Гледане на карти „Ленорман” - page 12 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 12
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 17, 2020, 08:29:10 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, Август 06, 2019, 12:33:22 pm

« назад - напред »

sunshine

Здравейте! Искам да попитам ще продължа ли висшето си бразованието в 4 курс тази година или ще прекъсна? Момиче съм, с буква А

mirela

Цитат на: ninom в Септември 19, 2019, 01:09:13 pmЗдравейте Мирела.Бихте ли погледнали и за мен.Как ще се развият отношенията ми Т/има ли чувства към мен,защото не ги показва/.Имаме ли общо бъдеще ?Какво да очаквам от него?Двамата сме с пъстри очи,светло кестеняви ,над 40 г.Благодаря предварително.
здравейте този човек иска да прекрати отношенията си със вас, и мисли по най хитрият начин да ви го каже, съжалявам не виждам да се подобрят отношенията ви.😔

svd

@mirela , здравейте, бях на интервю за работа, казаха ми да очаквам резултат до края на месеца, виждате ли промяна в работен план при мен? В любовта, да очаквам ли подновяване на стар контакт до края на годината или ще се появи друг човек? Успех!

[email protected]

Цитат на: mirela в Септември 18, 2019, 09:31:50 pmмного се радвам, казах ти бях сигурна за работата че ще те приемат, всичко ще е наред и със преместването, даже ще си много доволна от работата,  много ме зарадва благодаря че сподели, пожелавам ти само успехи да имаш ❤️❤️❤️🙂
@mirela, благодаря много! А дали може ако е възможно да погледнеш пак за това момче, Ш. на 22г. Аз му писах да му кажа, че ще ходя там и той сега ми дава съвети за квартири и така. Много се надявам като отида там да се виждаме, защото не познавам никой друг. Надявам се дори на нещо повече, но картите все още ли показват, че се очертават само сексуални отношения?

Десислава9

Цитат на: Десислава9 в Септември 15, 2019, 10:56:34 pm@Mirela,би ли хвърлила едни карти,за един мъж Г.К. на 37г зелени очи,шарена пробеляла вече коса среден на ръст,с който прекратих отношенията си преди няколко месеца.Много емоционална връзка за мен,мисля и за него беше,няколкогодишна беше.Имало е посещение от негова страна на работното ми място,преди няколко месеца,но за жалост аз отсъствах,но разбрах,че е идвал. Поизоставих отношенията ни,аз бях двегятеля и ми писна. Дали има някакъв шанс за възобновяване на връзката,защо така потъна,забравил ли ме е вече?Някаква причина за студенината му към мен,има ли смисъл въобще да се ровя в него още??
Аз съм на 37г кестенява коса и зелено-кафяви очи.
Моля те ,да внесеш яснота.

Цитат на: mirela в Септември 16, 2019, 03:14:40 pmЗдравейте за жалост не виждам да сте заедно, просто е преследвал личните си интереси.

@mirela,Моля те да видиш с картите дали, ако го потърся бихме могли да възобновим отношенията си?!Аз искам да знам,какво е в главата му,какво съм за него,има ли чувства към мен,сеща ли се за мен,какво изпитва като ме вижда,иска ли да си върнем старите отношения?!
Хвърли пак карти моля те.И не ми спестявай нищо,макар и да се натъжа.Знам,че това странене от негова страна се дължи на нещо.Благодаря ти.

Desinkata2017

Здравейте,Мирела и Морена. Някоя от вас би ли ми гледала на карти?
Разделихме се с приятеля ми преди 2 седмици заради глупост от негова страна,та въпроса ми е дали ще се оправим? Ще ме потърси ли?
Благодаря предварително за отговорите!
Аз съм с кафеви очи и тъмна коса,той също.

Али

Цитат на: Али в Септември 10, 2019, 10:04:13 pmБихте ли погледнали какво ме очаква в любовта? Дали ще остана на тази работа?
А на мен някой ще отговори ли?

mirela

Цитат на: lavieebelle в Септември 18, 2019, 04:21:22 pmЗдравейте,измъчва ме следното-ще имам ли връзка с човека в който съм влюбена - той е рус със сини очи, тъй като все още не се е разделил с настоящата си приятелка. Ще избере ли най-накрая да бъде с мен или нов човек идва към мен. Ще бъда ли във връзка до края на годината?
Благодаря Ви предварително !
здравейте, излиза че ще имате още един шанс с това момче, каточели той не се е доказал достатъчно все едно си криел чувствата, има нещо недовършено между вас.🙂

Morena

Цитат на: Desinkata2017 в Септември 20, 2019, 12:51:28 pmЗдравейте,Мирела и Морена. Някоя от вас би ли ми гледала на карти?
Разделихме се с приятеля ми преди 2 седмици заради глупост от негова страна,та въпроса ми е дали ще се оправим? Ще ме потърси ли?
Благодаря предварително за отговорите!
Аз съм с кафеви очи и тъмна коса,той също.

За в момента не.

Morena

Цитат на: Margarita123 в Септември 19, 2019, 01:07:24 pmКакво показват картите? Ще си намеря ли работа?
Благодаря.

До дни трябва да получиш предложение.

Morena

Цитат на: Margarita123 в Септември 17, 2019, 11:01:24 am@mirela, може ли ако е удобно да ми отговорите. Интересува ме също ще имам ли любовна връзка до края на годината? Благодаря!
Пи картите, които изтеглих не.

Desinkata2017

Цитат на: Morena в Септември 20, 2019, 08:09:49 pmЗа в момента не.

А за по-нататъшен период от време? Или това беше края?

Debora

@Morena,наскоро срешнах мьж,който много ми хареса.Всьшност той седеше зад мен на едно сьбиране.Нещо ме накара да се обьрна -гледахме се незнам за колко време.Усетих само спокойствие.Нито пеперуди в стомаха нито сьрцебиене само спокойствие.Човекьт е около 45-50г.Висок с тьмна коса и тьмни очи.Потьрсих повече и-ция вьв ф.б.за него .На профилната снимка имаше дьга на моята сьщо.Нещо случайно ли е или има нещо .Забелязал ли ми е или всичко това е само в моята глава.

Margarita123

Да, аз бях на интервю и казаха, че ще ми се обадят следващата седмица. Надявам се да ме одобрят.
Благодаря за отговорите!

mimi77

Здравейте,бихте ли погледнали дали ще заживеем заедно/ако ви трябва период,нека да е 6 мес/с приятеля ми Р ?Ако е да,ще има ли деца при нас.Благодаря ви ,много :)

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019