ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 17, 2021, 01:55:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

bebeshok

Знам, че питането ми не е за тази тема, бях писала преди две седмици за моя проблем и наистина незнам какво да правя става нетърпимо, 10 години работя тази работа. И така в работата ми се създават конфликти срещу мен, в които днес ми дойде като гръм от ясно небе, върша си добре задълженията и се справям добре, даже бях наградена, но изневеделица стана проблем, подозирам кой може да ми прави мръсно, но нз дали ще имам сили да преборя тази злоба, аз съм добра и винаги се държа добре с колегите, дори и да правят гафове аз все едно не виждам, сега ще ме наблюдават, питането ми е дали ще издържа, ще ме разберат ли и дали всичко ще мине или ще трябва да напускам защото стреса става огромен, а с тази криза няма къде да намеря подходяща работа за да издържам двете си деца ...търпя само заради тях. Какво показват картите ще мине ли всичко или ще става по зле ?

Тара

Затова и продължавам да пиша във форума, за да давам насоки на хора като теб, които наистина имат нужда от това, bebeshok. Всъщност и без карти ми е ясно за какво става въпрос, ще ти напиша и Таро какво казва. Първо това, че си добричка, изобщо не ти помага в този живот, не и по начина по който възприемаш доброто в момента. Обяснявам: когато някой прави "гаф", как ще се поправи, как ще накараш крадеца да спре да краде? Как ще му обясниш, че това не бива да се случва? Като му се случи същото в троен или десеторен размер за негова сметка, като откраднат от него много повече - така ще разбере. Той няма капацитет, за да се учи от думи или от доброта (добротата му казва "ти
правиш всичко правилно, продължавай така). Надявам се да ме разбираш защо добротата ти не е добра - не е добра за теб и не е добра за сгрешилия. Как е правилно? Човекът трябва да разбере, че е сгрешил. Тук вече е въпрос на лична преценка как точно ще стане това, няма шаблон. Второ: настройката ти ще те накара да живееш в притеснение, че си наблюдавана, в страх. Това означава ниски вибрации, което автоматично те води до провал от всякакъв вид, няма как с ниски вибрации да ти се случи нещо готино. Какво да направиш? Ако искаш да останеш, изясни ситуацията, кой крив, кой прав има и вариант за преместване в друг отдел предполагам, помисли внимателно. Ако решиш да напуснеш, това е съвсем друг вариант. В момента текат енергии, който не си е на мястото, т.е на нелюбима работа да се махне от там. Трябва да си на място, което да те вдъхновява. Помисли върху това, което ти пиша! Таро казва карта неизвестност или избор - тук ти решаваш, това е планетата на свободната воля, ако не взимаш решения за себе си, друг ще ги вземе вместо теб. Картите показват необходимо е да търсиш себе си: коя си ти, какво искаш от живота си? необходимо е да мечтаеш, необходимо е да си почиваш, необходимо е да работиш любимата ти работа. Написах предостатъчно. Има над какво да помислиш. Прегръдка (виртуална) от мен!

Тара

Здравей, S. Бях ти написала по твоя въпрос, но изчаквах настройката на форума 5 минути, за да натисна публикувай. И после забравих и го изтрих.. Явно не трябва да ти пиша, всичко добро, ще се справиш сама ;)

S

Цитат на: Тара в октомври 22, 2020, 12:52:29 amЗдравей, S. Бях ти написала по твоя въпрос, но изчаквах настройката на форума 5 минути, за да натисна публикувай. И после забравих и го изтрих.. Явно не трябва да ти пиша, всичко добро, ще се справиш сама ;)
Предполагам, че се е получило така, защото се заблуждавам и сама ще се уверя в това. Благодаря ти, Тара и на теб всичко добро. Продължавай да помагаш на хората,защото има нужда от хора като теб. 🌹

[email protected]

Цитат на: [email protected] в октомври 20, 2020, 06:25:46 pmЗдравей, @Тара, искам ако може да ми погледнеш какви ще са отношенията ми с момче Д. на 29. Аз съм Г. на 26.  С това момче се запознахме преди около 2 месеца. Станахме много близки, но сякаш само като приятели, може би и нещо повече, но аз самата се чувствам много объркана. Аз живея в момента от около година в Ирландия. Той е от тук. Има си приятелка, която е в Кореа и не я е виждал от около 7 месеца, тъй като тя си е там и едва ли ще се върне тук скоро. С него прекарвахме много време заедно в последно време. Дори сме спали в едно легло много пъти, без да стане абсолютно нищо. Той самият ми е казвал, че аз съм най-близкия му човек в момента, че много ме цени, че съм най-добрата приятелка и всякакви такива. Но от друга страна много често ми говори и за приятелката си. Аз самата го уважавам много, но е леко и болезенено за мен. Отношението му към мен ми е и объркващо. Аз имам договор тук който свършва през януари. След това имам намерение да се върна в Дания, където живях 7 години преди да се изместя тук. Тук съм от една година. Дали може да ми кажеш как виждаш да се стекат събитията? Ще остана ли тук? Той има ли чувства към мен? Благодаря много предварително!
Здравей, @Тара! Извинявам се, че ти пиша пак. Помислих, че може да си пропуснала моето съобщение и исках да те попитам пак дали може да погледнеш по моя въпрос? Благодаря!

Ariel

Цитат на: Тара в септември 08, 2020, 07:28:13 pmмного лековато и безгрижно зададени два въпроса... трудно се тълкува така какво показват картите, все пак човек или семеен или живеещ на семейни начала или водна зодия например рак, гледащ своите интереси и послъгващ/прикриващ нещо ми се показва, дава ти се право на избор, тук решението е твое накъде да вървиш, имаш всички предпоставки за щастие, или да започнеш нови взаимоотношения.
[/quote

Здравей Тара, още нямам предложение и кандидати между които да правя този избор който видя в картите! Какво да очаквам ?

Тара

Цитат на: Ariel в октомври 24, 2020, 12:04:15 am
Цитат на: Тара в септември 08, 2020, 07:28:13 pmмного лековато и безгрижно зададени два въпроса... трудно се тълкува така какво показват картите, все пак човек или семеен или живеещ на семейни начала или водна зодия например рак, гледащ своите интереси и послъгващ/прикриващ нещо ми се показва, дава ти се право на избор, тук решението е твое накъде да вървиш, имаш всички предпоставки за щастие, или да започнеш нови взаимоотношения.
[/quote

Здравей Тара, още нямам предложение и кандидати между които да правя този избор който видя в картите! Какво да очаквам ?
Просто задай посоката, какво желаеш/към какво се стремиш и отпусни, напълно забрави. Живей си живота, развивай се, работи, каквото искаш. Когато много натискаш/пришпорваш нещата - те бягат от теб. Ако подгониш например едно котенце, то ще избяга от теб, но ако му кажеш ела при мен и не правиш заплашителни движения то ще се приближи, особено ако усети от теб да струи любов и усети, че искаш да му се порадваш. Това е нагледен пример, за да разбереш как работят нещата. Успех!

littlemiracle

Цитат на: littlemiracle в октомври 20, 2020, 07:33:36 pm@Тара здравей, какви ще са действията на М. към мен?
Може ли да ми кажеш дали ще започнем връзка и има ли чувства към мен?
Благодаря ти много.

Здравей @Тара! Много ще се радвам когато имаш време да отговориш и на мен :))

Ariel


Тара

Цитат на: littlemiracle в октомври 24, 2020, 08:01:28 amЗдравей @Тара! Много ще се радвам когато имаш време да отговориш и на мен :))
всъщност вече съм ти отговорила, просто всеки си мисли, че неговият случай е супер уникален, но не е така. Всичко се свежда до едно и също в крайна сметка - собствена ценност, да се научим да ценим себе си, да се развиваме като личност, всички останали хора в живота ни са второстепенни, в твоя живот ти си главния герой, ако отстъпиш мястото на друг - следва задължително предателство, което е урок да не поставяш главния герой т.е. теб на второ място. Просто прочети предходния пост. Дадох пример с коте. Сега ще перефразирам: представи си, че си елха, върху елхата има играчки за украса, светлини, които трябва да засветят. Тази елха трябва да свети и да привлече към себе си подходящите хора, които да ѝ се радват - в случая мъже, един, двама, десетима. Елхата, когато привлече с красотата си/по-точно с вибрацията си, но едва ли всеки знае какво е това - вътрешното си състояние, мир, светоглед, дори травми и озлобление могат да привлекат към Вас човек със същите травми и злоба/ тогава "елхата" т.е. жената избира на кого да подари светлината си, а понякога и тъмнината си, когато лапичките не са запалени. Това са метафори, но са много точни за разбиране на същината на нещата. Прочети и предходните постове за фокуса, докато се фокусираш върху това дали ще ти се обади някой си на погрешен път, когато не те търси някой значи не е привлечен от теб, не сте на еднакво ниво/вибрации и дори да се съберете, само ще страдате и ще учите уроци един от друг, докато се изчерпят уроците, но някои хора трудно учат и остават в токсични връзки за цял живот. Това, което е за теб то се привлича като с магнит и не може да те пропусне, фокусът обаче никога не трябва да е върху друг човек, а в контекста на собственото АЗ, аз какво мисля по този въпрос, аз какво искам, аз считам ли това за правилно, аз искам ли да направя това, да отида там, аз как се чувствам, аз какво изпитвам към някого.
Мога да ти хвърля карти и да ти кажа да ще се обади или не няма, но така ти не тръгваш по верен път, а аз не съм тук за това. Аз осветлявам там, където ти в момента не виждаш и се надявам да видиш, за да започнеш да взимаш правилни решения за живота си. Когато взимаш правилни решения, основани на знание!, тогава си осъзнал важни неща и преминаваш без да е нужно да си удряш главата в стената, защото някой ти е показал вратата. Единственото, за което трябва искрено да се безпокоиш е кой съм АЗ т.е най-добрата версия на себе си ли представлявам и когато си най-добрата си версия привличаш в живота си подобни хора (тези, които са най-добрата си версия).

mery_j

Здравей Тара! Явно не ни е писано с моя бивш да се съберем, защото никой от двамата не прави крачка.Аз съм много наранена и не смятам че аз трябва да го потърся.По скоро очаквам извинение от него но май няма да го получа.Моля те да погледнеш дали той ще направи крачка или да не се надявам.Благодаря ти.

Тара

Цитат на: mery_j в октомври 25, 2020, 12:17:47 amЗдравей Тара! Явно не ни е писано с моя бивш да се съберем, защото никой от двамата не прави крачка.Аз съм много наранена и не смятам че аз трябва да го потърся.По скоро очаквам извинение от него но май няма да го получа.Моля те да погледнеш дали той ще направи крачка или да не се надявам.Благодаря ти.
Здравей, усещането ми за вашата ситуация е, че просто трябва да си "изгладите ръбовете" взаимно. А как точно ще стане и кой, кога ще си преодолее егото, за да каже какво иска или да направи крачка, това са по-скоро подробности. Очевидно много искаш да се изяснят нещата между вас. Искам да те насоча към една книга "Петте езика на любовта". Възможно ли е при вас просто да има разминаване в начина, по който изразявате любовта си и оттам да трупате напрежение между вас, това е моето усещане? Потърси я, мисля дори, че я имаше в ютубе прочетена - от автор Гари Чапман, всеки би трябвало да я прочете, ключова книга за отношенията. 💓 💓 💓

simonab

Здравей @Тара, преди няколко дена срещнах един мъж, за първи път се срещаме, и много странно спокойствие ми носеше присъствието му, сякаш някаква стара връзка има между нас, може да звучи смешно но сякаш от минали животи, той е по голям от мен може би с десетина години и въпросът ми е дали той е усетил нещо към мен и какво ни свързва? Благодаря!

Pandora

Здрасти Тара! Таро виждат ли ме с мъж ,с буква Р!  Отдавна се познаваме, но сме на здравей, здрасти! Нали казват, че това което търсим е близо до нас , но ние не виждаме!

Psyxodelia

Цитат на: Тара в октомври 19, 2020, 05:39:35 amЗапочни да се цениш повече, мъжът ти не те обича заради тялото ти, ти си личност преди всичко. Сама си навиваш лоши филми, не го прави, за да не започнат да се сбъдват. Важна е душата и това каква енергия излъчваш преди всичко. Не бъди кисела, а направи така, че да въвлечеш съпруга ти в грижите, свързани с детето. Той също се радва на новия живот. В момента си в енергиите на императрицата, която е и майка, даваща плод, даряваща живот. Просто си позволи да се чувстваш добре в състоянието, в което си.
Благодаря много за отговора!

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020