Август 23, 2019, 02:28:23 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 23, 2019, 02:28:23 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мисионер

Цитат на: [email protected] в Юни 11, 2019, 01:36:35 pmЗдравейте!

Преди около 2 седмици завърших магистратура. Живея в Дания. Сега започнах да кандидатствам за различни работи. Искам да попитам дали ще мине много време докато си намеря работа и дали ще бъде в Дания или друга държава, защото кандидатствам за работа също и в Швеция и Германия? На 25г съм. Благодаря!
По-бързо от колкото предполагате.

[email protected]

Благодаря! Днес получих имейл от една от компаниите, в които бях кандидатствала, малко след като ви писах тук. Искат да изпълня една задача и ако се справя добре ще ми насрочат интервю. Позицията обаче е неплатена в началото като стаж с потенциал за назначаване след 3 месеца. Дали ще се представя добре и имам ли шанс за нея?

burning_snowflake

Здравейте, удачен момент ли е да искам преразглеждане на заплатата, тъй като след шестия месец трябваше да се случи, но няма промяна? Като цяло ще постигна ли развитие в компанията?
Благодаря Ви предварително!

ЦВЕТЕ

Искам да ви помоля да погледнете,  и за другото предложение, което имам за бълг. фирма.Там как ще е средата и шефовете?

8888sisa

Здравейте,  напуснах работа  на  31.05.2019г. Сега съм назначена  във  фирмата  на мъжа ми,  временно  докато намеря  нова  работа.Скоро  ли  ще намеря  нова  и стабилна  работа?

Десислава9

Здравейте,от 15г работя в една фирма,която сменя купувача си.Израстнах нагоре,в момента съм притеснена за заплащането и дали да продължа или да се преместя на друго място.Моля,да погледнете дали да остана или да се местя?!Ще има смяна на екипа,с който ще работя.Имам нов шеф,с който вече работим,но нз при него ли да остана!?Финансово как ще е положението?Да продължа ли там?

Wisteria

Здравейте! Виждате ли някаква промяна на работното място? Вече става нетърпимо на :(

Morena

Здравейте, в понеделник имам важно интервю за работа. Бихте ли ми помогнали.. как ще мине и ще получа ли работата. Много се надявам да ме одобрят.

Благодаря.

Morena

Цитат на: Wisteria в Юни 20, 2019, 09:56:17 pmЗдравейте! Виждате ли някаква промяна на работното място? Вече става нетърпимо на :(

Среща с по-голям мъж ще имаш. Шеф. Хубави новини ще имаш. Ще ти предложи нещо. Млад мъж се явява пречка за теб и развитието ти там.

Wisteria


veroni

Здравейте може ли  Morena  да ми гледаш тази вечер.Много ще ти бъда благодарна. Кандитствах за работа на няколко места до края на този месец ще ми се обадят ли да започна работа. какво виждаш за мен в бъдеще.

ГГ

здравейте...от един месец работя на ново място, можете ли да ми кажете дали се очертава да съм на същото работно място в дългосрочен план?

Morena

Цитат на: veroni в Юни 22, 2019, 08:36:01 pmЗдравейте може ли  Morena  да ми гледаш тази вечер.Много ще ти бъда благодарна. Кандитствах за работа на няколко места до края на този месец ще ми се обадят ли да започна работа. какво виждаш за мен в бъдеще.
Ще получиш предложение за работа. Жена ще те потърси. Може би работата е свързана с пътуване или в друг град ще работиш.

FairyTale

Здравей @Morena,
Преди мен има доста чакащи с въпроси и ще изчакам. Можеш ли да видиш какво ме очаква по отношение търсенето на работа, извън дома ми, през следващите месеци-работя от в къщи в момента. Поздрави!

Morena

Цитат на: FairyTale в Юни 23, 2019, 02:18:49 pmЗдравей @Morena,
Преди мен има доста чакащи с въпроси и ще изчакам. Можеш ли да видиш какво ме очаква по отношение търсенето на работа, извън дома ми, през следващите месеци-работя от в къщи в момента. Поздрави!

Мисля, че ще получиш предложение от чужденец. Работата ще ти харесва и ще е това, което си искала. Там ще срещнеш и мъж, по-голям, в който ще се влюбош. Може и да ти е шеф.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019