Гледане на карти „Ленорман” - page 23 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 23
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 09:50:00 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти „Ленорман”

Започната от Morena, Август 06, 2019, 02:33:22 pm

« назад - напред »

Activis

@Morena много си права.

@Pandora  от разстояние не.

@Nom няма поне до края на годината. Трябва да разшириш конатктите и начина по - койта ти минава деня да промениш.

Pandora

А поддържа ли контакт с жена? ( П)

Morena

Цитат на: Nom в Ноември 18, 2019, 07:35:26 pm@Morena това не е било моето място, но го понесох тежко, за съжаление. Надявам се декември месец да имам шанс, просто вече е почти нетърпимо да чакам и да чакам. Няма как да се насладя на празниците, но ти благодаря от сърце.
След нова година ще има раздвижване. Ще имаш срещи и новини. Ще започнеш работа в сграда ,където се провежда обучение или ти ще се обучаваш. Лятото ти предстои пътуване. Повод за празник. Като цяло много хубави карти . Нямаше нито една негативна.

И аз съм била в твоята ситуация.
Как излязох от това положение?
Смених града и средата. Явно имаш нужда да го направиш и ти.
Аз лично не съжалявам. Нямаше да стигна дотук, ако не бях излезнала от зоната си на комфорта и не се бях впуснала в напълно различна среда. Не ми беше лесно и сега не е. Но щом искаш да растеж се готви и за трудности.

Nom

Благодаря пак и отново от сърце. Прегръщам те силно мило момиче.

Morena

На мен ми отне също много време да си намеря работа. В родния ми град винаги отговорът беше не. Сякаш не бях достойна да работя за местните ,,безнесмени". Нямам нито един ден трудов стаж в града, в който съм живяла. Работих на две места за по няколко дни без договор. Това ми е опита и толкова. После заминах и ми се усмихна късмета. Шансът, който винаги съм чакала дойде и то не чаках дълго. Беше за кратко. Позицията беше по заместване за  6м. И напуснах след като изтече договорът. И пак без работа не останах. Работих година и 7м в една семейна фирма. Там се запознах и с онзи мъж, за който все питам. Напуснах , защото не ми дадоха шанс да се развивам. Смених още една работа, сега съм на друга. От 4 интервюта ходя на 3 от трите имам предложения за работа. Просто си повярвах повече и не се оставих отрицателните отговори да ме победят. Като не стане при този ,пробвам при друг. Сега не ме е страх да остана без работа, защото  знам, че където и да отида ще ми предложат работа. На теб ти трябва малко , за да повярваш в себе си. Напомняш ми на мен. Не се отчайвай  ще намериш свестен работодател, който да ти даде шанс. Помисли си дали вече имаш бъдеще тсм където си. Ако си от малък град шансовете ти са наистина ограничени.

Пс сетих се за съня , за който питах. Срещнах се с един друг колега за малко тази вечер. Не очаквах да ми пише. Не този който сънувах, а друг.
Той ме харесва още от самото начало ,когато постъпих на работа. Не знам защо ме търси дори след като напуснах. Има си приятелка от няколко години.

Nom

@Morena здравей,
За 10 години никъде не намерих, работа за 3 години 3 пъти загубих работа, съсипана съм психически, в тежка депресия съм. Изключително много ти благодаря, ще потърся и други варианти. Имам нужда да замина, но за съжаление, няма къде. Тормозена съм заради липсата на работа, нямам приятели. Вярвам в себе си 14 години, още слeд първите интервюта вярвах, и тогава когато за 1 път намерих след 10 години пак вярвах. Вярвах, че ще се върна на работа след операция. Благодаря, прегръщам те силно.

mimi77

Здравейте,имам малко странен въпрос.Какви са намеренията на Р спрямо мен?

Bruja

Здравейте,бих искала да попитам очертава ли се сериозна връзка с някой в скоро време. Благодаря.

Margarita123

Цитат на: Morena в Ноември 17, 2019, 07:00:44 pmЗасега не.
Да, така е. За сега няма да имам връзка. Този човек от виртуалното пространство ми каза, че иска да сме заедно. Аз го приемам само като приятел и нямам по-интимно влечение към него. Надявам се да разширя контактите си и да се запозная с нови хора. Предстои ми пътуване в чужбина. Може ли да погледнете дали всичко ще бъде наред?

Monitoy

Здравей, моят въпрос е ще бъда ли с момчето което харесвам? И ще мине ли успешно операцията на майка ми. Благодаря предварително.

Activis

Операцията ще мине добре. Ще има период на възстановяване, но ще мине благополучнао.  Не усещам да има усложнения. За момчето не усещам нещо по- задълбочено.

alvena

Активис,здравей!Много те моля,ако имаш вьзможност,да погледнеш за мен.Какво виждаш за отношенията ми с В.С. на 46г.Благодаря ти!

Activis

Цитат на: alvena в Ноември 25, 2019, 03:23:05 pmАктивис,здравей!Много те моля,ако имаш вьзможност,да погледнеш за мен.Какво виждаш за отношенията ми с В.С. на 46г.Благодаря ти!

Усещам някакъв застой тука. Няма особенно развитие.

Десислава Иванова

@Morena Здравей.Може ли да погледнеш какво ме очаква в близките месеци, по-конкретно дали скоро ще намеря работа в София и евентуално дали ще срещна сериозен човек за връзка.На 25 години съм.

Мкери

Какво ме очаква в личен и професионален план през следващите три месеца?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019