Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 08:58:05 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

KIARA

@Saira , откакто последно ми гледа на карти за любов и за работа, нещата малко се пренаредиха, някои истини излязоха наяве, назряха конфликти на работа и намериха уж някакво решение. Може ли пак да ми гледаш за любов и работа? От тук нататък накъде? Аз със със светла кожа, кафеви очи и коса. Благодаря!

Али

Искам да попитам има ли някакъв начин да си оправим отношенията с мой колега? Аз съм с кестенява коса и кафяви очи, а той с прошарена вече, макар че е по-малък от мен и с кафяви очи. Иначе му е тъмна косата. Много ми е важно да разбера дали ще си оправим отношенията и под каква форма - дали както преди или приятелски, служебни? Аз мога ли да направя нещо, да да ги възтановя?

Saira

@[email protected] , за вас излизат следните неща: Приятелят ви наистина има материални проблеми,които все още не е решил.Дава се като човек,който много говори и обещава,но рядко изпълнява казаното.Един черноок мъж (по-голям от вас)ще ви бъде упора в живота ,това е човек с възможности.Новините,които очаквате от път няма да са добри.Ще се окажете донякъде с излъгани надежди и празни обещания.Според картите този човек няма да ви върне парите и дори може да се получи конфликт между вас именно заради тези пари.С този човек не ви се дават бъдещи отношения,т.е. няма да е мъжът с когото да създадете семейство.Друг човек ще ви бъде на късмет.
Това е което мода ви  кажа.Дано все пак картите не познаят и да си получите парите!
Всичко добро ви желая!

mery_j

Благодаря ти Сайра. Ужасна новина но какво да се прави :(

Saira

@[email protected] ,няма за какво.Дано да има положително развитие на нещата,но картите за съжаление  това показват.Все пак ако има нещо ,като развръзка,независимо каква-пишете ми!
Поздрави!

sunshai

Здравей Сайра.Моля те да ми кажеш имам ли шанс да си оправя отношенията с бившия ми приятел.Под каква форма просто приятели или ще се върне при мен.Аз съм с кестенява коса и кафяви очи.Той е с кестенява прошарена коса и кафяви очи.Ще ме потърси ли изобщо или всичко е приключило.Благодаря ти.

mozila

Цитат на: mozila в Декември 03, 2018, 07:48:06 pm
@Saira , може ли да те помоля да погледнеш и за мен? ..   Светла коса, пъстри очи и светла кожа, под 40г. съм. Интересува ме в любовен план- мъж тъмен -тъмни очи, тъмна коса, под 40 г. какво виждате...  Благодаря много, предварително! ;)

В момента сме в напрегнати отношения..и е малко сложно..има ли шанс всичко да се нареди...   Допитвам се и до вас.. ще ви бъда много благодарна за отговора ..

mery_j

Здравей скъпа Сайра!
Пиша ти пак тъй като финансовото ми положение ми в момента е много лошо,ама много.
Дава ли ми се да излезна от това положение и до колко време?Има един магазин ,който продавам.Дали скоро ще го продам?

Reni8

Siara може ли и на мен да гледате за мен е важно вие да ми кажете какво виждате тъй  като сте точна ! Аз съм на 31 г.  светли очи и тъмна коса интересувам се за момче на 29 г. с тъмна коса и очи и светла кожа, ще имаме ли любовна връзка , какво изпитва към мен . И за работа през 2019г. ще имам ли израстване с това което се занимавам? Благодаря Ве!

bianka

Здравей @Saira, ако имаш време дали може да ми гледаш днес, имам рожден ден и може по ясно да се вижда бъдещето ми. Въпросът ми е за мъжът за когото питах и преди, Момчил на 33г. Кестенява коса, кафяви очи, светла кожа, висок, познаваме се от 4-5 г., но имаме само интимни отношения, а аз искам по-сериозна връзка, опитвам се да се сближим, но трябва някаква активност и от негова страна в тази насока, ще направи ли и той нещо повече за да се задълбочат отношенията ни, ще се вииждаме ли по често? Кога ще има промяна от негова страна към мен? Аз съм вече на 33г., тъмна леко червеникава коса, кафяви очи, светла кожа. Благодаря много за отговорите!

ScorpioMoon

@Saira, може ли да ми хвърлите едни карти за любов?
Имам приятел от година и половина, живеем заедно от известно време - прекрасен човек е и добре се отнася към мен, но за много неща сякаш не можем открито да говорим. Усещам някаква липса и съм сигурна, че той също има (или е имал) своите съмнения относно целесъобразността на бъдещите ни отношения. Не знам дали всичко това е плод на въображението ми или резултат от неудовлетвореността ми от липсата на професионални възможности. Много неща в живота ми са в застой в момента и това поражда известни съмнения и тревога.
Въпросът ми на кратко: имаме ли бъдеще?
Аз съм на 29г, с тъмна коса и кафяви очи. Той е на 35, с тъмна коса и зелени очи.

eli

Цитат на: Saira в Декември 04, 2018, 01:40:52 pm
@eli ,ще имаш яснота по въпроса за,който питаш.Може да се забави малко във времето,като отговор,но ще бъде добър.Ще осъществиш свои планове,свързани с материална придобивка или получаване на пари.Излиза ти и един конфликт със черноок мъж.Мислиш за някакъв дом на път.
Това е като акценти във най-близък план.

Въпросът, за който питам е доста ключов, защото от това изясняване зависи как ще протече следващата ми година във всички сфери. @Saira според твоите карти, дали ще се преместя да живея в друга държава ? И дали ще остана в мъжа, с който съм сега ? По-скоро отговори като - да или не

Bruja

Saira,здравейте,бих искала да попитам дали след нова година ще успея да сменя работата с нещо по-добро. До сега все изникват пречки и не мога да търся. Ще имам ли успех? Благодаря предварително.

Saira

@Bruja ,Да, през Новата година ще имаш възможност за смяна на работното място.Един кестеняв мъж,с тъмни очи,над 40 г  ще бъде възлова фигура,т.е. или ще ти помогне в намирането или ще работиш  със него.Досега наистина си имала доста пречки за промяна,една от пречките дори е била  свързана със здравословен проблем/така излиза на картите/.До средата на лятото ще се променят нещата при теб.

Saira

@ScorpioMoon ,гледах ви на карти преди 5 дена.Прогнозите,които пиша не са за ден-два.
Ще ви отговоря така- този мъж с когото живеете се страхува от обвързване,не се чувства още готов.Вие подсъзнателно се питате дали това е точния човек,дали не грешите,има едно колебание ,затова имате такова усещане за нещата.Дали ще продължите отношенията си ще имате яснота до пролетта догодина.