ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 19, 2021, 01:13:18 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Krisity0919

Здравейте, може ли да погледнете на мен ще имам ли нова любов . От година и 2 месеца съм необвързана страхувам се да не остана сама.Ще имам ли в близко бъдеще нова любов.

Прашинка

Здравейте,
ще ми погледнете ли дали ще имам нова любов или ще остана с човека, с когото съм в момента? Ако остана с този човек, с който съм сега ще се оправят ли нещата между нас?

KIARA

Бихте ли дали прогноза дали ме очаква промяна в личен план в близко бъдеще? Все още не се е появил интересен човек за мен и нищо не се случва. Благодаря!

littlemiracle

Здравейте,

може ли да погледнете и на мен, през новата година ще срещна ли любовта. От една година вече съм необвързана и имах доста разочарования миналата година в любовта, не попадам на моя човек.
Ще намеря ли любовта тази година, ще срещна ли правилен партньор с когото да се обвържа и в бъдеще да създам семейство, защото започвам да губя надежда.

Nom

@Прашинка ще има изясняване с човека до теб сега до края на месеца и най късно до средата на февруари месец! Отношенията Ви ще имат ново начало. Ще останете заедно,а и той не желае прекъсване на отношенията, готов е да започне отначало!

Krisity0919

А за мен какво се очертава, попитах нак горе във въпроса си?

Nom

@Krisity0919 ще продължиш отношенията си с момчето, с което на скоро сте се запознали. Ще излизате и постепенно ще разбереш че той е влюбен в теб.

littlemiracle

@Nom може ли да отговорите и на мен.

Nom

@littlemiracle не бъдете претенциозна, може би дори Капризна към партньорите си. Малко имате черти в характера, които не се харесват от всички останали. Помислете кой са те, но до лятото ще срещнете правилният човек за Вас, а и постепенно до края на годината ще се
Влюбите в него.

Morena

 И за мен ако може дали ще срещна скоро нов мъж..
Благодаря.  :)

bubetooo

Здравей, @Nom, може ли да погледнеш и за мен ще срещна ли някой, с когото да имам връзка?

Nom

@Morena ще има възобновяване на стари отношения, човекът упорито е решил да даде на теб и на него нов шанс. Самият тоиска да започнете на чисто, като все още има чувства към теб, дори сам ще ти ги признае.

Morena

Цитат на: Nom в януари 20, 2020, 06:16:36 pm@Morena ще има възобновяване на стари отношения, човекът упорито е решил да даде на теб и на него нов шанс. Самият тоиска да започнете на чисто, като все още има чувства към теб, дори сам ще ти ги признае.
Благодаря ти. Не се сещам кой може да е. Бившият не ми пише. Според мен нама интерес.

Krisity0919

Искам да попитам, момчето с което се запознах наскоро ме махна от приятели във фейсбук. Да не искате да кажете, че това е момчето, с което ще бъда. Казва се Виолин, за него ли искате да ми кажете?

Прашинка

Цитат на: Nom в януари 20, 2020, 01:57:34 pm@Прашинка ще има изясняване с човека до теб сега до края на месеца и най късно до средата на февруари месец! Отношенията Ви ще имат ново начало. Ще останете заедно,а и той не желае прекъсване на отношенията, готов е да започне отначало!
Много благодаря за отговора

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020