ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

simonab

Здравей @Тара, може ли да погледнеши за мен, кога ме очаква раздвижване в любовен план и поява на нов мъж в живота ми и връзка? Благодаря!

K_Love19

Здравейте, ще съм благодарна ако погледнете и на мен. На почти 30 години съм и все още не съм срещнала мъж, с когото да създам семейство. Имам несподелени чувства към колега от почти две години и каквото и да правя не мога да го забравя. Измъчвам се всеки ден, особено сега, когато се налага да го виждам с новата колежка. Дори си мисля да напусна работа, защото не знам какво друго да направя. Може ли да погледнете дали ще успея да превъзмогна тези чувства и дали ще срещна мъж, с когото да бъда щастлива? Благодаря!

Pandora

Здравей Тара! Много хубаво си го написала, но има едно -Но! Има точен човек и това, че някой от нас които сме тук нямаме късмет в любовта  е орисия! Щом има любов и хората я намират и са щастливи , значи има и точен човек за някой , но не за всички, не за мен  в момента!Щом сме в постоянно търсене и нещо липсва , значи някъде то съществува , но дали ще дойде при нас , не зависи от нас , а от съдбата ни!

звездичка

Привет @Тара !
Моля те да погледнеш по следния въпрос, напоследък нон стоп мисля за мъж със светли очи и светла коса. Ще има ли развитие в отношенията ни, защото някакси го чувствам като любовта на живота ми.
Благодаря за отделеното време!

Тара

Здравей Тара! Много хубаво си го написала, но има едно -Но! Има точен човек и това, че някой от нас които сме тук нямаме късмет в любовта  е орисия! Щом има любов и хората я намират и са щастливи , значи има и точен човек за някой , но не за всички, не за мен  в момента!Щом сме в постоянно търсене и нещо липсва , значи някъде то съществува , но дали ще дойде при нас , не зависи от нас , а от съдбата ни!
Pandora, докато мислиш, че някой или нещо / например любовта сама по себе си/ ще те направи щастлив/а ще учиш уроци. Това е истината, ако искаш я чуй, твоя воля. От теб зависи да привлечеш това, което ти е нужно, няма орисия, не е въпрос на късмет. Ако искаш го приеми, въпрос на време е да осъзнаеш, че ти си твореца на своята реалност. Пожекавам успех, а картите Таро са безпогрешен диагностичен инструмент, който посочва къде трябва да се коригира поведението ни, мислите ни, за да променим резултата, когато не ни харесва. От теб зависи да промениш  въпросната орисия, както си се изразила по-горе.

Тара

Привет @Тара !
Моля те да погледнеш по следния въпрос, напоследък нон стоп мисля за мъж със светли очи и светла коса. Ще има ли развитие в отношенията ни, защото някакси го чувствам като любовта на живота ми.
Благодаря за отделеното време
Здравей, звездичка!Излиза голяма вероятност за създаване на семейство с човека за когото питаш. Обърни внимание на начина, по който изграждате отношенията си, нека не бъдат основани на зависимост. Пиша го, тъй като излиза и карта за прекратяване на отношенията, която вероятност може да се реализира при неправилно изграждане на тези отношения. Какво са отношения, основани на зависимост? - пиша набързо - това е когато, прехвърляш отговорността за собственото щастие върху друг човек, другият те прави щастлив или нещастен, ако ти каже, че те обича си щастлив, ако ти каже, че не харесва прическата ти си нещастен. Това е пример за зависими отношения, когато фокусът е изместен върху другия човек. Когато вниманието/фокусът е върху теб - например прическата ти ти харесва и се чувстваш добре с нея, това дали някой те харесва с нея или не е негов проблем, а не твой, важен е твоят избор, който чувстваш правилен за теб - това е пример за изградена собствена ценност, по същия начин уважаваме избора на партньора за дрехи, за негови предпочитания (например дали да е вегетарианец, дали да играе футбол и т.н.) - тогава се градят здравословни отношения, основани на взаимно уважение и признаване правото на другия да прави собствени избори за себе си и за живота си. Много любов и мъдрост по пътя пожелавам!

Pandora

Добре Тара, къде трябва да си коригирам поведението според Таро?

Тара

Добре Тара, къде трябва да си коригирам поведението според Таро?
Радвам се, че попита :), но и да не беше попитала щях да уважа избора ти. Ти вече си направила първата стъпка като търсиш отговори на въпросите си, не се отказвай да търсиш :) Който търси - намира. В момента отработваш карта 5 жезли обобщено "спорове, сработване". Тази карта показва, че е необходимо да виждаш ценността на другия човек/хората, да признаваш ценността на всеки човек и да знаеш, че всеки има определена опитност и учи своите уроци, всеки човек е по пътя си и е ценен. Така няма да влизаш в излишни спорове, а ще се научиш да се договаряш и да се сработваш с конкретен човек или хора. Това ще ти помогне чрез взаимодействието си с другите да постигаш собствените си цели и да учиш уроците, които са ти нужни в конкретния момент. Сега се учиш да взаимодействаш и да се учиш от опитността на другите. Успех!

Pandora

Благодаря:-), дано имам късмет да науча повече и получа повече опитност.

alvena

здравей, alvena. Директно питах за отношенията ви дали ще продължат, а не дали ще замине или не. Фокусът не трябва да е върху него, а  върху теб. Показва ми се голяма динамика - от състояние, в което няма никакво развитие, застой, до големи преживявания от твоя страна, преминаване към състояние на удовлетвореност в любовта, борба да докажеш, че си достойна и най-добрата до приключване на отношения. Тук съвета на картите е да се постъпва с умереност, да не се преживява всичко толкова трагично, да се прояви сила на духа, няма нужда да доказваш на някого дали си достойна, няма нужда да държиш някого. Това е урок: да се научиш да се цениш, върни фокуса върху себе си. Когато си предупреден, можеш да промениш хода на нещата, не като се вкопчваш в нещо или някого, а като засилиш вярата си, че каквото и да се случва е за твое добро, да разбереш, че ти си най-ценния човек и не бива да поставяш никой друг пред себе си. Ако научиш урока, след него винаги идва дар. Дарът е в това, че научен урокът няма да се повтори. Успех!
Благодаря!

bu4kata4

Здравейте,
@Nom Може ли да погледнете за мен, дали ще имам в бъдеще връзка с Кристиян?

[email protected]

Здравей, @Тара, искам ако може да ми погледнеш какви ще са отношенията ми с момче Д. на 29. Аз съм Г. на 26.  С това момче се запознахме преди около 2 месеца. Станахме много близки, но сякаш само като приятели, може би и нещо повече, но аз самата се чувствам много объркана. Аз живея в момента от около година в Ирландия. Той е от тук. Има си приятелка, която е в Кореа и не я е виждал от около 7 месеца, тъй като тя си е там и едва ли ще се върне тук скоро. С него прекарвахме много време заедно в последно време. Дори сме спали в едно легло много пъти, без да стане абсолютно нищо. Той самият ми е казвал, че аз съм най-близкия му човек в момента, че много ме цени, че съм най-добрата приятелка и всякакви такива. Но от друга страна много често ми говори и за приятелката си. Аз самата го уважавам много, но е леко и болезенено за мен. Отношението му към мен ми е и объркващо. Аз имам договор тук който свършва през януари. След това имам намерение да се върна в Дания, където живях 7 години преди да се изместя тук. Тук съм от една година. Дали може да ми кажеш как виждаш да се стекат събитията? Ще остана ли тук? Той има ли чувства към мен? Благодаря много предварително!

[email protected]

Здравей @Nom, имам връзка с обвързан мъж, ще продължат ли нашите отношения,
благодаря  ти

S

Здравей Тара, може ли да ми погледнеш дали с мой колега сме сродни души и защо усещането ми е такова? Наистина ли е така или си въобразявам? Благодаря ти предварително!

pretty

@Тара здравей, какви ще са действията на М. към мен?
Може ли да ми кажеш дали ще започнем връзка и има ли чувства към мен?
Благодаря ти много.