Гледане само за работа - page 18 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 18
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Декември 11, 2019, 11:30:05 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

burning_snowflake

Здравейте, какво ме очаква на текущата ми работа? Ще успея ли да се докажа пред колегите си, тъй като имам чувството, че ме подценяват. Благодаря!

Десислава9

Здравейте,много моля да погледнете - от 15г работя в една фирма,която сменя купувача си.Израстнах нагоре,в момента съм притеснена за заплащането и дали да продължа или да се преместя на друго място.Моля,да погледнете дали да остана или да се местя?Има смяна на екипа,с който вече работя.Имам нов шеф,незнам при него ли да остана!?Обмисля се даване на Франчайс на обекта. Финансово как ще е положението?Да продължа ли там? Работата е отговорна и натовярваща,по принцип съм свикнала през годините,но сякаш много ми идва напоследък.Моля дайте ми насока, как виждате нещата?

Leanan

Здравейте,
Имам изключителни неразбирателства с нов колега. Вече 4-ти месец не можем да се сработим. За съжаление началството, не предприема нищо относно неговото поведение и отношение към работата и екипа, тъй като е "човек на шефа". Интересува ме - до края на годината или близките месеци, ще имам ли някакво развитие в работен план на това или друго място?
Благодаря! :)

Tanitka

Здравейте,бих искала да попитам ще намеря ли скоро работа?Благодаря предварително

D.V 1

Здравейте,много съм объркана .На сегашното си работно място не се чувствам добре и си търся работа но в същото време и не ми се напуска .Не зная какво да предприема .Благодаря предварително

Margarita123

Бях на интервю за работа и очаквам обаждане. Ще ме одобрят ли? Ще започна ли работа скоро?
Благодаря!

Margarita123

Цитат на: Margarita123 в Октомври 29, 2019, 04:48:55 pmБях на интервю за работа и очаквам обаждане. Ще ме одобрят ли? Ще започна ли работа скоро?
Благодаря!
В трудно положение се намирам, безработна съм от няколко месеца вече. Последното интервю мина добре и казаха, че ще се обадят. Но за сега нямам обаждане. Виждате ли скоро да си намеря работа?
Благодаря за отговора!

Activis

Маргарита... положеншето при теб е някакво доста объркано. Отказа една работа преди време и това ти изигра лоша шега. Тогава ти казах, че ще чакаш много. Все още ще чакаш. Понакога човек сам предизвиква грешките в живота си и после страда.

Activis

@KIARA пиша ти тук. Значи положенитео при теб не се е променило много от преди. Усещам, че има някакво подобрение при теб и леко си се стабилизирала. Не знам защо така си пречиш и не се отпуснеш повече. Не мисли за работа само, а се опитай да не си затворена в себе си. Търси запознанства, дори ти да поемаш иниациативата. Така ще подобриш социалната среда около теб. По този начин може да откриеш и любовта, където най- малко очакваш.

KIARA

Благодаря, Activis! Прав си, че съм по-стабилизирана от преди и не страдам за нещата такива, каквито са. Но не ми мисля само за работа. Можеш ли да гледаш в какви обстоятелства е благоприятно за мен да търся запознанства?

Activis

Като начало започни от социалните мрежи, ако използваш. Малко, по- лесноще ти бъде за да добиеш по- голяма увереност.

KIARA

Цитат на: Activis в Октомври 30, 2019, 09:44:08 pmКато начало започни от социалните мрежи, ако използваш. Малко, по- лесноще ти бъде за да добиеш по- голяма увереност.

Не, не ги ползвам вече. Ползвах ги преди 15 години. Сега къде за мен са най-благоприятни шансовете?
Не ми липсва увереност.

Nom

Здравейте, аз съм без работа вече повече от година и половина. Ходя на срещи, уверена съм, за всяка една позиция, не се притеснявам на интервю и говоря открито. Ще се радвам с предположение за започване на работа, към момента никъде  нямам предложения, няколко провалени проекта свързани с хобито ми. Хубава вечер на всички!

Activis

Оказах се прав. Онзи ден, преди да вляза във форума казах на Странен, че не си намерила още работа. Не знам защо има такава пречка пред теб... нещо трябва да промениш. Самата нагласа може би. До края на тази година ще е същото..

Nom


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019