Гледане на карти „Ленорман” - page 18 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 18
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 29, 2020, 02:16:09 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, Август 06, 2019, 02:33:22 pm

« назад - напред »

mozila

Определено е излязло за твоята фирма явно, защото ми излезе колеги , а за другата фирма ми излиза едно обаждане, за ковто има време, застой, и сякаш ще получиш това което искаш, но не точно, и ще зависи от мъж
Ще видиш ли и за мен, благодаря ти 💋

Morena

Цитат на: mozila в Ноември 12, 2019, 11:16:09 pmОпределено е излязло за твоята фирма явно, защото ми излезе колеги , а за другата фирма ми излиза едно обаждане, за ковто има време, застой, и сякаш ще получиш това което искаш, но не точно, и ще зависи от мъж
Ще видиш ли и за мен, благодаря ти 💋

Благодаря ти. Би ли ми теглила тогава как ще си прекарам на банкета в сегашната фирма. Не ми се ходи , но приех от любезност.

Покана за среща ще има до месец. Мъж , по голям ще те покани. Този мъж има финансови проблеми.

Връзка ще поиска, семейство излиза накрая. Сигурна ли си ,че не е женен ?

mozila

Доколкото знам те са заедно, но той каза, че няма чувства, но го спират редица неща, бях му казала като си изясни какво иска тогава да ме потърси...калвп ще рече, ще поиска ли да е с мен или просто да не се надявам... ще погледна до 10 минути

Activis

Абе момичета защо само се забатачвате. Търсете новото и не гледайте назад. Наблюдавам как се питате една друга. Помислете има ли смисъл да си губите времето. Любовта трябва да си идва сама. Не да се молите, и да чакате. Човек трябва  да има интерес, а не само единия да подканя. И отсреща да чува само оправдания. Но сами трябва да го осъзнаете.

Morena

Цитат на: mozila в Ноември 12, 2019, 11:45:34 pmДоколкото знам те са заедно, но той каза, че няма чувства, но го спират редица неща, бях му казала като си изясни какво иска тогава да ме потърси...калвп ще рече, ще поиска ли да е с мен или просто да не се надявам... ще погледна до 10 минути
Излязоха чувства при него  в подредбата .  Теглих друга дали има към нея? Няма. Разделени са. Според мен ще научиш скоро за раздяла. Какъв път.

mozila

Морена, Излезе,че ще си прекараш добре, работодателят ти ще бъде наоколо, негов близък също, /колега/ Ще се стараеш да се представиш добре или да изглеждаш добре, и излиза празник... благодаря тии 💋 ...активис много си прав... какъв път морена

Morena

Цитат на: mozila в Ноември 13, 2019, 12:03:53 amМорена, Излезе,че ще си прекараш добре, работодателят ти ще бъде наоколо, негов близък също, /колега/ Ще се стараеш да се представиш добре или да изглеждаш добре, и излиза празник... благодаря тии 💋 ...активис много си прав... какъв път морена.
Благодаря ти. На мен също ми излезе празник. Както и млад мъж. Някакви притеснения ми излезе накрая.

Не мога да каже. Излезе пътуване.

Morena

А ти защо си напуснала работа?
Аз също напуснах, но при мен причината бяха 3-4 колежки, които ми правеха мизерии. Харесваше ми работата, затова сега търся начин да се върна пак в този бранш.

mozila

При мен беше същата причината, в момента съм в процес на търсене, за работата, за която ти писах не стана... можеш ли да видиш за мястото, което бяха ми обещали ще се обадят ли? Блсгодаря ти 💋хубав ден!

Margarita123

Може ли да ми изтеглите карти?
Обучавам се на работа, работното място ми харесва и за сега се справям. Интересува ме, ще се задържа ли на работа до изпитателния срок?
Много ще съм благодарна ако ми отговорите.

mozila

Здравей! Да! излиза предложение, вземане на решение и получаване на това, което искаш, но трябва да се стараеш! 🍀

Morena

Слаб ми е интернета. Тегли си ленорман и остави. Като имам възможност ще ги видя.

Ще ми теглиш ли общи неща до края на годината какво ме очакват.
Планирам да купя апартамент. Ще им ли възможност догодина.
Цитат на: mozila в Ноември 13, 2019, 08:46:28 amПри мен беше същата причината, в момента съм в процес на търсене, за работата, за която ти писах не стана... можеш ли да видиш за мястото, което бяха ми обещали ще се обадят ли? Блсгодаря ти 💋хубав ден!

mozila

Здравей, когато когато можеш виж, не е проблем... аз ще изтегля все пак де 😁

Може би няма да е до края на годината за жилището, ще отнеме повече време, очертава ти се път, /или жена ще пътува,/  и може това да ти попречи, забави... но сега видях, че ме пита за догодина...
До края на годината очертава се вземане на решение, избор, правилно ще бъде, една среща с мъж , ще започнете връзка...🍀

mozila

Ще ми се обадят ли за обещаната  работа:ключ, кръст, къща, облаци...

Activis

Тия карти много важно е мястото им в подредбата., ама тази карта кръст не е добра изобщо. Като цяло нази подредба е лоша за този въпрос. Но нека каже Морена, тя е по- запозната.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019