ще може ли,отново да погледнете за отношенията ни с Р,от почти 1 месец,не се виждаме :( тези трудности ще преминат ли скоро ?

Debora

Здравей,Mirela!Благодаря за вниманието и за предишните отговори!Би ли погледнала за мьж който ме вьлнува с инициалите К.Б.Има интерес но все още не мога да разбера точно какьв.Харесва ме се но не се познаваме лично.Като че ли никой от двамата не смее да направи крачката.Контактуваме но само на сьбрания и то служебно.С него се чувствам комфортно.Предразполага ме а аз почти винаги сьм сьгласна с неговото мнение.Инициалите му са К.Б.Що за човек е.Изглежда ми сериозен но след последното разочарование нямам доверие на никого

Alina

@Mirela,здравейте.Кога горе доле виждате да се стабилизират нещата при нас и до колко време виждате да имаме бебче?

Danii

Здравейте, искам да попитам ще има ли развитие към по-добро в живота ми до 1 година?

veronik1

Цитат на: veronik1 в Октомври 08, 2019, 07:59:38 pmМдааа,добре 😘 Благодаря ти за подкрепата 💖 И се оправяй бързичко 😘🍀
Здравей! Пак съм аз.. ситуацията май се обърна на 180 градуса и то не в моя полза 🙄...миналата седмица се видяхме пак за малко ..и аз реших да му намекна леко и леко го погалих по ръката и той се дръпна..този човек не изпитва нищо повече от приятелство явно,щом опитите ми да се доближа до него едва не го дразнят...и сега цяла седмица не сме общували по никакъв начин..ако продължа да го търся ще се превърна в досадница имаща нужда от вниманието му..и не знам какво да направя...хем го искам ..хем не искам съвсем да го загубя ..хем ми е трудно да съм край него ,.хем ми липсва..

suzi.en

Здравейте :) има два въпроса ...Защо не ме търси...И защо ме е блокирал от телефона си

Странен

Защото не иска да е  с вас явно.

Activis

Понякога ме изумяват въпросите. Иска да прекрати комуникацията с теб. А той знае, че в даден момент може да го потърсиш, а не желае.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019