Гледане на карти таро Уейт с големите аркани - page 11 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 11
 
Юли 05, 2020, 08:45:04 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:45:04 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане на карти таро Уейт с големите аркани

Започната от Калинка, Октомври 05, 2019, 11:46:15 pm

« назад - напред »

miracle16

Здравейте. Бих искала да попитам какво ме очаква до края на календарната година? Изминалите няколко месеца бяха кошмарни, всичко сякаш се срутваше и най-големите ми страхове започнаха да се сбъдват. Кога ще се наредят нещата?
Преди няколко месеца трябваше да направя сериозен избор, всичко изглеждаше добре, чувствах се добре от направеното решение и новото начало изглеждаше обещаващо. Но в момента нещата не са такива каквито ги очаквах, чувствам се разочарована, сякаш нямам повече надежда. Ще успея ли да се реализирам в сферата, в която искам? Ще срещна ли скоро подходящия за мен човек? Искам вече сериозна връзка, а защо не и брак. Възможно ли е да познавам този човек, а просто да не го виждам с такива очи? Благодаря предварително за отговора.

Мкери

Цитат на: Activis в Ноември 17, 2019, 08:39:36 amМоже в началото да ти е леко затруднено. Но ще се справиш.
Цитат на: Activis в Ноември 17, 2019, 08:39:36 amМоже в началото да ти е леко затруднено. Но ще се справиш.
Благодаря!

Morena

Бихте ли ми гледали  за един мъж .
Вчера се видяхме за малко.
Защо дойде до вкъщи да ме види?

Благодаря.

Мкери

Имам намерение да закупя жилището в което в момента живея. Правилно ли е решението ми и изгодна ли ще бъде сделката за мен?

Margarita123

Ще срещна ли скоро подходящ човек за  любовна връзка?
Благодаря.

Activis

Маргарита нещата няма да се изменят за месец два. При теб ще мине доста дълъг период от време. Дори повече от 6 месеца. Затова този въпрос е излишен да го задаваш всеки месец. Надяваш се някой да ти каже, че ще намериш, но не е дошло времето. Това не трябва да те отчайва. Просто реалността е такава в твоя случай.

mimozanikolova

Здр.искам да попитам дали ще успея да продам старата си кола ,която напоследък само проблеми създава и да си закупя друга може би.Благодаря предварително

Activis

Като и свалиш цената, ще я продадеш, но не мисля, че ще вземеш много пари за нея.

Pandora

Здравей Активис, очаква ли ме нова любов през новия месец? Имам положително предчувствие!

Activis

Цитат на: Pandora в Декември 03, 2019, 07:55:18 pmЗдравей Активис, очаква ли ме нова любов през новия месец? Имам положително предчувствие!

До края на годината не усещам да има "любов"

K_Love19

Здравей, @Activis, ще може ли да ми кажеш дали през следващата година ще срещна някой, с когото да имам сериозна връзка? Благодаря!

Queen of Hearts

Здравей ,ще се случи ли нещо сериозно между мен и мъжа в когото съм влюбена ,ще отговори ли на чуствата ми ,или да спра да се надявам?


Activis

Цитат на: K_Love19 в Декември 03, 2019, 08:33:13 pmЗдравей, @Activis, ще може ли да ми кажеш дали през следващата година ще срещна някой, с когото да имам сериозна връзка? Благодаря!


Ще стрещнеш. Но не бъди с нагласата, че връзката ще е сериозна. Това ще се определи с времето. Периода зависи от събитията.

Activis

Цитат на: Queen of Hearts в Декември 03, 2019, 09:43:53 pmЗдравей ,ще се случи ли нещо сериозно между мен и мъжа в когото съм влюбена ,ще отговори ли на чуствата ми ,или да спра да се надявам?

Този мъж не гледа на вас, както вие към него. Не усещам той да прави някакъв опит към вас, което само по себе си показва на къде могат да отидат нещата и да ви дадът отговор.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019