Гледане за любов - page 7 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 7
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Април 01, 2020, 11:13:27 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 04:20:45 pm

« назад - напред »

EchiKing

Здравейте,ако може хвърлете едни карти и за мен,дали ще срещна скоро любовта,защото честно казано вече съм отчаян... Никога не съм имал късмет,а вече не съм и толкова млад...

Диня

Здравейте! Може ли да ми кажете как ще се развят взаимоотношенията ни с Р.? Благодаря Ви!

Nom

Цитат на: Диня в Февруари 10, 2020, 06:32:45 pmЗдравейте! Може ли да ми кажете как ще се развят взаимоотношенията ни с Р.? Благодаря Ви!
Тези взаимоотношения ще преминат постепенно в хармонична връзка. В момента сте съвсем в началото на отношенията си, ноте първа редстои да усетите тръпка, и желание  за близост по между Ви.

Диня

Цитат на: Nom в Февруари 10, 2020, 09:32:29 pmТези взаимоотношения ще преминат постепенно в хармонична връзка. В момента сте съвсем в началото на отношенията си, ноте първа редстои да усетите тръпка, и желание  за близост по между Ви.
Nom, благодаря Ви! С Р. се познаваме от 4 месеца. Напоследък той е много странен. Уж сме близки,говорим си често, виждаме се всеки ден. Но изведнъж се отдръпва, не си вдига телефона, после пак сме близки. Скоро пак изчезна така. Играе ми някакви игри и не разбирам какво цели, да ми се подиграва, само секс (не сме го правили) ли или какво? Много съм объркана и гневна.

Nom

@диня понякога е добре да роявяваме търепине, към хората. Понякога е добре да ги разбираме, когато те самите не могат да ни обърнат внимание нерекъснато, а той не играе игри, той държи на теб, понякога трябва да раибраме ангажиментите на другите и  семейните им проблеми. Това се случва при него.

Диня

Цитат на: Nom в Февруари 11, 2020, 07:21:13 pm@диня понякога е добре да роявяваме търепине, към хората. Понякога е добре да ги разбираме, когато те самите не могат да ни обърнат внимание нерекъснато, а той не играе игри, той държи на теб, понякога трябва да раибраме ангажиментите на другите и  семейните им проблеми. Това се случва при него.
Nom, благодаря Ви!

Leanan

Здравейте!
Моля ви да погледнете какво ме очаква в любовен план. От доста време съм сама и... не знам, самотата не ми се отразява добре, може би някъде бъркам и аз самата не знам на какво се дължи тази самота. Моля, ако някой може, нека ми даде някаква надежда.
Благодаря предварително!

svd

@Nom, срещата с Г., за когото те питах миналата събота-мина в неделя, отогава не сме имали контакт, нито уговорка за продължение. Ще ме потърси ли, какво му е мнението за мен след това? Какво ти е усещането за него като човек? Да чакам ли?
Благодаря ти!

Nom

@svd сериозен е Г. Малко си припряна, но всичко ще бъде наред. Бъди търпелива, очаква Ви хармо очна връзка, щастие с него. Държи на работата си. До една седмица ще получиш вест от него. Той те харесва.

svd

@Nom, благодаря ти! Много любов ти донесе Свети Валентин!

bebeshok

Привет, @Nom бихте ли погледнали какво се случва с отношенията ми с Т.пак изтрещя ядоса се за глупост, пиян ли беше нз аз бях нощна и той като почна да ами пише и да се заяжда, не се спря!! Обидена съм и не смятам аксесоари реши да ме търси да му вдигам телефона, дали ще е правилно. Омръзна ми все гледа него си. Благодаря !!!

mirela

Цитат на: EchiKing в Февруари 09, 2020, 08:32:08 pmЗдравейте,ако може хвърлете едни карти и за мен,дали ще срещна скоро любовта,защото честно казано вече съм отчаян... Никога не съм имал късмет,а вече не съм и толкова млад...
при мен показват картите че ще срещнете любовта, просто имайте търпение.

bebeshok

Цитат на: bebeshok в Февруари 17, 2020, 02:54:40 pmПривет, бихте ли погледнали какво се случва с отношенията ми с Т.пак изтрещя ядоса се за глупост, пиян ли беше нз аз бях нощна и той като почна да ами пише и да се заяжда, не се спря!! Обидена съм и не смятам аксесоари реши да ме търси да му вдигам телефона, дали ще е правилно. Омръзна ми все гледа него си. Благодаря !!!

bebeshok

Опс извинявам се нещо натиснах и пак се публикува въпроса ми, без да искам ! Извинявам се !

Nom

@bebeshok Т. е бил пиян, ще иска прошка. До десетина дена, но ти няма да му простиш. Блокира му номера и си гледай теб. Трудно ще му мине. Но усещам, че нещо не искаш такова отношение.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019