Август 24, 2019, 08:05:09 am

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 24, 2019, 08:05:09 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане с карти Таро(Големи Аркани)

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

KETI0407

Здравейте!От около две години имам връзка.Получавам много внимание,но,постоянно има нещо скрито,премълчано.И постоянно се блъскам в съмнения.Изневерява ли ми този мъж?

veronik1

От известно време много харесвам един мъж,но той се държи странно,имам чувството,че ме харесва,но..можете ли да ми кажете как ще се развият нещата Благодаря!

Nom

veronik1 харесва те, но поради срама му към теб, има  вероятност и да се отдръпне. Не смее  да ти каже че техаресва, има желание да ти помогне, и да се обвърже. Не  го притеснява,че си инвалид, за него това няма значение, надявам се до края на месеца или средата на другият - юни да е направил крачка.

veronik1

Цитат на: Nom в Май 15, 2019, 10:52:16 pmveronik1 харесва те, но поради срама му към теб, има  вероятност и да се отдръпне. Не смее  да ти каже че техаресва, има желание да ти помогне, и да се обвърже. Не  го притеснява,че си инвалид, за него това няма значение, надявам се до края на месеца или средата на другият - юни да е направил крачка.
Благодаря ти за положителния отговор ...много се надявам да е така,  питала съм и други ясновидци и са ми казвали,че малко си пада използвач и надеждите ми спрямо него ще се превърнат в разочарование..той не изглежда никак срамежлив...иска ми приятелство във фейсбук,хареса ми две три снимки и до там..едно здрасти не казва ..какво ще ме посъветваш 🙄 Хубава вечер ти желая!💖

Nom

Заговори го, ако трябва се вижте поне. Излезте някъде заедно макар и на теб да ти е трудно. Така ще разбереш що за мъж или нещо повече.

Nom

@KETI0407 мисля,че в тази връзка има трудно бъдеще, не виждам добра  респектива. По същия начин се държи не само с теб, изневерява ти, не е искрен, говори всичко о заобиколен начин за да е разбереш, но има отношения с още някого.

veronik1

Цитат на: Nom в Май 15, 2019, 11:53:09 pmЗаговори го, ако трябва се вижте поне. Излезте някъде заедно макар и на теб да ти е трудно. Така ще разбереш що за мъж или нещо повече.
Ох..И днес не го заговорих..как да излезем като аз съм зависима и винаги излизам с мама,пък тя да ме пусне с мъж е абсурд ..и логично де 🙄

KETI0407

Цитат на: Nom в Май 16, 2019, 05:54:48 pm@KETI0407 мисля,че в тази връзка има трудно бъдеще, не виждам добра  респектива. По същия начин се държи не само с теб, изневерява ти, не е искрен, говори всичко о заобиколен начин за да е разбереш, но има отношения с още някого.
[/
Благодаря!и аз имам същото усещане-женската интуиция рядко лъже.

Nom

@Eva1 най вероятно кучето е намерило нови стопани, опасявам се да не е взето сс цел и продажба, по  скоро открадното заради породата. Възможно е да е откраднато за разплод, след което може да бъде пуснато на свобода и да намери следите ви.

Лятно цвете

Имам известни опасения, че в работата ми се готвят пормени и размени, които пряко ще ме засегнат? Никак не съм съгласна... Така ли е?

Nom

Така е, @Лятно цвете наистина. 
Аз също ги виждам, предстоящите промени в следващите 3-4 месеца. 
Ако наистина не те удовлетворява, случващото се говори с ръководството, виж дали може да се направи нещо, за съжаление нищо не зависи от теб. И други не са съгласни, може би трябва да потърсиш ново начинание.

Лятно цвете

Днес видях отговора ви! Благодаря ви! Силно съм разтревожена от това, което ще се случи или има да се случва! Започвам да не мога и да спя!То което има да става ,ще става... Това нещо го преживях преди около 15 години, беше тежко, не се чувствах въобще ок! И за това сега при най-малкия намек или прогноза се чувствам много ,много зле! :'(
Мира нямам!

mery_j

Здравей Ном.Преди известно време те попитах дали ще се събера с бившия си но отговора ти беше отрицателен.След това се случи следното.Той претърпя черепно мозъчна травма . Наложи се да го оперират.След операцията първия човек на когото звънна бях аз.Още е в болница и му предстои втора операция.Ном,дали предстои да се съберем?

Nom

Не е готов напълно, той търси подкрепа за случилото се. Ще иска да се видите, за д с му простиш за грешки във връзката Ви. Когато е готов в рамките на един до три месеца сам ще ти каже. Предстои му тежко възстановяване ще иска да сте до него.

mimi77

Здравейте,как ще се развият отношенията ни с приятеля ми Р  :)Него го очакват скоро дела,много е изнервен и това влия на нашите виждания :(

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019