ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, август 06, 2019, 02:33:22 pm

« назад - напред »

vility29

Здравей @Morena,може ли да погледнете и за мен дали ще има втори шанс между мен и Петър.Има ли чувства към мен все още или ме използва само.Какво ме очаква до края на годината в личен план.Благодаря предварително.

Activis

Цитат на: Мкери в ноември 27, 2019, 12:59:56 amКакво ме очаква в личен и професионален план през следващите три месеца?

Беше констатирано това в други теми. Отностно тези неща. Нищо не се е променило.

Мкери

Цитат на: Activis в ноември 28, 2019, 10:52:14 pmБеше констатирано това в други теми. Отностно тези неща. Нищо не се е променило.
Там питах за ноември.Благодаря!

Мкери

Цитат на: Мкери в ноември 29, 2019, 03:33:48 amТам питах за ноември.Благодаря!
Ако може тогава да увелича въпроса ...предстоящи промени през следващите шест месеца?

Activis

А вие наясно ли сте, че всичко зависи от случващите се събития. Сега може да е едно, но на по- късен етап нещата да се променят. Затова, за такъв период.. трудно  някой ще ви отговори тук.

bibi986

Здравейте!Искам да попитам защо И се промени държането си през последнита седмица? Баща му ли се меси или е срещнал друга?

Мкери

В професионален план какво се очертава през следващите месеци?

alvena

Цитат на: Activis в ноември 25, 2019, 04:35:42 pmУсещам някакъв застой тука. Няма особенно развитие.
[/quote
Здравей отново!С този мьж живеем в различни градове и срещите ни не са толкова чести, колкото ни се иска.Може би затова си усетил застой.Година след запознанството ни,той ми призна чувствата си,говори за бьдеще.Ако имаш вьзможност,може ли да кажеш какво усещаш сега?Много благодаря !

Activis

Все пак това разстояние ще остане причка. Затова трябва да измислите вариант, за да може нещата да се получат.

alvena

Цитат на: Activis в декември 27, 2019, 10:23:51 amВсе пак това разстояние ще остане причка. Затова трябва да измислите вариант, за да може нещата да се получат.
Да.това разстояние е пречка.Срещнах любовта,виждам че е така и го усещам.Но... За сьжаление си мисля,че при мен винаги има някакво но.

Margarita123

Здравейте!
Бих искала да попитам очаква ли ме промяна в личен и професионален план в близките месеци?
Благодаря.

KIARA

Какво ми предстои в следващите месеци? Какво ме очаква?

Ines Said

Здравейте , някой по-запознат с подредбите на лвнорман може ли да ми изтълкува подредба с пет карти - жена , мъж, кръст , слънце, лилии. Все още се уча

Ines Said

Цитат на: Ines Said в август 28, 2020, 07:57:18 pmЗдравейте , някой по-запознат с подредбите на лвнорман може ли да ми изтълкува подредба с пет карти - жена , мъж, кръст , слънце, лилии. Все още се уча
Да уточня едното значение което намерих е прекратяване или несъстояване на отношения или кармически отношения но това слънце след това ме обърка

Tanitka

Здравей,@ Morena! Може ли да погледнеш дали ще се върна на старата си работа и ще бъда ли занапред с човека,когото съм? Благодаря