Гледане само за работа - page 24 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 24
 
Юли 10, 2020, 08:13:07 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 10, 2020, 08:13:07 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

Activis

Цитат на: Lanfear в Декември 07, 2019, 10:06:19 pmБлагодаря ти Activis. Ще се опитам да съм по-спокойна.


Това ти е ключа към успеха.

Margarita123

Бих искала да попитам ще се задържа ли на работа? Какво усещане имате? За сега се справям, мястото ми харесва, но съм все още начинаеща и се уча.

Margarita123


Activis

Маргарита само преди някалко часа си задала и даваш зор. Като има някой, който да ти отговори ще го направи!!

K_Love19

Здравейте, съвсем наскоро получих повишение в работата, но имам още много да уча и не знам дали ще се справя. Един от шефовете ме е нарочил и ми създава проблеми, което допълнително ме притеснява. Може ли някой да погледне дали ще се справя на новата позиция и как ще се развият нещата с шефа? Благодаря!

Pandora


Activis

Цитат на: K_Love19 в Декември 08, 2019, 07:02:33 pmЗдравейте, съвсем наскоро получих повишение в работата, но имам още много да уча и не знам дали ще се справя. Един от шефовете ме е нарочил и ми създава проблеми, което допълнително ме притеснява. Може ли някой да погледне дали ще се справя на новата позиция и как ще се развият нещата с шефа? Благодаря!

Трябва да се абстрахираш от този човек. Може би не е доволен от това, че си сменила мястото. Но пък другия човек е видял потенциал в теб. Ще навлезеш в работата, като дадеш максималното от теб. Като свикнеш с работата и шефа ти ще се кротне.

Margarita123

Може ли прогноза относно работата?
Благодаря.

mimozanikolova

Здр.исками се да попитам какво ме очаква в работата?Дълго време отсъствах сега се завърнах на същата работа знам ,че има много да уча за да се доразвие в тази сфера,но напоследък колкото се старая като ,че ли по -зле (проба-грешка).Благодаря предварително

radolia

Здравейте,поради стечение на обстоятелствата към момента съм без работа.Има реален шанс да започна работа по специалността си като еколог в общинска администроция (това ми беше обещано),но също така се отваря възможност да стана водач на групи (или екскурзовод).Коя от двете работи ще получа ?И ще стане ли скоро това?

Margarita123

Бих искала да попитам ще се задържа ли на работа? Какво усещане имате? За сега се справям, мястото ми харесва, но съм все още начинаеща и се уча.
Благодаря.

Activis

Абе Маргарита, ти ни взе за малоумни май а. Само един, два поста и  пак същото. Преди това пак. Не се научи, че трябва да чакаш за отговор, а не отново и отново да питаш. Направо лично мен така ме вбесяваш през ден едни и същи въпроси...


Enona

Цитат на: Margarita123 в Декември 12, 2019, 06:00:47 pmБих искала да попитам ще се задържа ли на работа? Какво усещане имате? За сега се справям, мястото ми харесва, но съм все още начинаеща и се уча.
Благодаря.
Маргарита, незнам защо е тази неувереност в теб. Аз за теб съм спокойна поне 2 месеца напред. Не казвам, че след това ще ти е зле. Моето предчувствие до там стига просто.

Али

Здравейте!Трябва спешно да реша дали да подам предизвестие за напускане на работа. сърцето ми подсказва още утре да го пусна, но разумът ми казва да изчакам. Страдам от депресия и то заради предателства и лични разочарования от близки за мен хора, с които работим заедно. Това са и причините, поради които искам да напусна. Вече не се чувствам и професионално оценена на това място. Трябва да се излекувам по някакъв начин. Конкретния въпрос сега ли да напусна или след Нова година като първо се подложа на терапия, която съм решила да пробвам? Инициалите ми са С.Л.К.

Tanitka

Здравейте!Бих желала да попитам ще намеря ли скоро работа?Благодаря,предварително

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019