Гледане само за работа - page 39 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 39
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 09:40:17 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане само за работа

Започната от @[email protected], Февруари 18, 2019, 12:59:01 am

« назад - напред »

KIARA

Бихте ли гледали и на мен ще имам ли работа и добри доходи?

magsita15

Здравейте!
От няколко месеца търся работа и не успявам да намеря. Много ми е трудно. Кандидатствах, но не се обадиха за интервю. Притеснена съм. Искам да имам кариера и да постигна успех. Ще си намеря ли скоро работа? Благодаря предварително.

bebeshok

И аз да помоля да погледнете, в работата ми се създават конфликти срещу мен, в които днес ми дойде като гръм от ясно небе, върша си добре задълженията и се справям добре, даже бях наградена, но изневеделица стана проблем, подозирам кой може да ми прави мръсно, но нз дали ще имам сили да преборя тази злоба, аз съм добра и винаги се държа добре с колегите, дори и да правят гафове аз все едно не виждам, сега ще ме наблюдават, питането ми е дали ще издържа, ще ме разберат ли и дали всичко ще мине или ще трябва да напускам защото стреса става огромен, а с тази криза няма къде да намеря подходяща работа за да издържам двете си деца ...търпя само заради тях

ALENA

Моля, ако е удобно някой да погледне!Интересувам се скоро ще започна ли работа по придобитата специалност - учител? Благодатя много!

misho1

Моля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!

Nom

Цитат на: misho1 в Ноември 19, 2020, 11:12:21 pmМоля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!
Предвид пандемията няма да е лесо. Няма зададен период, така че аз казвам че ще успееш и ще постигнеш стабилизиране, трябна да бъдеш оптимист. Ще получиш изгоден договор, и ще се почувстваш по добре. Отново ще навлезеш в динамично ежедневие, и ще претърпиш промяна. Само трябва да имаш търпение.

Morena

Цитат на: misho1 в Ноември 19, 2020, 11:12:21 pmМоля, ако е удобно някой да погледне за мен, въпросът ми е ще си намеря ли скоро работа? Моля ви, защото ми е спешно! Благодаря много!
Търсиш решение. Послушай възрастна жена. Имаш застой. Миже да се появи работа, която изисква обучение.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019