ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], февруари 18, 2019, 12:59:01 am

« назад - напред »

KIARA

Бихте ли гледали и на мен ще имам ли работа и добри доходи?

magsita15

Здравейте!
От няколко месеца търся работа и не успявам да намеря. Много ми е трудно. Кандидатствах, но не се обадиха за интервю. Притеснена съм. Искам да имам кариера и да постигна успех. Ще си намеря ли скоро работа? Благодаря предварително.

bebeshok

И аз да помоля да погледнете, в работата ми се създават конфликти срещу мен, в които днес ми дойде като гръм от ясно небе, върша си добре задълженията и се справям добре, даже бях наградена, но изневеделица стана проблем, подозирам кой може да ми прави мръсно, но нз дали ще имам сили да преборя тази злоба, аз съм добра и винаги се държа добре с колегите, дори и да правят гафове аз все едно не виждам, сега ще ме наблюдават, питането ми е дали ще издържа, ще ме разберат ли и дали всичко ще мине или ще трябва да напускам защото стреса става огромен, а с тази криза няма къде да намеря подходяща работа за да издържам двете си деца ...търпя само заради тях

ALENA

Моля, ако е удобно някой да погледне!Интересувам се скоро ще започна ли работа по придобитата специалност - учител? Благодатя много!

misho1

Моля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!

Nom

Цитат на: misho1 в ноември 19, 2020, 11:12:21 pmМоля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!
Предвид пандемията няма да е лесо. Няма зададен период, така че аз казвам че ще успееш и ще постигнеш стабилизиране, трябна да бъдеш оптимист. Ще получиш изгоден договор, и ще се почувстваш по добре. Отново ще навлезеш в динамично ежедневие, и ще претърпиш промяна. Само трябва да имаш търпение.

Morena

Цитат на: misho1 в ноември 19, 2020, 11:12:21 pmМоля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!
Търсиш решение. Послушай възрастна жена. Имаш застой. Миже да се появи работа, която изисква обучение.

Reni7

Здравейте, ще бъда много благодарна, ако няйой има възможност да погледне дали ще намеря скоро работа, в доста трудно състояние съм, пускам CV, но още нищо.

gerinceto_901

Здравейте!Предлагат ми нова работа, страх ме е да не сбъркам като приема. Незнам дали да приема или да откажа

Vanet85

Здравейте. Ще се върна ли на работното си място, след като ми свърши майчинството?

звездичка

Здравейте, моля за отговор на въпроса ще си намеря ли нова работа и ще получавам ли по-добра заплата.

Enona

Здравейте! Ако може и аз да питам за работа? От няколко месеца съм помощник готвач в кетъринг фирма. Но управителката е бременна и ми предлагат да ме обучат за да я заместя докато е в майчинство. Аз се съгласих. Но се чудя ще се справя ли и дали ще я бъде тази работа?

Мкери

Ще се пречестя ли на нова работа до 3 мес. Дали тома ще правилният ми шзбор? М.К. 50г.

Nom

Аз също искам да попитам шанс за започване на работа с договор и развитие дари мога да оча февруари? Благодаря!

misho1

Здравейте отново, от юни съм без работа и търся ли търся. Имах няколко интервюта, но не ме вземат. Ще намеря ли скоро работа? Благодаря ви!