Гледане само за работа - page 12 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 12
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 05:44:58 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

valia 98

Здравейте! Ще съм благодарна, ако ми погледнете- ще имам ли работа през това лято, тъй като завършвам , а ми са нужни пари и за магистратура?

miro

Здравейте, искам да питам защо от няколко години насам не мога да случа на свестни колеги? Все някакви интригантсва и подлости? Преди не беше така, дори много добре се разбирах с колегите. Единствената разлика, е че те бяха малки фирми, а в последните години все работя в големи, където само на 1 етаж са поне 100 човека. Ще ви кажа само 1 ситуация - ако извикам една колежка се дразни защо я викам. Ако не я викна ми вика, че било неколегиално и изпада в истерия. Въобще много неприятно ми стана да ми крещят. Никога не е било чак така! Ще си намеря ли някога пак работа със свестни колеги? На какво се дължи този късмет?

Nom

@reliance фирмата в която сте до 3 месеца ще се стабилизар, не е неободимо да напускате. Ще има подобрения, смяна на собственика, и в последствие  ще започнат да назначават много нови хора, текучество защото хората се недоволни от условията в момента, но до есента ще ссе подобрят много нещата.

Мариана

Здравейте!Върнах се на старата работа,но се оказа,че миналата година в кухнята са стигали до бой.Сега още от самото начало започнахме  със скандали и спорове.Атмосферата е доста изнервяща.Искам да попитам дали нещата ще се подобрят или ще ескалират(както предполагам).Искам да остана там,но ако вървят така нещата незнам дали ще издържа.

Nom

Дистанцирай се и си върши твоята работа, скоро ще има наказания и отстраняване от работа. Ще се подобрят с нов персонал, в идващите 3 месеца, всички замесени в скандалите ще си тръгнат. Коренна промяна ще има, @Мариана.

veroni

Здравейте много отдавна не съм ви писала. Вече започвам да се отчайвам нищо добро не ми се случва. Кандитствах на много места и никой не ми се обажда за работа, Ще ми се обадят ли и дали ще започна работа до края на месец май  или до 15 юни 2019г. на някои от тези  места  и какво виждате. Те са : ПРИОРИ ********* -Oфис асистент, БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО Сдружение - Технически сътрудник, в Инвестбанк - банков служител или на държавна работа.

veroni

Цитат на: veroni в Май 25, 2019, 09:04:24 pmЗдравейте много отдавна не съм ви писала. Вече започвам да се отчайвам нищо добро не ми се случва. Кандитствах на много места и никой не ми се обажда за работа, Ще ми се обадят ли и дали ще започна работа до края на месец май  или до 15 юни 2019г. на някои от тези  места  и какво виждате. Те са : ПРИОРИ ********* -Oфис асистент, БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО РАЗВИТИЕ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО Сдружение - Технически сътрудник, в Инвестбанк - банков служител или на държавна работа.
Кога ще ми гледате

mirela

Здравейте от скоро започнах работа нямам някакъв проблем, просто бих искала да знам какво е мнението им за мен и дали ще ме задържат на работа.

valia 98

Цитат на: valia 98 в Май 09, 2019, 05:22:53 pmЗдравейте! Ще съм благодарна, ако ми погледнете- ще имам ли работа през това лято, тъй като завършвам , а ми са нужни пари и за магистратура?


Моля за отговор!ЦВЕТЕ

Здравейте. Искам и аз да попитам да приема ли това предложение за американската фирма или да изчакам за друго предложение. Евентуално кога ще бъде то?

Модератор

Цитат на: ЦВЕТЕ в Юни 03, 2019, 07:12:23 pmЗдравейте. Искам и аз да попитам да приема ли това предложение за американската фирма или да изчакам за друго предложение. Евентуално кога ще бъде то?
От една страна това предложение има плюсове, но от друга крие скрити препядствия към кариера.

ЦВЕТЕ


ЦВЕТЕ

Добре, да попитам тогава и за друго предложение, което имам за бълг. фирма.Там как ще е средата и шефовете?

Bruja

Здравейте,бях започнала втора работа,на която работих един месец и накрая не ми платиха,дали ще си получа парите изобщо или да ги забравя. И другия въпрос дали да сменя длъжността,в момента има обява за друг отдел,но не знам дали имам шансове,благодаря предварително.

[email protected]

Здравейте!

Преди около 2 седмици завърших магистратура. Живея в Дания. Сега започнах да кандидатствам за различни работи. Искам да попитам дали ще мине много време докато си намеря работа и дали ще бъде в Дания или друга държава, защото кандидатствам за работа също и в Швеция и Германия? На 25г съм. Благодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019