ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 27, 2021, 02:05:33 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], февруари 18, 2019, 12:59:01 am

« назад - напред »

[email protected]

@mirela, може ли да помоля да погледнеш един въпрос за мен свързан с работа? Преди около 9 месеца се преместих да работя в Ирландия. Тогава ти ми каза, че ще ме одобрят за тази работа и че ще ми хареса. Така и стана. Обаче преди около месец ме съкратиха. Сега кандидатствах за една друга позиция в същата компания, в която работя. Позицията е на по-високо ниво. Тази седмица ще имам интервю. Дали ще ме одобрят? Благодаря предварително! Аз съм Г. на 26.

mirela

Цитат на: [email protected] в юли 20, 2020, 05:46:59 pm@mirela, може ли да помоля да погледнеш един въпрос за мен свързан с работа? Преди около 9 месеца се преместих да работя в Ирландия. Тогава ти ми каза, че ще ме одобрят за тази работа и че ще ми хареса. Така и стана. Обаче преди около месец ме съкратиха. Сега кандидатствах за една друга позиция в същата компания, в която работя. Позицията е на по-високо ниво. Тази седмица ще имам интервю. Дали ще ме одобрят? Благодаря предварително! Аз съм Г. на 26.
в момента съм без карти понеже се преместих, затова ще се опитам по интуиция да ти отговоря, мисля че няма да стане, дано да не стане така, ще чакам обратна връзка успех

[email protected]

Благодаря, @mirela! Ще пиша, когато всичко мине. А искам да те попитам също дали ако не стане тази работа, ще си намеря друга тук в Ирландия или ще се върна в Дания където живеех 7 години преди да се преместя тук? По принцип връщането в Дания ми е сигурно за момента като вариант, но ми се искаше да остана малко по-дълго тук.

danielasa

Здравейте, от няколко месеца има много проблеми в настоящата ми работа. Ще имам ли възможност за промяна до края на годината? Казвам се Д.А. Предварително благодаря.

Poulette

Здравейте, моят въпрос е свързан с намиране на работа в чужбина, заради детето ми, което е диагностицирано с аутизъм. Накратко - баща му е в чужбина, в сравнително добри отношения сме, та в последните 3-4 месеца сериозно гледам за работа там. До момента няма нищо и почвам да се отчайвам дали ще намеря работа и дори не знам дали е добра идея да отида точно там.

Странен

Ще намерите добра работа, продължавайте да търсите. Има добри перспективи за това!

Диня

Здравейте,
може ли да погледнете дали да остана на сегашната ми работа или имам шанс да си намеря работа в чужбина?
Благодаря за отговорите и отделеното време.

ГГ

Здравейте, предстои ми заминаване в чужбина...как ще се развият нещата там относно работа? Къде е най - добрата перспектива за мен, в БГ или извън БГ? Ще ви бъда благодарна за отделеното време.

Binka24

Ако може да ми кажете къде да си търся работа в БГ.или в чужбина къде ще е най добре.


Pandora

Здравейте! Предстои ли ми скоро да намеря работа?

Tanitka

Здравейте!Бих желала да попитам ще намеря ли скоро работа?Благодаря

Evle87

Здравейте, нямм работа от 3 месеца постоянно търся, но без отговор. Може ли да получа отговор дали скоро ще се появи нещо

Али

Здравейте! Напуснах работа по взаимно съгласие през август. От тогава активно търся работа, но не намирам. Имаше много възможности, на никъде не стана. Направо съм отчаяна, защото съм с много квалификации и опит, но дори на места , обявени с моите специалности, не се обадиха за интервю.Не знам магия ли и мам направена, връзки ли трябва да имам, за да започна някъде ? Вижда ли се скоро да намеря работа?

Али

Дали някой ще ми отговори? Много се нуждая от отговор....

Странен

Цитат на: Али в септември 20, 2020, 11:52:13 amЗдравейте! Напуснах работа по взаимно съгласие през август. От тогава активно търся работа, но не намирам. Имаше много възможности, на никъде не стана. Направо съм отчаяна, защото съм с много квалификации и опит, но дори на места , обявени с моите специалности, не се обадиха за интервю.Не знам магия ли и мам направена, връзки ли трябва да имам, за да започна някъде ? Вижда ли се скоро да намеря работа?
Сега е криза и не се знае каква ще е ситуацията с тоя вирус през есента. Нормално е работодателите да не искат нови работници.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020