Август 23, 2019, 02:13:55 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 23, 2019, 02:13:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

burning_snowflake

Здравейте, какво ме очаква на текущата ми работа? Ще успея ли да се докажа пред колегите си, тъй като имам чувството, че ме подценяват. Благодаря!

Десислава9

Здравейте,много моля да погледнете - от 15г работя в една фирма,която сменя купувача си.Израстнах нагоре,в момента съм притеснена за заплащането и дали да продължа или да се преместя на друго място.Моля,да погледнете дали да остана или да се местя?Има смяна на екипа,с който вече работя.Имам нов шеф,незнам при него ли да остана!?Обмисля се даване на Франчайс на обекта. Финансово как ще е положението?Да продължа ли там? Работата е отговорна и натовярваща,по принцип съм свикнала през годините,но сякаш много ми идва напоследък.Моля дайте ми насока, как виждате нещата?

Leanan

Здравейте,
Имам изключителни неразбирателства с нов колега. Вече 4-ти месец не можем да се сработим. За съжаление началството, не предприема нищо относно неговото поведение и отношение към работата и екипа, тъй като е "човек на шефа". Интересува ме - до края на годината или близките месеци, ще имам ли някакво развитие в работен план на това или друго място?
Благодаря! :)

Tanitka

Здравейте,бих искала да попитам ще намеря ли скоро работа?Благодаря предварително

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019