Ще се случи ли да имам дете и да сме заедно? - page 5 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 5
 
Септември 21, 2019, 10:36:55 pm

Новини:

Внимание!!!Сайта е малко променен, но това се прави за да е по-удобен за всички. Сигурен съм , че ще свикнете с новата версия и тя ще ви е по-удобна.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Септември 21, 2019, 10:36:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще се случи ли да имам дете и да сме заедно?

Започната от Petya, Май 20, 2019, 02:44:58 pm

« назад - напред »

FairyTale

Ще ти дам съвет, дете се прави с любов, обич не с тестове за овулация, каквито са модерни. Детето е любовта между двама човека,  тяхната обич.

Lanfear

Цитат на: Petya в Юли 20, 2019, 08:52:05 pm@Fairy Tail,
Днес искаше да направим опит за дете,но ми беше некомфортно и му предложих за тази вечер,но нали се скарахме.Не мога да го разбера...Беше ми казал да си купя тест за ову,и днес му пратих снимка,че съм си купила.Гледам ,че ме е отблокирал ,но няма да му досаждам. Ще изчакам да ми пише той....Предният път по-рано се сдобрихме нямаше една седмица за няколко дни.. .

Не знам правилно ли разбрах.
Разсърдил ти се е, защото не ти е било до секс?
Ако е така, да ти кажа, не виждам нищо читаво в мъж, който очаква жената да вдига краката по команда.
И ако за такава дреболия ти се е разсърдил, представям си за по-големите неща какво ще е.
FairyTale е права. Дете се прави с обич. Когато стане тогава, а не да се смятат дни и да се правят тестове. Това някак си мисля убива и желанието.

Petya

Той иска да си имаме дете.Не е насила.Аз също искам Не,няколко пъти правим опити да забременея,но явно овуто ми е по-рано и не мога да го хвана кога е.Затова си взех тест.Не ми се е разсърдил за това.За други неща се скарахме.Иска да не слушам други хора,а да си решаваме двамата.Без да ни се меси някой.

Lanfear

Май не ме разбра.
Аз питах за причината за скарване.
Но спирам да пиша, не съм ясновидка. Да не спамя повече.

FairyTale

Дете се прави с любов,  обич и желание, не с тестове. Отиваш на лекар, той ще ти кажеш, кое, кога и какво,  само ще ти кажа, че тия тестове в повечето слуай т.дават лъжиливи резултати и разочарования от реалността, а по добре с лекарска помощ да засечеш кога са подходящите дни. Не упреквам никого разбира се, но трябваи желание  от двете страни, а като че ли малко насила се получават нещата, единият иска другият не, успех и дано скоро  наистина станат нещата.

Margarita123

Мечтая да изпитам истинска любов и да имам дете. Иска ми се да имам семейство. Ще се случи ли да имам дете?

Morena

Цитат на: Margarita123 в Юли 28, 2019, 04:21:28 pmМечтая да изпитам истинска любов и да имам дете. Иска ми се да имам семейство. Ще се случи ли да имам дете?


Ще се обвържеш първо. Ще имаш дете, но ще имаш пречки преди това. Може би трудно забременяване.

simonab

Здравей Morena, може ли и на мен да погледнеш за любов, какво ме очаква, сериозна връзка през тази година очертава ли се, която да прерастне в семейсто и деца? Много тв моля да погледнеш картите и за мен, благодаря ти.

Margarita123

@Morena, много благодаря за отговора!
Надявам се наистина да се случи. Този въпрос ме измъчва от дълго време, моите връстници вече имат семейства. При мен все още е застой. Чувствам се самотна, на моменти тъгувам. Прогнозите ви ми вдъхнаха надежда. Много ще се радвам ако успея да сбъдна желанието ми.

Morena

Цитат на: Margarita123 в Юли 28, 2019, 04:36:09 pm@Morena, много благодаря за отговора!
Надявам се наистина да се случи. Този въпрос ме измъчва от дълго време, моите връстници вече имат семейства. При мен все още е застой. Чувствам се самотна, на моменти тъгувам. Прогнозите ви ми вдъхнаха надежда. Много ще се радвам ако успея да сбъдна желанието ми.

Според мен не гледай в чуждата паница. Не знаеш какви са им отношенията вкъщи. Деца и съпруг/а не е гаранция за щастие.

simonab

Цитат на: simonab в Юли 28, 2019, 04:29:21 pmЗдравей Morena, може ли и на мен да погледнеш за любов, какво ме очаква, сериозна връзка през тази година очертава ли се, която да прерастне в семейсто и деца? Много те моля да погледнеш картите и за мен, благодаря ти.
В застой съм и в работата и в любовния живот, може ли да погледнете на карти и за мен?

Petya

 здравейте!
Искам да попитам  ще бъдем ли още заедно с моят приятел?Иска да се разделим ,понеже той държеше снощи да направи опит за дете,но аз отидох и се измих в банята.Той се ядосах и каза да си събирам багажа,да се разделим.Аз го обичам и не искам да се разделим, искам да сме семейство,. .

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019