Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 25, 2019, 08:57:15 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 08:58:05 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Tanitka

Здравей,Saira!Опитах се да ти пиша на лични,но ми изписва капацитета е запълнен.Тук ще ти напиша аз съм с кафеви очи,тъмнокестеняеа коса,боядисвам я черна под 40 год съм,той е с кафеви очи,плешив,като малък е бил с по светла коса,на 40 год е.

KIARA

Saira, би ли гледала и на мен?

Activis

Saira може ли едни карти за любов. Ще се получили с човека, който обичам.  Опитах се ня лично, но мястото ви е запълнено

Margarita

Може ли и на мен да гледате на карти за любов? Необвързана съм от години.

Saira

Напишете ми на ЛС с какъв цвят на очите сте,коса и кожа.Възраст над или под 40 години и пол.Ще отговоря на Лични,за да не се разливаме тук в темата.

Saira

Activis,приятелката ви не е наясно още със себе си,дайте и малко време.Сама ще се убеди по кой път да тръгне.Не насилвай ситуацията,бъди наблюдател за момента.

Activis

Благодаря. На лична ви написах още нещо. В момента седя само острани. Не я търся. Днес се засекохме случайно.

Reni8

Здравейте може ли да ми гледате на карти. Аз съм на 31 г. Тъмно кафява коса и светли очи ,светла кожа, интересувам се за момче  след блезо два месеца става на 29 г. Тъмна коса и тъмни очи със светла кожа. Ще имаме ли любовна връзка и има ли чувства каквито аз имам към него. Благодаря.

Saira

Да,Reni8,ще погледна и ще ви пиша.

Nom

Спрете с личните, и си споделяйте каквото имате в темата. Нищо  тайно, толкова няма че да искате лични всеки поотделно, какво толкова всеки може да поиска гледане на карти от Саира, но е по добре да си споделяте отговорите в темата. нищо толкова лично няма. Всеки може да пита, и да получи отговор в темата, не е срамно да го видят другите.

Saira

Reni8,ще отговоря тук в темата:картите показват,че чувствата от ваша страна са по-силни.Очаквате известие от това момче,ще имате възможност да говорите.Донякъде от проведения разговор ще се разстроите,защото няма да оправдвае напълно очакванията ви.Излиза и светла/руса /жена,която може и да ви се яви съперница.Отношенията ви не са отдавна,нещата са в процес на развитие,затова дайте си време.Ще получите известие от път,свързано с получаването на парична сума или наследство/от черноока жена/.Предстои ви запознанство със доста светъл мъж,по-голям от вас на възраст.Това е за момента,като акценти.

Saira

Nom,тъкмо това писах преди малко-в темата.Няма нищо лично и тайно,просто някой потребители пожелаха ,затова се съобразих.За мен е без значение къде ,какво...

Nom

Аз съм с кестенява коса и очи, не съм висока, на Христови години към момента. Интересувам се от мъж с брада Я. с черна коса, и мъж Н. бивш мой приятел, най вече относно стар дълг към мен от към Н. Той твърди Н. че още ме обича но аз не.

Activis

Някой неща е хубаво да не са достояние за всеки. Saira аз ти благодаря за отделеното време. И това, че се опитваш да помагаш на такива като нас отчаяни. А ти виждаш ли нещо да излезе от това, което ми каза за тях. Или по твойте прогнози ще остане разочарована и няма да получи нищо, което тя иска

Margarita

Благодаря Ви!
Всичко е така, особено за кестенявият мъж. Разделихме се и до днес ми е трудно да го преодолея. Времето лекува, а и не мисля, че той има чувства още към мен. Дано скоро се появи нов човек в живота ми.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019