Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 19, 2019, 02:49:57 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане на карти

Започната от Tanitka, Август 27, 2018, 08:58:05 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Saira

@Wood Nymph ,това може само да те радва в случая.
За мен  има недоизказани неща между вас двамата.Крайно време е да се изясните.Но мой съвет е да не споделяш това с никого и никой да не знае,ако се срещнете.
Опитай да поговориш с него.

Saint_Dimitrova

@Saira здравейте отново,
Умишлено ли ми е пропуснат въпроса или случайно?
Благодаря ви предварително.

Wood Nymph

Благодаря ти. Хубава вечер!

ket

Цитат на: Saira в Декември 07, 2018, 11:36:03 pm
@ket ,този флирт е бил нужен и на двама ви,били сте както се казва "на точното място,в точното време". Не знам само доколко познаваш този човек?! Струва ми се,че има доста неща,които не знаеш за него.Казал ти е тези неща за по-сериозните отношения,за да спечели доверието ти и да се съгласиш.Доверие се печели с действия,не с думи.Относно обаждането - ако чакаш да ти се обади,няма да стане.Опитай ти да се свържеш с него,така ще си дадеш отговор на много въпроси.
Пожелавам ти успех и Дано да греша в прогнозата!
Въпреки всичко,пиши за развитието на нещата.

Привет, Saira. Последвах съвета на картите и се свързах с него- ще се видим утре, но ми е много притеснено.  Силно се надявам, да не се разочаровам и да видя отново прекрасния мъж, в когото се влюбих ... някак ми се иска да се насладим докрай на привличането между нас. Поздрави1

Saira

@Saint_Dimitrova ,здравейте! Видях въпроса ви,но не отговарям веднага.
Относно вашата ситуация мога да ви кажа следните неща: Първо изобщо не може да става дума за магии и подобни влияния/както вече са ви отговорили тук/.Вашият приятел няма нужда от помощ,защото не е в ситуация,в която да му трябва помощ за нещо.Той сам решава как да се държи.Държи се така,както усеща нещата.Искам да акцентирам върху това,че вашите отношения не са били никога задълбочени и намеренията му не са били за сериозни отношения/в смисъл обвързване/.Той е доста объркан и плах човек,трудно казва това,което чувства и мисли.В случая вие знаете прекалено малко неща за него,защото явно не е сметнал за нужно да ви споделя.В живота му преди вас има друга жена,на която той държи и никога няма да се откаже от нея.Твърде детинско е да си мислите,че появявайки се в живота му той може да ви приеме така безрезервно.Единственият проблем е ,че няма смелостта да ви каже,че не е бил с намерение за нещо обвързващо.За мен в отношенията ви няма да има обрат.Вие също усещате една несигурност,относно него.С една дума- не ви виждам заедно.
Дано прогнозата ми не е вярна,но това излиза на картите.

Activis

@Saira направо се изумявам, колко добре описваш нещата. Мнението ти и тук съвпадна с моето. В "нашата" тема съм оставил нещо за теб, ако можеш да помогнеш с навръзването на четири карти. Благодаря
@Saint_Dimitrova понакога ние самите се заблуждаваме, че отсрещния човек може да отвърне. Може би е искал да се опита да забрави предишна връзка, но да не е станало и да се е отдръпнал

Saint_Dimitrova

@Saira  Благодаря за отговора!
За жената ... чух от трети лица, че има такъв човек да... но за другото определено съм доста изненадана ... самия той ме търсеше и винаги той е предприемал крачки към мен и към отношенията ни... т.е аз съм била пасивната, а той активния :) и доста неща чух и видях и съм доста изненадана да прочета това.

Reni8

Siara може ли и на мен да отговориш когато имаш време.?

Saira

@Reni8 ,задай въпрос и ми напиши характеристиките си и на човека ,който те интересува/.Ще погледна утре.

Reni8

Цитат на: Saira в Декември 11, 2018, 12:40:34 am
@Reni8 ,задай въпрос и ми напиши характеристиките си и на човека ,който те интересува/.Ще погледна утре.                                               Аз съм със светли очи и тъмна коса 31г. Той е с тъмни очи и коса на 29 г. ще имаме ли любовна връзка и какво чувства към мен. И за работа ако може да ми кажете пред 2019. ще се развивам ли нагоре във сферата на танците? Благодаря ти още веднъж!

Elia

Цитат на: Elia в Декември 09, 2018, 05:21:51 pm
Saira,може ли да погледнеш за това дали има друга жене между мен и моя човек .Изневерява ли ми има ли чувства към друга жена затова да е толкова несериозен към мен ?Продължавам да му давам шансове ,обаче думите му говорят едно а действията друго .
На 39 съм ,светла коса и очи ,среден ръст ,слаба.Той малко над 50 висок ,слаб ,тъмна/побеляла коса /тъмни очи .

Saira,моля те би ли погледнала
Имам нужда да разбера има ли смисъл да продължавам да се надявам ,че ще бъда така както ми се иска с този човек .Или може би е по добре да се откажа ...

Saira

@[email protected] ,обещах да ти дам по-подробен отговор.Относно връщането на парите,този мъж няма да ти ги върне,както ти казах и преди това.Не е добра идея да замесваш шефа си по връщането на кредита,дори не е редно да го споменаваш.Може да погасиш кредита,като изтеглиш обикновен потребителски кредит с ниска лихва,но преди да се съгласиш да подпишеш е добре да ти изготвят план-програма по връщането на вноските.За да си наясно на месец каква сума трябва да внасяш и дали ще имаш възможност да я внасяш.Гледай връщането на  вторият кредит да е до година(10 или 12 месеца).При изтеглянето ако имаш да погасиш 2200 лв,както казваш,изтегли малко повече ,примерно 2500,защото тези от бързите кредити все ще намерят да ти добавят още(от събрани лихви).Издължи се до стотинка и си запази документите.
Това е което мога да те посъветвам.

mery_j

Здравей Сайра! Не ми отпускат кредит защото имам и други кредити и имам закъснение по вноските.Ти виждаш ли положителен отговор да ми отпуснат кредит?Аз мисля че ще ми дадат отрицателен отговор.

Saira

За мен ще имаш шанс да получиш пари.
Колко кредита имаш и на какви суми са?

mery_j

о Сайра с тези 2 кредита които взех за него стават общо 5 :( и не са малки сумите ,преди време пробвах от Банка да взема но ми отказаха

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019