Гледане за любов - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 28, 2020, 03:06:40 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

K_Love19

@Nom, здравейте! Ще може ли когато имате време да погледнете и за мен дали ще имам скоро мъж в живота си? Благодаря!

KIARA

Много ще съм благодарна, ако някой може да даде прогноза за личния ми живот в близкото бъдеще. Ще се появи ли интересен човек?

Nom

@K_Love19 трябва да променил нещо в себе си. Черти от характера ти не се харесват на някой от хората с който си била. Все едно се опитваш да си им господар. В момента има мъж, с когото ще изградиш с много търпение връзка и приятелство. В момента той самият има някакъв проблем за да се дърхи странно, но не е сърдит. Скоро ще получиш вест от него, покана!

K_Love19

Цитат на: Nom в Януари 22, 2020, 04:58:06 pm@K_Love19 трябва да променил нещо в себе си. Черти от характера ти не се харесват на някой от хората с който си била. Все едно се опитваш да си им господар. В момента има мъж, с когото ще изградиш с много търпение връзка и приятелство. В момента той самият има някакъв проблем за да се дърхи странно, но не е сърдит. Скоро ще получиш вест от него, покана!

Благодаря за отговора, но не се опитвам да съм господар на никого, даже съм много тиха,срамежлива и затворена и никога не съм имала връзка.

Nom

@K_Love19 бих искала да добавя, че контактите, които имаш в момента ще прерастват в сериозни отношения в идващите месеци. Скоро ще разбереш че макар и малко дръпнат, момчето би искало да сте заедно и ще ти го покаже. Очаквай коренна промяна в него самият.

Нели

Здравейте! Може ли да ми кажете дали скоро ще се появи мъж в живота ми със който да имаме връзка? От година и половина не съм срещала някой който да ме привлича. Като цяло съм разочарована от любовта , но пак съм готова да дам шанс на мъж, който ме привлича. Виждали се най накрая скоро да се появи такъв в живота ми ?

DALI

Здравейте!
От октомври месец се познавам с едно момче и сме се виждали няколко пъти и бих искала да знам дали той има някакви усещания към мен и ще се развият ли някакви по-сериозни отношения с него?
 

[email protected]

@Nom, здравей! Може ли да те помоля да ми погледнеш за момче с буква Ш. на 22. Може и да си чела за него вече в предни постове, но ще разкажа на кратко.
Аз живеех преди в Дания, той е от Ирландия. Запознахме се в Дания, понеже той беше на студентски обмен. Още от тогава много си паснахме и усетих нещо в него, което ме грабна много силно, въпреки че е по-малък от мен. Аз съм на 26. Преди три месеца се изместих да работя в Ирландия, в града в който е той в момента. Тогава се видяхме веднъж само през първите дни. След това не се видяхме почти 3 месеца. Той по принцип още учи и приема ученето много на сериозно, много е стресиран. Аз исках да се виждаме и му бях писала няколко пъти, но той все беше зает с учене. Мислех че не иска вече да ме вижда и бях много тъжна, съжалявах дори че съм дошла тук. Но тази седмица в понеделник той поиска да се видим. Беше спонтанно и неочаквано. Също така беше и много приятно, сякаш нищо не се е променило. Той ми се извини и каза, че просто е бил под много голям стрес, а не е че не иска да ме вижда или нещо такова. Не знам дали да вярвам? Дали от тук нататък ще се променят нещата? Ще се виждаме ли по-често? Аз дори обмислях да се върна в Дания и започнах да кандидатствам за работа там? Виждаш ли какво ще стане? Дали ще се върна или ще остана тук? Ще бъда ли с него? Чувствата ми към него са наистина много силни.

gerinceto_901

Здравейте, бихте ли ми казали през 2020 година, ще имам ли нов мъж в живота си или всичко ще продължи по старо му в личния ми живот

Nom

@[email protected] не притискайте Ш., момчето много дъри на това обучение, за него е страшно ценно но и доста трудно. Момчето е отдадено на ученето, но не е забравил. Скоро до 1-2 седмици ще имате контакти с него, разговор. Защо да съжаляваш, малко глупава постъпка, но според мен не е нужно да се връщаш в Дания поне за сега. Ще имаш среща с момчето в Ирандия, о негова инициатива. Ще се виждате, но търпеливо, поне докато той е на студентски обмен.  Мисля че мисли за теб. Имате бъдеще заедно в следващите 3-4 месеца, бъди търпелива и ще разбереш че той не те е забравил и че иска да сте заедно.

bubetooo

Здравей, @Nom! Няколко пъти сънувах един колега, по-малък е от мен, не го харесвам и не знам защо го сънувам. Инициалите му с В.Н, може ли да погледнеш какви ще са отношенията ми с него? И дали мъжът, в когото съм влюбена, П.Т ще отговори на чувствата ми? Извинявай, че досаждам, ще съм благодарна ако отговориш!

Nom

@bubetooo с В. ще започнете скоро връзка, но бъдете предпазливи, за да не плъзнат интриги край Вас двамата . Има чувства към теб и би искал да излезете  заедно. Като че ли е влюбен, харесва те, иска  връзка с теб. Извън работата. П. го усещам ладен,  има някакви ангажименти и не е готов като че ли за сериозна връзка, знае че ис влюбена в него, но моето усещае е че като че ли иска да го оставиш.

Desinkata2017

@Nom,здравей!
Извинявай за нахалството..,но би ли погледнала Г. ще ме потърси ли скоро,ще се оправим ли?
Доста ме обърква с държанието си и не знам вече какво да мисля..
Благодаря предварително за отговора! ❤️

Nom

Г. според мен не е решил изобщо дали иска да се заедно. До средата на февруари е моята прогноза, че би трябвало да се изясните,  но до тук той повече показва че не го заслужаваш. Трудно ще се оправите, ако самият той не направи крачка, а  към момента  е нерешителен. Не го притискай , има шанс. [email protected]
Desinkata2017

Цитат на: Nom в Януари 25, 2020, 08:06:11 pmГ. според мен не е решил изобщо дали иска да се заедно. До средата на февруари е моята прогноза, че би трябвало да се изясните,  но до тук той повече показва че не го заслужаваш. Трудно ще се оправите, ако самият той не направи крачка, а  към момента  е нерешителен. Не го притискай , има шанс. [email protected]

Благодаря ❤️

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019