Гледане с карти Таро(Големи Аркани)- Activis

Започната от Activis, Декември 09, 2018, 11:01:22 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Ники

Благодаря ви много и аз се надявам всичко да е наред

Eva1

Цитат на: Eva1 в Май 01, 2019, 08:21:17 pmЗдравейте, загубих кученцето си - бяло дългокосместо чихуахуа. Търсихме го в района, не видяхме никъде убито животно или следи от кръв, обаче го няма вече месец. То е на 6 г. и ако го изпуснат ще избяга и ще се прибере - знае пътя към дома. Но дали ще успее? Ще се върне ли?

KETI0407

Здравейте!От около две години имам връзка.Получавам много внимание,но,постоянно има нещо скрито,премълчано.И постоянно се блъскам в съмнения.Изневерява ли ми този мъж?

veronik1

От известно време много харесвам един мъж,но той се държи странно,имам чувството,че ме харесва,но..можете ли да ми кажете как ще се развият нещата Благодаря!

Nom

veronik1 харесва те, но поради срама му към теб, има  вероятност и да се отдръпне. Не смее  да ти каже че техаресва, има желание да ти помогне, и да се обвърже. Не  го притеснява,че си инвалид, за него това няма значение, надявам се до края на месеца или средата на другият - юни да е направил крачка.

veronik1

Цитат на: Nom в Май 15, 2019, 10:52:16 pmveronik1 харесва те, но поради срама му към теб, има  вероятност и да се отдръпне. Не смее  да ти каже че техаресва, има желание да ти помогне, и да се обвърже. Не  го притеснява,че си инвалид, за него това няма значение, надявам се до края на месеца или средата на другият - юни да е направил крачка.
Благодаря ти за положителния отговор ...много се надявам да е така,  питала съм и други ясновидци и са ми казвали,че малко си пада използвач и надеждите ми спрямо него ще се превърнат в разочарование..той не изглежда никак срамежлив...иска ми приятелство във фейсбук,хареса ми две три снимки и до там..едно здрасти не казва ..какво ще ме посъветваш 🙄 Хубава вечер ти желая!💖

Nom

Заговори го, ако трябва се вижте поне. Излезте някъде заедно макар и на теб да ти е трудно. Така ще разбереш що за мъж или нещо повече.

Nom

@KETI0407 мисля,че в тази връзка има трудно бъдеще, не виждам добра  респектива. По същия начин се държи не само с теб, изневерява ти, не е искрен, говори всичко о заобиколен начин за да е разбереш, но има отношения с още някого.

veronik1

Цитат на: Nom в Май 15, 2019, 11:53:09 pmЗаговори го, ако трябва се вижте поне. Излезте някъде заедно макар и на теб да ти е трудно. Така ще разбереш що за мъж или нещо повече.
Ох..И днес не го заговорих..как да излезем като аз съм зависима и винаги излизам с мама,пък тя да ме пусне с мъж е абсурд ..и логично де 🙄

KETI0407

Цитат на: Nom в Май 16, 2019, 05:54:48 pm@KETI0407 мисля,че в тази връзка има трудно бъдеще, не виждам добра  респектива. По същия начин се държи не само с теб, изневерява ти, не е искрен, говори всичко о заобиколен начин за да е разбереш, но има отношения с още някого.
[/
Благодаря!и аз имам същото усещане-женската интуиция рядко лъже.

Nom

@Eva1 най вероятно кучето е намерило нови стопани, опасявам се да не е взето сс цел и продажба, по  скоро открадното заради породата. Възможно е да е откраднато за разплод, след което може да бъде пуснато на свобода и да намери следите ви.

Лятно цвете

Имам известни опасения, че в работата ми се готвят пормени и размени, които пряко ще ме засегнат? Никак не съм съгласна... Така ли е?

Nom

Така е, @Лятно цвете наистина. 
Аз също ги виждам, предстоящите промени в следващите 3-4 месеца. 
Ако наистина не те удовлетворява, случващото се говори с ръководството, виж дали може да се направи нещо, за съжаление нищо не зависи от теб. И други не са съгласни, може би трябва да потърсиш ново начинание.