Гледане за любов - page 8 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 8
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Април 01, 2020, 11:15:58 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 04:20:45 pm

« назад - напред »

bebeshok

Цитат на: Nom в Февруари 17, 2020, 04:03:22 pm@bebeshok Т. е бил пиян, ще иска прошка. До десетина дена, но ти няма да му простиш. Блокира му номера и си гледай теб. Трудно ще му мине. Но усещам, че нещо не искаш такова отношение.
 Да, искам уважение, любов, все тая надежда, че ще се осъзнае, да питам в какъв смисъл ще му мине трудно, той ме обиди без причина, аз нищо не съм направила да го засегна, напротив той е този, който наранява и аз все си си мисля, че ще се осъзнае и ще спре. Той трябва да ме моли, много съм обидена за пореден път !

Nom

Кажи му че си обидена и приключи с него. Този Т. Мисля че може и да има зависимост, не се унижава, блокирай го. Поискай му обяснение ако прецениш.

bebeshok

Цитат на: Nom в Февруари 17, 2020, 05:07:07 pmКажи му че си обидена и приключи с него. Този Т. Мисля че може и да има зависимост, не се унижава, блокирай го. Поискай му обяснение ако прецениш.
И да му кажа, въобще няма да му пука, дали въобще осъзнава какво е направил, ще се извинявам ли, какво показват днес картите ?!

Nom

@bebeshok според мен ти ще оставиш този мъж именно заради обидата към теб.

bebeshok

Да така мисля да направя, макар, че ми е много трудно, 6 години обещания, но дали ще направи опит да ме потърси той ме блокира вместо аз него така е обърнал нещата !!! Картите какво показват за тази ситуация !!!

Nom

Блокирай го и продължи напред. Ще направи опит, но ти ще го отблъснеш и няма да му простиш обидата. 

Странен

Цитат на: Nom в Февруари 18, 2020, 09:51:48 amБлокирай го и продължи напред. Ще направи опит, но ти ще го отблъснеш и няма да му простиш обидата.
Само че това което пишеш е нереално. Освен това е изтъркна фраза да "продължиш напред". Напред всички вървим, но напред към какво? Блокирането не е правилен вариант. С това само ще покаже че му е обедена, а него не му пука щом я е блокирал. Аз в тази ситуация, бих търсил изход като променя реалноста за себе си. Но това е трудно и изисква усилия.

Nom

Тя може и да му прости, прошка човек винаги трябва да дава и да поиска когато усети. В такива ситуации това е наистина полезно. Аз бих поискала прошка от човека.

bebeshok

Цитат на: Nom в Февруари 18, 2020, 10:16:48 amТя може и да му прости, прошка човек винаги трябва да дава и да поиска когато усети. В такива ситуации това е наистина полезно. Аз бих поискала прошка от човека.
Наистина нз как ще стане 6 г. едно и също, аз наистина го обичам и съм правила всичко за тази връзка нз боли много

mirela

Цитат на: bebeshok в Февруари 18, 2020, 10:25:44 amНаистина нз как ще стане 6 г. едно и също, аз наистина го обичам и съм правила всичко за тази връзка нз боли много
нещата наистина не са лесни, при мен картите показват че си на кръстопът, искаш да говориш със него, но нищо няма да се промени при теб излиза и някаква ревност, той едно мисли и друго върши, не ми излиза да се оправите, просто не си заслужава да си губиш времето колкото и трудно да е живота продължава, така че горе главата, и го остави, той ако те иска да се бори той за теб. Това от мен ти си прецени вече дали си заслужава да мислиш за човек който няма никакво уважение към теб.

Nom

Здравей @mirela, може ли да кажеш нещо за любовта при мен, такава, нямам обаче.

bebeshok

Цитат на: mirela в Февруари 18, 2020, 11:11:24 amнещата наистина не са лесни, при мен картите показват че си на кръстопът, искаш да говориш със него, но нищо няма да се промени при теб излиза и някаква ревност, той едно мисли и друго върши, не ми излиза да се оправите, просто не си заслужава да си губиш времето колкото и трудно да е живота продължава, така че горе главата, и го остави, той ако те иска да се бори той за теб. Това от мен ти си прецени вече дали си заслужава да мислиш за човек който няма никакво уважение към теб.
Трудно е да просто в момента всичко ми е ад, стига ми да се извини дали ще го направи, от там аз наистина ще продължа, един път вече минах през този ад

K_Love19

Здравей, @mirela. Ще може ли да хвърлиш едни карти и за мен? Интересува ме дали ще имам връзка с някой да края на годината, дали ще срещна най-сетне любовта и какви ще са отношенията ми с П. на 31г.? Благодаря!

gerinceto_901

Здравей, @mirela. Ще може ли да хвърлиш едни карти и за мен? Интересува ме какво ме очаква в любовта до края на годината, дали ще срещна нова любов и какви ще са отношенията ми с С. на 40г.? Благодаря!

Ani21

Здравей ?mirela,
семейна съм, напоследък все по често се караме със съпруга ми, буквално някои път и за "глупости". Не разбирам на какво се дължи, така ли ще продължаваме и занапред? А.36 год Багодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019