ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Тара

@кiara, плюнките ти са си плюнки, проблемите ти са си твои.   

Пиша в едно, защото нямам време да изчаквам за публикуване по 5 минути. Здравей lina –lina, аз виждам краен резултат от ситуациите, а вече с кой крак ще стъпиш, за да стигнеш до там са подробности. Ти решаваш какво да се случва в живота ти, ако решиш, че не го искаш – няма да продължиш с него. В момента ти не си взела решение и е 50/50.
 
@Sweet, нищо не усещам за вас – енергиите са равни, като абсолютен застой.

@Simonab, Да, след около малко повече от 6 месеца.

Исках да ви напиша един прекрасен цитат от филм за бойни изкуства:  ,,Демон, който избива невинни, е обречен на вечни страдания. Той вреди на другите. Но и на себе си. Трябва да бъде просветен. Това може да се смята за милост."
Ще перифразирам, за да е по-разбираемо: Човек, който не може да види собствените си демони, е обречен на непрекъснати страдания. Само човек, който е осветил и се е преборил с демоните, които се намират в него може да се съедини с истината и да се нарече достоен. Той става господар на своята съдба и пребивава в непрекъснато блаженство. Много е красиво, дано съм ви заредила за подвизи. Така, че всичко е във вашите ръце – не забравяйте!

Nom

@Тара здравей, може ли да попитам какво да очаквам.тази година по отношение на любовта. Сама съм от много време, не съм се влюбвала. Рядко излизам почти нямам контакти с хора. Благодаря!

Sun

Здравейте Тара,погледнете и за мен, нещо ново очаква ли ме в работата и любовта?Благодаря

Koledna zvezda

Здравей Тара, би ли погледнала за мен, защо не мога да изхвърля от мислите си Р? Сякаш съм обсебена от него, а всичко е приключило преди много време. И двамата сме в други връзки вече и нищо не показва, че има още чувства между нас.

Тара

Цитат на: Koledna zvezda в януари 15, 2021, 05:09:03 pmЗдравей Тара, би ли погледнала за мен, защо не мога да изхвърля от мислите си Р? Сякаш съм обсебена от него, а всичко е приключило преди много време. И двамата сме в други връзки вече и нищо не показва, че има още чувства между нас.
Здравей, трябва да прекъснеш енергийните връзки с този човек. Иначе все ще те дърпа назад с мисли за него. Потърси във форума - писала съм как се прекъсват енергийни връзки. Успех! :)

Koledna zvezda

Благодаря за съвета, правила съм тези на Лариса Ренар и други, но именно това ме притеснява-постоянни натрапчиви мисли или спомени за него. Възможно ли е да ми е направил нещо, като знае че не можем да сме заедно?Да не би да има още чувства към мен, макар че той прекрати връзката?

Тара

Цитат на: Koledna zvezda в януари 18, 2021, 02:09:17 pmБлагодаря за съвета, правила съм тези на Лариса Ренар и други, но именно това ме притеснява-постоянни натрапчиви мисли или спомени за него. Възможно ли е да ми е направил нещо, като знае че не можем да сме заедно?Да не би да има още чувства към мен, макар че той прекрати връзката?
Не си самовнушавай, не ти е направил нищо. Продължи да чистиш, докато престанат натрапчивите мисли - от един, два пъти не става - колкото по-дълго сте били заедно, толкова повече има за чистене, за да се освободиш от чувства и от мисли и от всичко, което те връща назад т.е. изтича енергия в миналото и не живееш в настоящето. Продължи с чистенето, докато не се усетиш свободна.

Ariel

Здравей Тара! Може ли гледане за любов ?

Ariel

Очаква ли ме нова любов ?

Paris

Здравейте , може ли до ми кажете дали ще се върна при мъжа с който имах отношения доста време.Дали той ще ми пише и кога да очаквам да се видим. Много блогодоря

Yoankata

Здравейте, може ли да погледнете и на мен? Ще се съберем ли с мъжа, с който до преди малко време живеех, скоро ли ще стане и дали изобщо се се сдобрим? Благодаря!

Тара

Цитат на: Yoankata в януари 23, 2021, 08:00:17 pmЗдравейте, може ли да погледнете и на мен? Ще се съберем ли с мъжа, с който до преди малко време живеех, скоро ли ще стане и дали изобщо се се сдобрим? Благодаря!
ще се сдобрите и ще се съберете, имайте търпение - през февруари ми се дава.

Yoankata

Цитат на: Тара в януари 24, 2021, 07:25:34 pmще се сдобрите и ще се съберете, имайте търпение - през февруари ми се дава.
Благодаря Ви! Много съм объркана, разделихме се заради интрига, той ме мрази, не иска никаква комуникация с мен, просто е ужасно всичко, което се случи.

Тара

Цитат на: Ariel в януари 19, 2021, 09:26:58 pmОчаква ли ме нова любов ?
По-скоро няма да е нова, с нов човек. С някой, с който вече сте имали отношения.

carter

Здравей, @Tapa! Изпитвам много големи симпатии към едно момче. Прекарваме си много добре заедно, имаме и общи черти в характера. Свободни сме и аз и той, нямаме си половинки. Той дори не е имал сериозна връзка досега, не съм сигурна дали разбира любовта. Той какво мисли за мен ? Как виждаш нещата, дали може да излезе нещо ? Ако не любов, поне стабилно приятелство - много хубав човек е.