Гледане само за работа - page 28 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 28
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 01, 2020, 10:02:46 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 18, 2019, 12:59:01 am

« назад - напред »

Morena

 Nom,може ли да видиш за бившия . Ще се върне ли в Бг скоро и ще намери ли добре платена работа.

Благодаря.

Nom

@Morena с бившия ще работите заедно, по негова молба и инициатива. До март трябва да се прибере в страната като до средата на февруари трябва да получиш вести за това. Възможно е да се реши на вид бизнес, но да иска и ти да участваш. А ти ще се съгласиш.

Margarita123


Nom

@Мкери в следващите 6 месеца промяна в кариерно отношение е малко вероятно да се случи. Ще имате нови колеги и възможност за допълнителни проекти,без промяна на работата като цяло.

Margarita123

Може ли да погледнете моя въпрос за работа?
Благодаря!

Margarita123

@Benji, може ли да ми отговорите на въпроса ми за работата ми? Много ще съм благодарна.

Nom

Цитат на: Nony в Януари 20, 2020, 12:58:21 amА дали ще намеря нова работа с по-добри условия на заплащане и осигуровки
Нямаш пречки, просто продължи да търсиш. Мисля че около средата на февруари месец, ще се появи възможност за ново начинание. Ще бъдеш доволна, та ще получиш разбиране, защото си с деца, и искаш да иа време и за тях.

Morena

Цитат на: Nom в Януари 26, 2020, 01:22:27 pmНямаш пречки, просто продължи да търсиш. Мисля че около средата на февруари месец, ще се появи възможност за ново начинание. Ще бъдеш доволна, та ще получиш разбиране, защото си с деца, и искаш да иа време и за тях.
Теглих ти до март ще започнеш ли работа. Не, но ще продължиш да работиш като преводач от вкъщи. Мисля, че нещата ще ти потръгнат. Някакво радостно събитие те очаква. Като пречка да намериш работа извън дома е, че подбираш, според мен. Отхвърляш много позиции ,които са потенциална възможност за теб.
Аз също съм работила като продавачка 1,8 м. Но напуснах и сега си работя по специалността.

Margarita123

Цитат на: Margarita123 в Януари 21, 2020, 07:43:04 pmМоже ли да ми гледате на карти относно работата ми? Мястото ми харесва, справям се и се старая, но не чувствам удовлетворение от това, което правя. На изпитателен срок съм. Нямам друга възможност за работа. Има още неща да научавам и ми е притеснено. Ще имам ли проблеми за в бъдеще с тази позиция?
Благодаря предварително!
Може ли да ми отговорите?

Странен


lavieebelle

Здравейте имам следния въпрос,

Завърших университет и работя по специалността си от 2 години, но чувствам, че работата е скучна и еднообразна и започнах сериозно да обмислям да уча нещо коренно различно и по насочено към сферата на изкуствата и журналистиката. Ще имам ли успех ако започна да уча нещо ново в тези сфери, по удовлетворена ли ще се чувствам и ще успея ли да си намеря добре платена работа в тези сфери?

Nom

Здравейте, дали може да попитам как ще се развият нещата с хобито ми. Нямам вариант за започване никъде другаде, въпреки че упорито търся? Доста е трудно, но е нещо?

programistkata

Здравейте! Може ли да ми отговорите как виждате професионалното ми развитие на сегашната ми работа - кога мога да очаквам повишение и до кога ще остана на това работно място? Също така се интересувам ще успея ли скоро да започна самостоятелна дейност, от която да изкарвам добри доходи?
Благодаря за отделеното внимание!

Nony

Благодара Nom и др.ми питане е регистрирана съм в сайт за онлайн работа, изкарала съм някакви пари, но все още нямам превод в сметката ми. Ще си получа ли заработеното

Nom

Моят съвет е да не се доверяваш на сайтове, в който предлагат изкарване на пари чрез писане на 4 цифрени кодове. Това го казвам от личен опит. Мисля че до сряда другата седмица трябва да си ги получиш. @Nony

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019