Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 08:58:05 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Hope6

Цитат на: Saira в Ноември 14, 2018, 11:36:40 am
@Норе6,скоро ще имате известие от този мъж/среща или разговор/.За бъдещи отношения не мога да говоря от сега.Трябва първо да имате  по-близки отношения, т.е. да направите "първата крачка".
Излизат ви и парични постъпления скоро,ще сте добре финансово.

@Saira, благодаря Ви много за отделеното време и за отговора. Аз с този мъж имам само служебни отношения и се интересувам дали ще продължим да работим заедно в бъдеще. Може ли да Ви помоля да погледнете в картите в тази посока.

Saira

@Sienna ,не виждам друга жена около него в момента.Трябва да му дадете шанс да се изяви,за да разберете дали ще потръгнат нещата между вас,но за мен имате добри перспективи.Не се дават користни цели или негативно отношение към вас.Не бъдете толкова мнителна,просто дайте шанс и на двама ви.

Saira

@Норе6, както ви писах ще имате много скоро известие от този човек/дали разговор или среща/,но ще имате възможност.След срещата ви с този човек ще сте  напълно наясно дали ще работите заедно.За мен има някакви пречки това да се осъществи,но се надявам да бъдат преодолими.

Margarita

Много ще се радвам ако и на мен отговорите. Предварително Ви благодаря!

Hope6

Благодаря Ви @Saira. Хубава вечер.

bianka

Здравей @Saira, имам симпатии към един мъж, дали той ще прояви интерес към мен? Казва се Румен на 31, висок, светла кожа, кестенява коса и кафяви очи. Аз съм с тъмно червеникава коса, 32г., светла кожа, кафяви очи. Благодаря Ти!

Tanitka

Здравей,Сайра,може ли да ми хвърлиш карти ,какво се очертава занапред във връзката ми,ще бъдем ли заедно с моя приятел за в бъдеще.Благодаря,предварително

Saira

@bianka ,има препятствия за реализиране на желанието ви.Този мъж е преживял неприятности от личен характер и е явно доста предпазлив по отношение на любовта.Излиза ви друг мъж по-светъл,със светли очи , над 40 год.,който е от друго населено място.Ще имате спор,свързан с пари.

KIARA

@Saira, може ли да ми гледаш на карти какви събития ми предстоят в живота в личен и професионален план. В личен план отново очакванията ми бяха разочаровани. В професионален план ми бяха обещани много значими промени.

Activis

@Saira днес излизах с едно момиче, но пак е с червена коса, незням цвета и истинския какъв е, тъмни  кафяви очи, 23г., светла кожа. Обаче да ти кажа, нещо си ме дърпа назад и незнам защо....

Saira

@Tanitka ,напиши ми  твоите характеристики и на приятеля ти.

Saira

Цитат на: Saira в Ноември 14, 2018, 11:39:55 am
@KIARA ,задайте въпроса си в другата тема на @Mystic ,Ангелските карти предполагам ще ви дадат по-конкретен отговор.Аз се въздържам от коментар по този въпрос.

Mimia

Здравейте, на 20 съм , с пъстри очи , руса коса, среден ръст със светла кожа искам да знам за мъжа с който живея дали ме лъже и изневерява и дали имаме бъдеще заедно . М.на 23г. С кафеви очи, черна коса среден на ръст със светла кожа

Saira

@Mimia ,не,нямате съперница в любовта.По-скоро той има други проблеми,струва ми се свързани с пари.Не обича да споделя,а при проблем се затваря в себе си.Имате по принцип несъответствеие в характерите и ако продължите занапред да сте заедно,което зависи само от теб,то ще трябва постоянно да правиш компромис.

Mimia

А , ако си замина при кого ще остане детето понеже той ме заплашва и въобще какво бъдеще ще имам по добре ли ще бъда ако го напусна