Гледане на карти „Ленорман” - page 12 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 12
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 14, 2019, 04:01:16 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, Август 06, 2019, 12:33:22 pm

« назад - напред »

mirela

Цитат на: Enona в Септември 18, 2019, 05:31:27 pmБлагодаря ти @mirela. За мен позна - не съм доволна от чувствата в брака си и искам край, но ме спират 2 деца, за които трябва да мисля. Пък и като оставя мъжа си не мисля, че ще намеря някаква голяма любов.  Иначе не мисля по никакъв начин да се свързвам с него. В смисъл не бих  направила първа крачка към по-близки отношения от Здравей, както е в момента. Него не го познавам. Незнам от какво го е страх. Нещо с мен ли? Може да го е страх да потърси по-близък контакт, понеже знае че съм омъжена, а пък е и приятел на брат ми... Да разбирам, значи че няма моите вълнения към мен, както аз към него? Пък и флирт, не е като любов :) Благодаря ти :)
напълно те разбирам децата са винаги на първо място, но това са само карти никога не знаеш какво ще ти донесе съдбата, горе главата. 🙂🙂

[email protected]

@mirela, беше права, предложиха ми работата, да започна следващия месец на 14ти, и аз приех. Вижда ли се на картите дали ще мине всичко наред с преместването и дали ще се справя с работата?

mirela

Цитат на: [email protected] в Септември 18, 2019, 08:53:50 pm@mirela, беше права, предложиха ми работата, да започна следващия месец на 14ти, и аз приех. Вижда ли се на картите дали ще мине всичко наред с преместването и дали ще се справя с работата?
много се радвам, казах ти бях сигурна за работата че ще те приемат, всичко ще е наред и със преместването, даже ще си много доволна от работата,  много ме зарадва благодаря че сподели, пожелавам ти само успехи да имаш ❤️❤️❤️🙂

mirela

Цитат на: prilep82 в Септември 18, 2019, 03:29:34 pm@mirela Здравейте, ще може ли да погледнете нещо и за моя проблем.Имах връзка 8 години с приятелят ми и в момента в който исках вече да живеем заедно и да се случат по сериозни неща си тръгна с банални обяснения за мен оправдаващи страха му от сериозно обвързване въпреки че сме на по 36-37години .Това се случи преди 4 месеца направих няколко опита да говоря с него но той ме игнорира тотално.Няма друг човек. Питането ми е все пак ще размислили и ще ми се обади ли да си оправим отношенията...питам се дали вече няма друг човек в живота си ,макар че си мисля че все пак 8 години ако си бил всякаква подкрепа и си се раздавал безрезервно в любовта за даден човек едва ли ще го затриеш толкова лесно но това са си мой мисления не негови както казвам.Ако може погледнете и ми отговорете на питанията...Благодаря предварително!!!
здравейте за мен този мъж е поел звоя път.

mimozanikolova

Цитат на: mimozanikolova в Септември 09, 2019, 01:53:50 pmЗдравейте mirela ,бихте ли погледнали и на мен .Какво да очаквам за в бъдеще в личен план имам семейство -мъж и две деца,но напоследък  нещата с мъжът ми не вървят опитвам се да съм "над нещата" и да премълчавам като че ли по -лошо става .Чувствам се объркана и наранена,има ли смисъл да причинявам това на децата и на себе си!Благодаря

Morena

Цитат на: mirela в Септември 19, 2019, 12:51:44 pmздравейте за мен този мъж е поел звоя път.

Според мен си има друга жена. Може би колежка. 8 г е страшно много време да чакаш отношенията да станат сериозни. Продължи напред. Ако нямате деца ще ти е по-лесно. Дори не сте живели заедно. Чакала си цели 8 г. и накрая отношението му е отвратително.

Margarita123

Цитат на: Margarita123 в Септември 18, 2019, 02:52:37 pmДнес бях на интервю за работа. Казаха ми, че ще ми се обадят следващата седмица. Мястото ми харесва. Много се нуждая от работа, от 7 месеца съм безработна. Надявам се скоро да започна. Виждате ли да ме одобрят на тази позиция?
Какво показват картите? Ще си намеря ли работа?
Благодаря.

ninom

Здравейте Мирела.Бихте ли погледнали и за мен.Как ще се развият отношенията ми Т/има ли чувства към мен,защото не ги показва/.Имаме ли общо бъдеще ?Какво да очаквам от него?Двамата сме с пъстри очи,светло кестеняви ,над 40 г.Благодаря предварително.

mirela

Цитат на: Morena в Септември 19, 2019, 01:03:42 pmСпоред мен си има друга жена. Може би колежка. 8 г е страшно много време да чакаш отношенията да станат сериозни. Продължи напред. Ако нямате деца ще ти е по-лесно. Дори не сте живели заедно. Чакала си цели 8 г. и накрая отношението му е отвратително.
мм,значи сме на едно мнение, затова и казах че е поел своя път,и да не се връща назад

sunshine

Здравейте! Искам да попитам ще продължа ли висшето си бразованието в 4 курс тази година или ще прекъсна? Момиче съм, с буква А

mirela

Цитат на: ninom в Септември 19, 2019, 01:09:13 pmЗдравейте Мирела.Бихте ли погледнали и за мен.Как ще се развият отношенията ми Т/има ли чувства към мен,защото не ги показва/.Имаме ли общо бъдеще ?Какво да очаквам от него?Двамата сме с пъстри очи,светло кестеняви ,над 40 г.Благодаря предварително.
здравейте този човек иска да прекрати отношенията си със вас, и мисли по най хитрият начин да ви го каже, съжалявам не виждам да се подобрят отношенията ви.😔

svd

@mirela , здравейте, бях на интервю за работа, казаха ми да очаквам резултат до края на месеца, виждате ли промяна в работен план при мен? В любовта, да очаквам ли подновяване на стар контакт до края на годината или ще се появи друг човек? Успех!

[email protected]

Цитат на: mirela в Септември 18, 2019, 09:31:50 pmмного се радвам, казах ти бях сигурна за работата че ще те приемат, всичко ще е наред и със преместването, даже ще си много доволна от работата,  много ме зарадва благодаря че сподели, пожелавам ти само успехи да имаш ❤️❤️❤️🙂
@mirela, благодаря много! А дали може ако е възможно да погледнеш пак за това момче, Ш. на 22г. Аз му писах да му кажа, че ще ходя там и той сега ми дава съвети за квартири и така. Много се надявам като отида там да се виждаме, защото не познавам никой друг. Надявам се дори на нещо повече, но картите все още ли показват, че се очертават само сексуални отношения?

Десислава9

Цитат на: Десислава9 в Септември 15, 2019, 10:56:34 pm@Mirela,би ли хвърлила едни карти,за един мъж Г.К. на 37г зелени очи,шарена пробеляла вече коса среден на ръст,с който прекратих отношенията си преди няколко месеца.Много емоционална връзка за мен,мисля и за него беше,няколкогодишна беше.Имало е посещение от негова страна на работното ми място,преди няколко месеца,но за жалост аз отсъствах,но разбрах,че е идвал. Поизоставих отношенията ни,аз бях двегятеля и ми писна. Дали има някакъв шанс за възобновяване на връзката,защо така потъна,забравил ли ме е вече?Някаква причина за студенината му към мен,има ли смисъл въобще да се ровя в него още??
Аз съм на 37г кестенява коса и зелено-кафяви очи.
Моля те ,да внесеш яснота.

Цитат на: mirela в Септември 16, 2019, 03:14:40 pmЗдравейте за жалост не виждам да сте заедно, просто е преследвал личните си интереси.

@mirela,Моля те да видиш с картите дали, ако го потърся бихме могли да възобновим отношенията си?!Аз искам да знам,какво е в главата му,какво съм за него,има ли чувства към мен,сеща ли се за мен,какво изпитва като ме вижда,иска ли да си върнем старите отношения?!
Хвърли пак карти моля те.И не ми спестявай нищо,макар и да се натъжа.Знам,че това странене от негова страна се дължи на нещо.Благодаря ти.

Desinkata2017

Здравейте,Мирела и Морена. Някоя от вас би ли ми гледала на карти?
Разделихме се с приятеля ми преди 2 седмици заради глупост от негова страна,та въпроса ми е дали ще се оправим? Ще ме потърси ли?
Благодаря предварително за отговорите!
Аз съм с кафеви очи и тъмна коса,той също.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019