Август 24, 2019, 07:38:38 am

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 24, 2019, 07:38:38 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане с карти Таро(Големи Аркани)

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Jorkata

Цитат на: Activis в Януари 17, 2019, 07:33:25 pm
@xamele0na картите, който изтеглих не са от най- добрите. Дявола, Кулата и Силата в прави позиции. По картите според комбинацията им излиза срив, може би от мислите си правите, някаква автомагия. Карта Силата в комбинация с другите две карти показва, тежки кармични натрупвания и че всичко е станало мигновенно, а в същност ти не си го очаквал това, че ще се случи. Ще бъде доста трудно и бавно възстановяването на тези отношения. Всичко зависи от времето.  За сега нещата ще са така и периода няма да е малък. Но период не мога да посоча


Благодаря ти!!
Абсолютно правилно, не разбрах какво стана, случи се изведнъж, единственото, което разбрах е натрупване на малки неща, за които не е говорено....

Мога ли да направя нещо за да променя нещата, за да си я върна?

Activis

Виж и аз преди месеци бях в твоята ситуация.... Доста изненадващо, стана също. Но, какво ли не опитах, какво ли не направих. Бях се отчаял и аз. Но тя вече е с друг. Това ми помогна да си кажа, че продължавам напред. Но ти самият нищо не можеш да направиш. Можеш да се опиташ да поговориш с нея. Така сам ще разбереш за себе си. Но ти казвам, трудно ще станат нещата. Знам, че ти не е леко. Влагал си сериозни надежди, но понякога тези надежди остават излъгани, а това е лошо за този, който обича повече..

Jorkata

Не знам.... не вярвам, че човек, който има истински чувства и то толкова дълго време,може толкова лесно, с лека ръка да захвърли и загърби всичко... не мога да се откажа,дори да искам, не мога.... нали винаги има начин за всичко, стига да го искаш истински...

Activis

За съжаление на този свят се случва всичко. Никога не се случва нещо без причина. Отсрещния човек не иска ли, ти не можеш да направиш нищо... Знам и как се чувстваш в момента, но не трябва да се отчайваш. С времето ще разбереш дали може да се оправят нещата или ще продължиш напред

Jorkata

Разбирам те, и другото го разбирам, просто не искам да го приема... отчайващо е....
Благодаря ти за помощта и подкрепата!!!

Activis

Трудно е да се приеме. Отчайваш се до неузнаваемост. Не спиш, не ядеш. Постоянно ти изникват мисли, които те побъркват. Но тук с помощта на другите и съветите и нещата, които излизаха.. и след това, като видях, че вече е обвързана... всичко в мен се промени. Дадох си сметка, че и аз искам да съм щастлив. Не мога да я чакам, тя да си прави кефа, а аз да седя и да страдам. Трябва да мисли човек и за себе си. На първо място си ти. Аз се борих до последно и не, че се отказах, а просто видях, че няма смисъл и така погубвам себе си. От скоро започнах да се храня нормално, започнах да контактувам с други момичета да се заглеждам, да се шегувам с тях, да флиртувам, просто ей така да се разсея, и да си припомня, какво е това, защото преди да разбера, че е обвързана бях се затворил в себе си и мислех само за нея и как да я върна. Как да постъпя и какво да направя за да стане това. Всички други момичета бяха невидими... Но в крайна сметка не трябва да е така. Света не свършва с едно момиче. Лично аз не се чувствам готов още, но бих приел едно предизвикателство с някое момиче... Затова не се отчайвай. А гледай себе си и виж как най- добре ще се чувстваш. Защото, ако ти не си помогнеш сам, няма кой да го направи.

KIARA

@Activis , отново аз с молба да проверим с картите какво ми предстои в живота като събития и емоции. Благодаря!

Activis

Цитат на: KIARA в Януари 17, 2019, 11:11:28 pm
@Activis , отново аз с молба да проверим с картите какво ми предстои в живота като събития и емоции. Благодаря!


За този въпрос те съветвам да се обърнеш към Саира. При нея ще излезе това, за което питаш.


Roza

Activis може ли едни карти да ми хвърлиш. Относно въпросите ми са.
1.Очертава ли се започване на нова работа. 2. Ще срещна ли скоро незнам дали излиза при твоите карти мъж с които да имам сериозна връзка. Ако може и за двата въпроса да ми хвърлиш,ако не може на първият.

ket

Привет отново😊напрегнахме си отношенията с Т.- вчера не ми отговори на СМСа. Моля те да изтеглиш отново карта за мен, за това ще се срещнем ли скоро и ще си оправим ли отношенията?

Activis

@Roza отностно въпроса ти за работа се паднаха карти Слънцето и Съдът в прави позиции. В комбинация двете карти показват, че може да има събития, който ще водят до коренна промяна при теб, промяна, която ще е хубава. Но това зависи от теб самата, дали ще избереш да започнеш нова работа.. Картите не показват кога ще може да се случи това, но според тях има шанс за това.
За вторият ти въпрос се паднаха Слънцето и Умереността в прави позиции. Двете карти показват бавно развитие на нещата.

Activis

@ket  ще отговоря за последно на такъв въпрос. Мисля, че е коментиран и преди. Паднаха се Колесницата и Луната в прави позиции. Двете карти показват проблеми. Незнам изобщо дали ще си оправиш отношенията с този човек. Вижда ми се невъзможно.

Cvete

@Aktivis, може ли да те помоля да изтеглиш карти и за бъдещето ми в любовта. Какво ме очаква в най-близко бъдеще? Знаеш вече всичко за мен.
Ако въпроса е некоректен, моля те, посочи ми какви въпроси мога да ти задавам.

ket

Добро утро😊Да въпросът е коментиран и преди в различна ситуация с подобен резултат. Позволих си да те занимавам с въпроса, защото трима от гадателите тук с дългосрочни прогнози предричат щастлива развръзка след март като поясна ват, че Т. към момента има проблеми, които изискват време и съветват да не се съмнявам в чувствата му. Приемам ситуацията,  но съм влюбена и те занимавам с конкретни ситуации, докато чакам благоприятния за отношенията ни период. Ама не искам и да ми размахваш пръст назидателно/шегувам се/, тъй че ще съм благодарна, ако споделиш откъде си купил картите, за да си поръчам и аз и да си тегля когато имам настроение. Чувала съм, че ги продават с книжка с коментар на значенията им. Това е засега.Успешен ден.

Activis

В интернет има най- различни. Трябва само да потърсиш. А в тези книжки почти нищо съществено не пише. Ами, ако ти се чака до март ще видиш резултата. Но има още доста време до тогава. Но може да отнеме и още време...Нищо не е сигурно. Гледай себе си, за да се чувстваш добре и по- малко мисли. И аз бех до преди време като теб.. Мисли, мисли, но при моята ситуация стана така, че сега е с някъв чичка. И, когато видях, че е обвързана си дадох сметка, че не трябва да се ядосвам и да гледам напред. Сещам се от време на време, но гледам да се разсейвам. Понякога няма смисъл да се тормози човек. Защото един човек, ако те цени, обича и държи на теб няма да те кара да се чувстваш лошо....

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019