Гледане за любов - page 24 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 24
 
Август 08, 2020, 05:03:06 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 05:03:06 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

aleksandra2000

Благодаря! Ако имате някакви въпроси, ще се опитам да отговоря.

daisy-03

Здравейте!
Бих искала да попитам, ще имам ли сериозна връзка? Необвързана съм от дълго време. Трудно ми е, чувствам се самотна. Ще се радвам ако получа отговор. Благодаря предварително.

svetlina

Здравейте , може ли да погледнете и на мен - от много време си пиша с момче, чуваме се , иска да се видим , в различни градове сме , ще имат ли шанс отношенията ни , той е по- малък от мен и това ме притеснява ,има ли  смисъл ?

М.Н.

Здравейте! Харесвам си много едно момче с което се виждахме близо 4 години,но януари се разделихме. Той си има приятелка от една седмица и аз много се чудя дали намеренията му към нея са сериозни ?! Дали ще ме потърси отново и ще бъдем пак заедно или всичко е приключило между нас?!

Tanitka

Здравейте,бих искала да попитам имаме ли бъдеще с приятеля ми?Благодаря предварително

М.Н.

Имах връзка с момче близо 4 години. В началото на годината се разделихме,въпреки,че и двамата не го искахме. Той искаше да имаме къде да живеем,но за в момента нямаше как и къде и той ме остави защото се чувстваше виновен и безсилен от факта,че не може да ми предложи дом. Искам да знам дали ще се съберем пак с това момче и дали имаме бъдеще заедно или наистина всичко е приключило между нас?

Десислава_30

Здравейте, иска ми се да разбера какво ще се случва с мен в любовен план.С приятеля ми имаме връзка от разстояние, поотдалечили сме се ,нормално.На една възраст сме. Дали другата година ще се съберем,не съм сигурна дали той е човекът за мен.. или ще срещна друг.Той живее в чужбина аз в България.

петър

Не зная какво ставе с мен след раздялата с жена която много обичах, сякаш сърцето ми остана там а очите ми не са готови да гледат друга. Може ли някои да погледне ще срешна ли нова жена с която да преодолея това чуство. Измина пролетта за която всички казваха че ще срещна и изпитам много по силна любов но уву нищо не се сбъдна от предсказанията

benji

Цитат на: петър в Юли 19, 2020, 04:25:18 pmНе зная какво ставе с мен след раздялата с жена която много обичах, сякаш сърцето ми остана там а очите ми не са готови да гледат друга. Може ли някои да погледне ще срешна ли нова жена с която да преодолея това чуство. Измина пролетта за която всички казваха че ще срещна и изпитам много по силна любов но уву нищо не се сбъдна от предсказанията
Не само с теб става, цялата планета ври и кипи от негатив. Сега е трудно да се мисли за отношения, вирусът направи хората страхливи. Живота се промени за всички нас много.

mirela

Здравей @benji дали ако ти е одобно да  погледнеш какво ме очаква в любовен план, казвам се Мирела.

bebeshok

Да попитам, много жестоко се скарахме и стигнахме до обидни думи, повечето от негова страна, какво ще стане от тук нататък, много ме нарани ?!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019