Юли 20, 2019, 11:01:38 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юли 20, 2019, 11:01:38 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Периода 18 юли - 18 август във финансов аспект ?

Започната от anq_16, Юли 18, 2019, 12:37:00 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

anq_16

Миналата година пролетта се стабилизирах финансово, самостоятелна съм. Сега обаче очаквам пари от нещо в което влагам време и средства цяла година. В рамките на следващия месец ще получа ли приходите които очаквам или пак ще има разминаване/ пречка ?

Еlle

@anq_16,вероятността да има разминаване е по-голяма,някакво делене и загуба на част. Интересно, но ти се поднаха само карти показващи  емоциионалност,вътрешна настройка, сигурно обичаш това,което правиш.Може би си завишила представите си,защото в един момент нещата са потръгнали и си почувствала прекалено задоволство,литнала си.

FairyTale

@anq_16 мисля че до около 20 число на месец август ще олуиш  ако не всичките приходи, то част от това  което си заработила. Не виждам сериозен проблем, пази се да не бъдеш излъгана, но виждам да получиш част от приходите ти, сума, с която ще можеш да се стабиизираш  и ще покрие всичко необходимо.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019