Гледане само за работа - page 35 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 35
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 28, 2020, 03:08:53 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

Nom

Не ти е виновен работодателя а ти. 
Хашимото се лекува, а колкото повече не се влияеш от околната среда, а конфикти, обиди,  и стрес,  толкова по добре за теб. навсякъде е трудно и да си без работа е още повече - собствен опит споделям. Ценно е че си с редки езици,  който се търсят, и и ще е ценно да ги използваш максимално. Съветът ми е да не губиш това което имаш в момента. Ти се влияеш от клюки, твоя грешка, човек си гледа работата не слуша клюки, злоба навсякъде има. Има и противни физиономии, и пак личен опит по лошо е в криаз да си без работа.

misho1

Не е само заради клюките. Просто не мога да функционирам в голям отворен офис тип хамбар, получавам паник атаки в големи закрити пространства ако трябва да седя много, ще питам за 4 часа, ако не ми дадат си напускам. Липсва малката фирма в която бяхме 3 души с шефа и офисът ни беше в апартамент, бяхме близки почти като семейство... не ме интересуват парите и ще търся нещо такова.

Nom

Успех, дано намериш  решение, но моят съвет, е не си позволявай да останеш без работа в тази ситуация в момента. Самата аз съм, и много други.

KIARA

Моля ви за прогноза в професионален и финансов план? Фирмата, в която работя няма поръчки. Как ще се развият нещата?

misho1

Ном, в крайна сметка те послушах и си оттеглих молбата. Искам да попитам дали ще имам повече късмет в друга сфера, например да стана университетски преподавател, те си имат собствени кабинети и някаква автономност. Или нещо с изкуство?
Цитат на: Nom в Март 20, 2020, 01:56:40 pmУспех, дано намериш  решение, но моят съвет, е не си позволявай да останеш без работа в тази ситуация в момента. Самата аз съм, и много други.

Nom

Цитат на: misho1 в Март 28, 2020, 02:29:00 pmНом, в крайна сметка те послушах и си оттеглих молбата. Искам да попитам дали ще имам повече късмет в друга сфера, например да стана университетски преподавател, те си имат собствени кабинети и някаква автономност. Или нещо с изкуство?
Много трудно, за университетски преподавател ти е необходима филология и множество конкурси, то главен асистент и много други. Не може просто така както го мислиш да стане, не всички имат собствен кабинет,  дават им и кабинет на стари служители, напуснали, пенсионирали се, но от мойте студентски години  съм виждала преподаватели поне 3 на едно място. Радвай се че имаш работа в момента , за изкуство нито  аз поне като преподавател те виждам нито в изкуството,  евентуално да родаваш тектове за есни но музиката в момента е в упадък тотален.

misho1

3-4 на едно място е супер, не държа да съм сам. Само да не е 50+ човека в голям офис. Не мога да си представя повече да работя нещо административно или в продажбите.

Nom

Цитат на: misho1 в Март 28, 2020, 02:54:54 pm3-4 на едно място е супер, не държа да съм сам. Само да не е 50+ човека в голям офис. Не мога да си представя повече да работя нещо административно или в продажбите.
Аз бих се радвала на твое място, че в кризата в момента имам работа. Не знам с какво образование си, но след като завършиш  бакалавър, магистър трябва да се явяваш на много конкурси,  докторант, гавен асистент, не е толкова просто,  и няма да стане от веднъж. Много усилия още трябват,  но ти не може да си представиш а някой хора биха искали да са на твое място. Трябва да завършиш, да учиш  след това много конкурси, нищо лесно няма.

Nom

@misho1 от следващата учебна година може да запишеш нещо каквото ти е на сърце, висше образование, и след това ако наистина искаш да станеш преподавател да се явиш на всички конкурси. Успех, мило  момче, нека сърцето те води!

misho1

Благодаря, NOM!
Цитат на: KIARA в Март 25, 2020, 10:07:53 pmМоля ви за прогноза в професионален и финансов план? Фирмата, в която работя няма поръчки. Как ще се развият нещата?
Здравей, като че ли виждам някаква промяна при теб, но чак около септември. До тогава гледай да запазиш сегашната работа, че е трудно.

v_v

Здравейте, искам да попитам дали ще си намеря работа до 3 месеца, ако напусна текущата и в каква сфера /педагогика или икономика/. Благодаря

Nom

Цитат на: v_v в Април 03, 2020, 04:10:12 pmЗдравейте, искам да попитам дали ще си намеря работа до 3 месеца, ако напусна текущата и в каква сфера /педагогика или икономика/. Благодаря
Недейте да напускате в момента, останете където сте. Ще ви бъде много трудно, имаки предвид кризата и ситуацията.  Виждам възможност чак есента, ако напуснете сега. Особено за сферата едагокиа е възможно чак есента да се появи възможност за работа, а за икономиката почти невъзможно ще бъде ообено пез идващите 3 месеца. 

bubetooo

Здравей, в последните няколко дни емоциите и натоварването на работа ми дойдоха в повече и днес сутринта под влияние на емоциите си подадох молбата за напускане, за което съжалявам. Шефката ми каза, че не е съгласна с молбата ми и излязох от офиса. Сега не знам дали молбата ми е разписана и трябва да си търся друга работа или не е. Може ли да погледнеш да ще приеме молбата ми и ако да ще успея ли да си намеря скоро друга работа? Благодаря.

Nom

Мисля,че ще останеш, не я е разписала молбата ти, към момента. Незнае какво точно да прави тази жена, в момента,  и мисля че ще те отърси да се върнеш. Нова работа към момента ще е много трудно да намериш, незнам може би юни месец, не виждам възможност вв момента.

daisy-03

Здравейте!
Изпитвам трудности в работата, старая се и полагам много усилия да ги преодолея. Усещам напрежение между мен и колежката. Изпитателният срок изтича. Въпросът ми е ще продължа ли да работя на това място?
Благодаря предварително!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019