ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 17, 2021, 02:16:02 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Тара

Цитат на: Tanitka в ноември 16, 2020, 02:23:40 amЗдравей,@ Тара,Много те моля ако можеш да погледнеш за мен и моя приятел,дали имаме бъдеще заедно занапред,ще заживеем ли заедно,от различни градове сме? Притеснявам се и да не би да има друга.Извинявам се за хилядите въпроси,но съм доста напрегната.Ще ти бъда благодарна
Показва се съперница, свързана с работното място и хитруване от негова страна, а в същото време между вас едни розови неща..незнам, може да е в начален стадий на флирт и затова така да излиза. От негова страна се показват само планове да се съберете заедно, но не и конкретни действия! Това е по-притеснителното, не могат да останат така нещата, определено ще трябва да има действие от твоя и негова страна, ако искате да сте заедно, защото ако продължавате да си живеете разделно..не ми се иска да задълбавам, но тук нещата са започнали да отиват в недобра посока и ти го усещаш.

Tanitka

Много ти благодаря@Тара,! Той нищо не предприема..Заради тази другата ли така се колебае? А дали не е малка му е основата на всички,? Т.е имам усещането,че тя се намесва,а не друга жена.Благодаря ти отново

Тара

Цитат на: Tanitka в ноември 16, 2020, 04:09:11 amМного ти благодаря@Тара,! Той нищо не предприема..Заради тази другата ли така се колебае? А дали не е малка му е основата на всички,? Т.е имам усещането,че тя се намесва,а не друга жена.Благодаря ти отново
Не, майка му тук няма нищо общо. Това не може да се види от картите, освен ако нямам описание на човека и зодия, но ясновидски - не е тя причината. Изяснете се, поговорете си какво искате и двамата и действайте в избраната посока.

mery_j

Здравей Тара! Искам да попитам дали скоро време ми се дава да срещна мъж и да създам семейство?

KIARA

Цитат на: Тара в октомври 19, 2020, 04:17:45 amпредстои възраждане в тази посока, но още е рано. В смисъл рано, разбирай на етап планиране. Предстои съвместен проект, може да е свързан с настоящата ти работа и с колега настоящ или бъдеш такъв. Отношения сериозни, но няма да се развиват бързо, а доста бавно, на моменти може да има усещане, че нищо не се движи наникъде, но това са съдбовни отношения, не се показва повече за момента.

Здравей, @Тара!
Отново бих искала да помоля за гледане в личен план.
Нямам никакви лични отношения, дори приятелските ме отношения са много епизодични и повърхности, въпреки старанието ми да ги поддържам. Животът ми е поредица от пълна изолация и моменти на пълно изсмукване от работни задължения.
Трябва ли да направя по-радикална промяна като смяна на работа или град или дори държава, за да има положитешно развитие в личен план при мен? Благодаря!

enji23

Здравейте,
Какво виждате за връзката ни ,ще продължи ли

Sun

Здравей,Тара ако имате възможност бихте ли погледнали какво ме очаква през новата година по отношение на работа или любов?Очертава ли се нова работа и появата на друг човек в живота ми?Благодаря

sweet223

Здравей @Тара,
Ако имате възможност бихте ли погледнали какво ме очаква през 2021 в любовен аспект? Ще се появи ли някой нов човек в моя живот или някой бивш?
Благодаря.

Ariel

Здравей Тара! Запознах се он лайн с момче което работи в чужбина! Имаме ли шанс да осъществим някаква връзка?

ronni

Здравейте @Тара, много се колебая какво да правя. С бившия ми приятел сме в странни отношения, много се карахме напоследък, но истината е че дълбоко усещам, че още изпитваме чувства един към друг, но той много ме нарани и изобщо не знам въобще връзката ни има ли бъдеще. В същото време срещнах един човек и с него ми е толкова хубаво, като сродни души сме, толкова си пасваме и с него е толкова различно и не знам какво да правя, чувствам се раздвоена, кой от двамата е човека с който ми е отредено да бъда? Не знам какво е необходимо, но давам три имена Вероника - 24.08.1993, Михаил - 27.04.1990 и Симеон 06.07.1993

Тара


Здравейте, на всички - не съм Ви забравила! Подхванала съм доста неща и не мога да стигна до форума..
До края на декември има много малко дни, в които да се подготвим за новата година, а това изисква внимание - какви събития искаме да ни се случат. Така че, направете си списък с желания за 2021 и си ги прочетете/нашепнете на Вселената на връх Нова Година - например "Желая Новата година да ми донесе ..../ да ме срещне с ... или да започна подходяща работа и. т.н. и завършете с "Да бъде!"


ronny ясновидски ми излиза, че подходящ за теб е Симеон. Дано съм ти помогнала и насочила.

Wisteria

Цитат на: benji в март 01, 2020, 02:04:23 pmТвоята голяма любов още не си я срешнала.  Нещата за теб ще се променят след 11 месеца. трябва ти сила да решиш проблем свързан с близък човек. Харесваш този които няма да ти даде много.

@benji ,  давам обратна информация по прогнозата ти. Проблемът който трябва да реша е здравословен и притесних всичките си близки. С този, когото харесвах, нищо не се получи.

lina-lina18

здравейте, искам да попитам нещо, аз отново съм с бившия ми дадох шанс на него, мисля, че сме заедно 3 години без разделите , искам да знам  дали ще издържим , защото той казва, че ме обича и че  иска  да се ожени за мен и подобни неща, но не мога да му се доверя, обичам го много, но все пак мисля, че е по-добре да си тръгна, защото чувствам, че той просто си играе с мен , моля ви някой да ми каже какво вижда за нас ,

Той се казва Теодор 

На 20 е

И е в чужбина  ,

Тара

Цитат на: lina-lina18 в януари 04, 2021, 11:43:30 pmздравейте, искам да попитам нещо, аз отново съм с бившия ми дадох шанс на него, мисля, че сме заедно 3 години без разделите , искам да знам  дали ще издържим , защото той казва, че ме обича и че  иска  да се ожени за мен и подобни неща, но не мога да му се доверя, обичам го много, но все пак мисля, че е по-добре да си тръгна, защото чувствам, че той просто си играе с мен , моля ви някой да ми каже какво вижда за нас ,

Той се казва Теодор 

На 20 е

И е в чужбина  ,

Здравей, lina-lina18! Излиза ми да сте заедно и дори сватба. Но върху връзката ви трябва да се работи. Ще трябва твоят партнъор да докаже, че е готов за семейство, да поеме отговорност, да бъде активен. Изисквай от него, жената трябва да поставя летвата, а мъжът трябва да се стреми да я достигне и да се докаже като способен и да покаже, че е най-добрият.

Elia

Тара,здравей .Може ли да поглеш  за мен на картите ти за двама мъже какво ми се дава за в бъдеще с тях .Единия с буква Е.с много раздели продължавам да съм с него защото си го обичам,вече три години ,но това не е човек ,който би могъл да до мен , не се чувствам щастлива в тази връзка.Другия е В.който доста настоятелно ме ухажва въпреки ,че го отхвърлям .Казват ми ,че си бягам от късмета като не му давам шанс .Така ли е замислям се дали да не опитам но се стахувам да не се разочаровам .Според теб и картите ти с кой бих била по добре ?

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020