Гледане за любов - page 18 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 18
 
Юли 04, 2020, 05:38:41 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 05:38:41 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 04:20:45 pm

« назад - напред »

Anjelina123

Здравейте, кажете ми какво ми предстои в любовен и личен план. Какво ми предстои за напред. Благодаря

enetra

Здравейте,чувствам се много подтисната във връзката си, не намирам разбиране от половинката си относно мойте близки и родители, живеем отделно от тях, но въпреки това, дори не ми позволява да ги посещавам,защото ги мрази.Аз не мога да живеа в такава дисхармония и неразбирателство, готова съм да направя големи промени в посока желанията на половинката си, но при положение, че ми.прави такива забрани, чувствам, че съм разколебана и за връзката си.Ще погледнете ли какво се очертава, защото в момента се чувствам като на ,,верижка,,.Ако все пак пристъпя този ултиматум, дали наистина, ще се разделим или просто е манипулация?!

Тара

Здравей, enetra. Падат ти се две много хубави карти - карта избор и карта мир/свят. Картите Таро показват, че ти имаш правото на свободен избор и си подкрепена в него т.е каквото и да решиш по случая ти си в своето право. Приеми също така, че всеки човек има право да прави своите избори, може да харесва или не едни или други хора. Ти можеш да решиш да се видиш с твоите родители, но не е необходимо той да идва с теб. Непременно говори с него за взетото от теб решение, но първо се успокой, защото с безпокойството си само нагнетяваш ситуацията. Ще преодолееш препятствието, което те тревожи, но е необходимо да покажеш уважение към чувствата на твоят партньор и да го помолиш той да уважи твоите чувства и решения. Нека това да бъде спокоен разговор, без претенции, заплахи и ултиматуми, разговор между зрели хора, които се уважават.

enetra

Цитат на: Тара в Май 23, 2020, 10:42:26 pmЗдравей, enetra. Падат ти се две много хубави карти - карта избор и карта мир/свят. Картите Таро показват, че ти имаш правото на свободен избор и си подкрепена в него т.е каквото и да решиш по случая ти си в своето право. Приеми също така, че всеки човек има право да прави своите избори, може да харесва или не едни или други хора. Ти можеш да решиш да се видиш с твоите родители, но не е необходимо той да идва с теб. Непременно говори с него за взетото от теб решение, но първо се успокой, защото с безпокойството си само нагнетяваш ситуацията. Ще преодолееш препятствието, което те тревожи, но е необходимо да покажеш уважение към чувствата на твоят партньор и да го помолиш той да уважи твоите чувства и решения. Нека това да бъде спокоен разговор, без претенции, заплахи и ултиматуми, разговор между зрели хора, които се уважават.

Благодаря, ще последвам съвета!

alvena

Здравейте!Може ли някой да ми отговори на вьпроса?Извинявам се,че отново го задавам,но вече не знам какво да мисля.Какво се случва с В?Изведньж престана да контактува с мен.Благодаря!

Anjelina123

И аз очаквам отговпр на моя въпрос. Благодаря

Странен

Цитат на: Anjelina123 в Май 24, 2020, 06:21:12 pmИ аз очаквам отговпр на моя въпрос. Благодаря
Прочете внимателно тук: https://ufoport.com/forum/ao-oet-e-a-e!/otnosno-pisaneto-vv-foruma!/

Anjelina123

Здравейте, с буква Д бяхме най добри приятели, той ме харесваше, а аз го отбягвах. Избягвах компанията му постоянно. След някоя година така обаче нещата се обърнаха, той правеше всичко възможно да ме отблъсне, а аз все повече тичах към него. За 1 ден всичко се промени. Днес ме иска на следващия ден ме мрази. Защо така се отдръпна, каква е причината? В момента има ли чувства към мен? За напред ще имаме ли връзка? Благодаря

benji

Той също е неуверен в теб. Объркан е. Между вас има пречки.

Anjelina123

Цитат на: benji в Май 25, 2020, 07:14:21 amТой също е неуверен в теб. Объркан е. Между вас има пречки.
Благодаря! Значи никога няма да бъдем заедно. Имам човек до себе си, но някак нещата станаха набързо. Незнам аз какво съм за него, мисля че ме лъже и има финансови проблеми. Това са само мои предположения. Живеем заедно, но дали ми е верен.. Незнам. Все лошото се случва на мен, немога да открия правилния човек за мен с който да си пасваме на 💯. Имам чувството, че буква И ме лъже постоянно и не ме обича, затова явно не вървят нещата между нас.

Koledna zvezda

Здравей, benji. Преди време, беше ми казала, че не съм с голямата си любов и, че сякаш аз не го искам този човек. Но, продължавам да съм с него, не искам пак да оставам сама. Виждаш ли някаква нова любов за мен, промяна, която да разтърси сърцето ми или всичко ще си остане така?Връщам се за вече няколко пъти при този човек, заради страха от самота, но знам че искам друго.

benji

Страха от самота? Да, това е причина. Но това не променя нещата.  За твое успокоение ще ти кажа, повечето хора са така и живеят с някой поради идна или друга причина. Истинката любов е за смелите, другите си търсят сурогат на любов.

daisy-03

Самотата вече много ми тежи. Необвързана съм от дълъг период. До кога ще бъде така? Промените при мен се случват много бавно. Мисля, че съм достатъчно зряла за семейтво и дете. Копнея за истинска любов. @benji, може ли да погледнете, ще срещна ли подходящият човек за мен? Много ми е трудно.
Благодаря предварително!

K_Love19

Здравейте, ще може ли да погледнете и за мен, дали ще срещна някого, с когото да създам семейство? Самотата вече ме отчайва и си мисля, че ще си остана завинаги сама. Благодаря!

Тара

Цитат на: Anjelina123 в Май 24, 2020, 10:40:25 pmЗдравейте, с буква Д бяхме най добри приятели, той ме харесваше, а аз го отбягвах. Избягвах компанията му постоянно. След някоя година така обаче нещата се обърнаха, той правеше всичко възможно да ме отблъсне, а аз все повече тичах към него. За 1 ден всичко се промени. Днес ме иска на следващия ден ме мрази. Защо така се отдръпна, каква е причината? В момента има ли чувства към мен? За напред ще имаме ли връзка? Благодаря
Anjelina123, това, което описваш е нормално, така работят нещата - един вид закономерност. В началото той ти е изпращал енергия на любовта и те е изпълвал с нея. Когато се е насъбрала достатъчно енергия у теб от неговата любов ти си започнала да изпитваш чувства към него - представи си го като преливане от един съд в друг.

Мога да ти изтегля и карти Таро, но тук нещата са на кантар в момента и въпрос на свободен избор и от двама Ви.
Култивирайте чувство на любов в себе си, излъчвайте любов и знайте, че излъчвайки любов - привличате любов в живота си.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019