Гледане на карти „Ленорман” - page 13 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 13
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 14, 2019, 04:01:44 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, Август 06, 2019, 12:33:22 pm

« назад - напред »

Али

Цитат на: Али в Септември 10, 2019, 10:04:13 pmБихте ли погледнали какво ме очаква в любовта? Дали ще остана на тази работа?
А на мен някой ще отговори ли?

mirela

Цитат на: lavieebelle в Септември 18, 2019, 04:21:22 pmЗдравейте,измъчва ме следното-ще имам ли връзка с човека в който съм влюбена - той е рус със сини очи, тъй като все още не се е разделил с настоящата си приятелка. Ще избере ли най-накрая да бъде с мен или нов човек идва към мен. Ще бъда ли във връзка до края на годината?
Благодаря Ви предварително !
здравейте, излиза че ще имате още един шанс с това момче, каточели той не се е доказал достатъчно все едно си криел чувствата, има нещо недовършено между вас.🙂

Morena

Цитат на: Desinkata2017 в Септември 20, 2019, 12:51:28 pmЗдравейте,Мирела и Морена. Някоя от вас би ли ми гледала на карти?
Разделихме се с приятеля ми преди 2 седмици заради глупост от негова страна,та въпроса ми е дали ще се оправим? Ще ме потърси ли?
Благодаря предварително за отговорите!
Аз съм с кафеви очи и тъмна коса,той също.

За в момента не.

Morena

Цитат на: Margarita123 в Септември 19, 2019, 01:07:24 pmКакво показват картите? Ще си намеря ли работа?
Благодаря.

До дни трябва да получиш предложение.

Morena

Цитат на: Margarita123 в Септември 17, 2019, 11:01:24 am@mirela, може ли ако е удобно да ми отговорите. Интересува ме също ще имам ли любовна връзка до края на годината? Благодаря!
Пи картите, които изтеглих не.

Desinkata2017

Цитат на: Morena в Септември 20, 2019, 08:09:49 pmЗа в момента не.

А за по-нататъшен период от време? Или това беше края?

Debora

@Morena,наскоро срешнах мьж,който много ми хареса.Всьшност той седеше зад мен на едно сьбиране.Нещо ме накара да се обьрна -гледахме се незнам за колко време.Усетих само спокойствие.Нито пеперуди в стомаха нито сьрцебиене само спокойствие.Човекьт е около 45-50г.Висок с тьмна коса и тьмни очи.Потьрсих повече и-ция вьв ф.б.за него .На профилната снимка имаше дьга на моята сьщо.Нещо случайно ли е или има нещо .Забелязал ли ми е или всичко това е само в моята глава.

Margarita123

Да, аз бях на интервю и казаха, че ще ми се обадят следващата седмица. Надявам се да ме одобрят.
Благодаря за отговорите!

mimi77

Здравейте,бихте ли погледнали дали ще заживеем заедно/ако ви трябва период,нека да е 6 мес/с приятеля ми Р ?Ако е да,ще има ли деца при нас.Благодаря ви ,много :)

lavieebelle

Цитат на: mirela в Септември 20, 2019, 07:52:55 pmздравейте, излиза че ще имате още един шанс с това момче, каточели той не се е доказал достатъчно все едно си криел чувствата, има нещо недовършено между вас.🙂

Благодаря за отговора :) Наистина се надявам да се получат нещата между нас и да спрем да се въртим в един омагъосан кръг :)

[email protected]

Цитат на: [email protected] в Септември 19, 2019, 05:47:59 pm@mirela, благодаря много! А дали може ако е възможно да погледнеш пак за това момче, Ш. на 22г. Аз му писах да му кажа, че ще ходя там и той сега ми дава съвети за квартири и така. Много се надявам като отида там да се виждаме, защото не познавам никой друг. Надявам се дори на нещо повече, но картите все още ли показват, че се очертават само сексуални отношения?
@mirela, може ли, когато ти е удобно да погледнеш пак дали всичко ще е наред с преместването ми в Ирландия и с новата работа, много напрегната се чувствам тези дни защото имам много малко време да се справя с всичко като изпразване на квартирата ми, документи. И ако може да погледнеш пак как ще се развият нещата с това момче, когато замина?

mirandata

Здравейте, ако може да ми погледнете. Имам връзка с доста по-млад мъж. Мислех, че ще е просто кратко увлечение, но мина вече доста време. Какво ще се случи занапред?
Благодаря предварително!

lavieebelle

Здравейте, ако е удобно искам да попитам още един въпрос :) С въпросното момче, за което питах- рус и сини очи, нещата не се получават, колкото и да се опитвам и в момента се виждам с по-голямо момче от мен - с тъмна коса и светли очи. Въпроса ми е какви са намеренията на тъмнокосото момче към мен, имаме ли шанс за връзка?

Darling85

Цитат на: Darling85 в Септември 13, 2019, 10:03:38 pmЗдравейте, в процес на търсене на работа съм, ще намеря ли такава бързо, сигурна ли ще е? Как ще се справя с детето, което отглеждам сама? Баща му завинаги ли ще остане с новата си жена?А аз сама ли ще остана...


veronik1

Здравейте!💖Какво ме очаква на любовния фронт до края на годината?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019