Гледане само за работа - page 37 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 37
 
Юли 04, 2020, 11:30:24 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 11:30:24 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 17, 2019, 10:59:01 pm

« назад - напред »

Morena

Цитат на: daisy-03 в Април 17, 2020, 04:34:59 pm@Morena, може ли да ми гледате на карти за работата ми? Притеснявам се, че изпитателният срок ми изтича. Имам трудности и недоразумения с колежката. Не съм много удовлетворена. Вижда ли се дали ще продължа да работя там?
Благодаря предварително!
Няма място за паника. Работата е стабилна. Няма да напуснеш скоро.
Не знам какъв е проблема с колежката. Навсякъде има поне една ,която да създава проблеми. И като си нова ще мине време преди да те приеме, а може и да не се случи. Но няма да се махнеш.

aleksandra2000

Здравейте, искам да попитам за майка ми, която иска да кандидатства за работа в Германия, даже започна да учи езика, казва се Петя как мислите, ще успее ли?

kiki

Здравей Morena,предстои ми проверка от НАП може ли да погледнеш как ще се развият нещата

Leanan

Здравейте @Morena
Интересува ме дали близките месеци ще остана в същата фирма, в която съм сега или ще имам предложение от ново място?
Благодаря предварително! :)

d.m.v21

Съкратиха ми работното време и заплатата.Дали отново ще си получа предишната заплата. Шефката Г. така обеща но мисля че беше умишлено.

d.m.v21

Цитат на: d.m.v21 в Май 07, 2020, 02:03:19 pmЗдравейте,
съкратиха ми работното време и заплатата.Дали отново ще си получа предишната заплата. Шефката Г. така обеща но мисля че беше умишлено.

daisy-03

Здравейте! Интересува ме за в бъдеще ще намеря ли по-добра работа?

d.m.v21

Здравейте,
съкратиха ми работното време и заплатата.Дали отново ще си получа предишната заплата. Шефката Г. така обеща но мисля че беше умишлено.

Али

Здравейте! Твърдо съм решила да сменя работата си. Дали ще успея? И кога да уведомя работодателя си - сега или като си намеря нова работа!Жена съм с инициали С.Л.К.

Али

Цитат на: Али в Май 21, 2020, 01:44:56 pmЗдравейте! Твърдо съм решила да сменя работата си. Дали ще успея? И кога да уведомя работодателя си - сега или като си намеря нова работа!Жена съм с инициали С.Л.К.
Дали ще получа отговор?

ioannidis

Здравейте! Вече от повече от 3 месеца съм уволнен от работа и въпросът ми е дали скоро ще си намеря нова работа...?
Благодаря ви предварително!

misho1

Здравейте, аз се справях добре с работата си, само днес направих една малка грешка с един клиент и мениджърът побесня и започна да си измисля глупости как не съм работел, а аз се скъсвах за тази работа, въпреки, че получавах паник атаки и като цяло не обичам да говоря по телефон. Ще успея ли да си намеря работа и то такава от която не получавам паник атаки? Благодаря предварително!

Moon

Здравейте, въпросът ми е: ще имам ли увеличение на заплатата и по-добри работни условия? Струва ли си да проявя още търпение?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019