Гледане за любов - page 19 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 19
 
Юли 04, 2020, 04:37:42 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 04, 2020, 04:37:42 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 04:20:45 pm

« назад - напред »

Anjelina123

Цитат на: Тара в Май 28, 2020, 08:58:58 pmAnjelina123, това, което описваш е нормално, така работят нещата - един вид закономерност. В началото той ти е изпращал енергия на любовта и те е изпълвал с нея. Когато се е насъбрала достатъчно енергия у теб от неговата любов ти си започнала да изпитваш чувства към него - представи си го като преливане от един съд в друг.

Мога да ти изтегля и карти Таро, но тук нещата са на кантар в момента и въпрос на свободен избор и от двама Ви.
Култивирайте чувство на любов в себе си, излъчвайте любов и знайте, че излъчвайки любов - привличате любов в живота си.
Благодаря ти, и да ако е възможно изтегли карти таро. Имам човек до себе си, но все едно съм сама. Искам да обичам, искам и мен някой да обича силно, искам да и питам и аз истинската любов взаимно. Чувствам се празна и самотна. Нямам приятели.. До Кога така, не се живее вече в самота и еднообразие. Какво дс направя да имам любов и истинско щастие, да се чувствам пълноценна поне за един ден да разбера какво е. Много съм самотна. Ще имам ли истинска любов и щастие?!

Тара

Цитат на: Anjelina123 в Май 29, 2020, 01:50:39 pmБлагодаря ти, и да ако е възможно изтегли карти таро. Имам човек до себе си, но все едно съм сама. Искам да обичам, искам и мен някой да обича силно, искам да и питам и аз истинската любов взаимно. Чувствам се празна и самотна. Нямам приятели.. До Кога така, не се живее вече в самота и еднообразие. Какво дс направя да имам любов и истинско щастие, да се чувствам пълноценна поне за един ден да разбера какво е. Много съм самотна. Ще имам ли истинска любов и щастие?!

Anjelina123, казваш че се чувстваш празна и самотна и искаш да се чувстваш пълноценна. Искам да разбереш, че в момента Вселената ако изпълни желанието ти да те срещне с друг човек то той ще е празен, самотен, непълноценен т.е. в един следващ момент ще разбереш, че този човек няма какво да ти даде - той ще е празен, непълноценен! Ти си длъжна да се напълниш - с любов, с щастие, да се почувстваш пълноценна и самодостатъчна, за да срещнеш човек, който да има какво да ти даде, а и ти на него. Не те упреквам, опитвам се да ти помогна да разбереш, че за теб ще бъде прекрасно в момента, ако не се изпълни желанието ти за човек до теб (не ти е нужно да страдаш заедно с друг човек до теб - двойно страдание). Това, което трябва да направиш е да станеш щастлива сама по себе си, независимо дали някой те обича или не - ти трябва да обичаш себе си и да се грижиш сама за твоето щастие. Не можеш да изискваш нищо от никой, можеш единствено да обичаш и да избираш кое е добро за теб и кое не, приемаш ли дадено отношение или поведение спрямо теб или не.

Картите показват в момента застой по отношение на момчето, за което питаш. Ако направиш избор в негова страна и се определиш т.е. какво наистина искаш е възможно след периода на застой да започне бързо развитие на отношенията между вас. Наблягам на думата избор и какво наистина желаеш. Не можеш да получиш пълна гаранция за светло бъдеще, такава не се дава никъде, ако някой го прави - той просто витае в облаците. Падат ти се и хубави и лоши карти, не е еднозначно. Бъди мъдра и ще намериш правилния път за теб.

Anjelina123

Цитат на: Тара в Май 29, 2020, 10:21:48 pmAnjelina123, казваш че се чувстваш празна и самотна и искаш да се чувстваш пълноценна. Искам да разбереш, че в момента Вселената ако изпълни желанието ти да те срещне с друг човек то той ще е празен, самотен, непълноценен т.е. в един следващ момент ще разбереш, че този човек няма какво да ти даде - той ще е празен, непълноценен! Ти си длъжна да се напълниш - с любов, с щастие, да се почувстваш пълноценна и самодостатъчна, за да срещнеш човек, който да има какво да ти даде, а и ти на него. Не те упреквам, опитвам се да ти помогна да разбереш, че за теб ще бъде прекрасно в момента, ако не се изпълни желанието ти за човек до теб (не ти е нужно да страдаш заедно с друг човек до теб - двойно страдание). Това, което трябва да направиш е да станеш щастлива сама по себе си, независимо дали някой те обича или не - ти трябва да обичаш себе си и да се грижиш сама за твоето щастие. Не можеш да изискваш нищо от никой, можеш единствено да обичаш и да избираш кое е добро за теб и кое не, приемаш ли дадено отношение или поведение спрямо теб или не.

Картите показват в момента застой по отношение на момчето, за което питаш. Ако направиш избор в негова страна и се определиш т.е. какво наистина искаш е възможно след периода на застой да започне бързо развитие на отношенията между вас. Наблягам на думата избор и какво наистина желаеш. Не можеш да получиш пълна гаранция за светло бъдеще, такава не се дава никъде, ако някой го прави - той просто витае в облаците. Падат ти се и хубави и лоши карти, не е еднозначно. Бъди мъдра и ще намериш правилния път за теб.
много ти благодаря, ще те по слушам и дано някъде има светлина за мен. Последно искам да те питам какво може да ми кажеш за човека до мен. Буква И, живеем заедно, имаме деца. Лъже ли ме, обича ли ме има ли финансови проблеми. Отново благодаря

Тара

За човека до теб - показва ми се любима работа, пари, движение в работата, дори е възможно някаква промяна към добро, повишение, увеличаване на финансите. Не ми се показват финансови проблеми. Картите обаче ми показват неговата отстраненост, не вижда любовта и ми показват, че той мисли за ново начало, има нужда от нещо ново, изпаднал е в някаква рутина, апатия. От твоя страна - картите показват, че ти усещаш пълен крах в отношенията ви, търсиш изход и дори мислиш за приключването им. В момента си в търсене на себе си, все още не си се отказала от този човек, все още те привлича, трябва да направиш избор също така. Показва ми се, че ти също искаш да преливаш от емоции, искаш това чувство на влюбеност и окриленост. Дали не сте изпаднали просто в рутина/ежедневие и двамата. Вероятно имате нужда от нов импулс във вашите отношения, да ги рестартирате. При него апатия и отстраненост и нужда от новост и лекота и при теб усещане за крах и търсене на себе си, нужда от преизпълненост с емоции. Дайте си тези неща един на друг, покажете си че държите един на друг и се обичате. Успех!

Anjelina123

Цитат на: Тара в Май 30, 2020, 12:36:20 amЗа човека до теб - показва ми се любима работа, пари, движение в работата, дори е възможно някаква промяна към добро, повишение, увеличаване на финансите. Не ми се показват финансови проблеми. Картите обаче ми показват неговата отстраненост, не вижда любовта и ми показват, че той мисли за ново начало, има нужда от нещо ново, изпаднал е в някаква рутина, апатия. От твоя страна - картите показват, че ти усещаш пълен крах в отношенията ви, търсиш изход и дори мислиш за приключването им. В момента си в търсене на себе си, все още не си се отказала от този човек, все още те привлича, трябва да направиш избор също така. Показва ми се, че ти също искаш да преливаш от емоции, искаш това чувство на влюбеност и окриленост. Дали не сте изпаднали просто в рутина/ежедневие и двамата. Вероятно имате нужда от нов импулс във вашите отношения, да ги рестартирате. При него апатия и отстраненост и нужда от новост и лекота и при теб усещане за крах и търсене на себе си, нужда от преизпълненост с емоции. Дайте си тези неща един на друг, покажете си че държите един на друг и се обичате. Успех!
Благодаря ти много, даде ми някаква малка надежда че и на мен може би някой ден ще се случи нещо хубаво. Но да всичко зависи от мен. Ще се взема в ръце, защото нищо не идва на готово. Отново много ти БЛАГОДАРЯ! ПОЗДРАВИ!

Desinkata2017

Здравей, Тара.
Би ли погледнала и на мен, когато имаш време и възможност-имам ли бъдеще с Б.?
Благодаря ти предварително! ❤️

Byba

Здравейте! Ако може и аз да задам въпрос- ще се получи ли нещо сериозно между мен и по- малък колега? Има привличане, но никой не предприема нищо?И двамата сме с буква И. Благодаря предварително.

simonab

Здравей @Тара, би ли казала и на мен какво ме очаква в любовта тази година, ще започна ли нова любовна връзка тази година, връзка която да е дългосрочна и създаване на семейство? Ще се появи ли важен мъж за мен в живота ми? Благодаря ти!

kiki

Здравейте, може ли някой да погледне и на мен.Имам паралелна връзка , но последно време нещата се случват бавно, изчезна еуфорията, срещите са трудни, защото сме в различни градове. Мисля че много цени половинката си, макар тя да не му отвръща със същото. Срещаме се вече само заради определени неща, но и там не е същото. Объркана съм?, защото имам чувства , но не съм сигурна в неговите вече

Тара

Здравей, kiki. Искам набързо да ти обясня защо се появяват паралелни, както ти се изрази връзки и връзки, в които има трети човек в ролята на любовник/любовница. Това е дълга тема като цяло, но същината се състои в това, че се преработват определени проблеми/неврози на хората-участници в тези триъгълници/или четириъгълници. В момента, в който се преработят - връзката автоматично се изчерпва, тя става ненужна т.е. това по начало са едни обречени/временни отношения. И за да бъда изчерпателна човекът, които е в постоянни отношения/брак не иска да напуска партньора/ката или съпругата си и остава с нея като правило. Хубаво е да потърсиш повече информация по въпроса и да си отговориш на въпроса защо си допуснала за себе си да си част от такива отношения. Това са дълбоки, подсъзнателни процеси, които изискват отработка, за да не се повтаря отново и отново същия модел. Изпращам ти много светлина и те окуражавам да търсиш и да намериш най-доброто за теб.

kiki

Благодаря ти ,Тара

bubetooo

Здравейте, @Тара. Ще съм благодарна ако погледнете и за мен. Ще срещна ли някого, с когото да имам връзка? Имам чувства към свой колега, но те са несподелени и се измъчвам. Ще успея ли да го забравя и има ли смисъл да се надявам да стане нещо между нас?

Wisteria

@Тара, привет и от мен!
Хареса ми много теорията за празнотата, пълнотата и обмена на енергии и любов. Ще може ли да хвърлиш и на мен едни карти? За един мъж с буква Д, за когото ту често си мисля, ту се чудя дали няма да ми е по- леко да се откажа от мисълта за него. Благодаря предварително!!!

Тара

Цитат на: Wisteria в Май 31, 2020, 01:20:29 am@Тара, привет и от мен!
Хареса ми много теорията за празнотата, пълнотата и обмена на енергии и любов. Ще може ли да хвърлиш и на мен едни карти? За един мъж с буква Д, за когото ту често си мисля, ту се чудя дали няма да ми е по- леко да се откажа от мисълта за него. Благодаря предварително!!!
Wisteria, вместо да ти изтегля карти, ще ти дам един много голям жокер (подсказка) как да разбереш дали си струва нещо (в любовта) много бързо. Когато един мъж срещне жена, която го вдъхновява, която е неговата мечта той никога няма да рискува да я изпусне и ще действа, ще направи всичко възможно да я задържи завинаги до себе си.
А иначе ако на един мъж му дават бонбон (разбирай красива жена, която очевидно го харесва) и той обича бонбони принципно (т.е. жени) няма да откаже и ще си вземе едно, две бонбончета, освен ако не става дума за много принципен мъж (рядко се срещат, но ги има).
Не си губи времето с някакви сложни, недоизяснени, неясни и .... отношения и мъже, които не знаят какво искат като цяло (категория "търся себе си и не съм наясно какво искам", докато разбере ще се сбръчкаш), ако се стремиш към сериозна връзка/семейство. Успех, бъди умна и дръж на себе си!

Sun

Здравейте,Тара ако има възможност погледнете и за мен.Аз съм омъжена,но харесвам друг мъж и то от много време,работя с него.Знам,че е невъзможно да има нещо между нас.Не съм щастлива.Благодаря

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019