Гледане за любов - page 26 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 26
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 09:41:41 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Тара

Цитат на: Ariel в Септември 03, 2020, 01:57:30 amЗдравей Тара! Очаква ли ме нова любов или връщане към стара?
много лековато и безгрижно зададени два въпроса... трудно се тълкува така какво показват картите, все пак човек или семеен или живеещ на семейни начала или водна зодия например рак, гледащ своите интереси и послъгващ/прикриващ нещо ми се показва, дава ти се право на избор, тук решението е твое накъде да вървиш, имаш всички предпоставки за щастие, или да започнеш нови взаимоотношения.

Тара

Цитат на: Мкери в Септември 03, 2020, 08:38:30 pmЗдравей Тара
Отнжсно врэзката ми с  предстои ли ми  някакво развитие по отношение на съжителство и брак с този човек.Какви са намеренията му?
За брак, да. Но ми се дава, че ще преминеш през определени разочарования и безсънни нощи, ще има и междинни победи, но някак няма да си доволна, прекалено много мисли и преживявания от твоя страна. В крайна сметка ще стигнете до благоприятни взаимоотношенията и брак.

Тара

Цитат на: bube в Септември 03, 2020, 08:03:30 pm@Тара, добър вечер! Бихте ли ми погледнала и на мен? Много искам да разбера, дали между мен и един мой колега би се развила сериозна връзка? Той е с една година по-малък от мен и е с буква "К" ,висок, едър и е тъмноманест/тъмна кожа, кафяви очи и черна коса/, но доколкото знам в момента си има приятелка...?
само колегиалност от негова страна и за в бъдеще остава така.

bubetooo

Здравейте, вече съм на 27 години, а все още не съм срещнала любовта. Вече си мисля, че завинаги ще остана сама. Може ли да погледнете дали някога ще срещна мъж, с когото да създам семейство и да бъда щастлива? Благодаря!

Ariel

Благодаря Тара! Не съм семейна! Близнаци- зодия!
Нямам и приятел!

Тара

Цитат на: kiki9 в Септември 05, 2020, 11:10:50 pmздравейте, какво ще кажат картите за руса дама с пъстри очи влюбена в 7 години по малък тъмнокос с сини очи и той има чувства,но накъде ще се развият нещата?
Здравей! Всеки път прочитам руса дама и отвътре ми идва, че не сте руса, а изрусена.. у вас се чете влюбеност действително, карта двойка чаши, при него - в момента се чувства приласкан от вас (при него не ми се дава карта, свързана с чувства, по- скоро му е добре във ваше присъствие), но минава в карта отшелник, ще тръгне по свой път ми се дава, независими от вас обстоятелства ми се дават, строеж на нови планове и предложения към него. Как да го кажа, освен това, което ми се показва, много сълзи и страдания, разбито сърце ми показват картите. Вероятно ще се разделят пътищата ви. Не го приемайте за окончателно становище, все пак. Живейте в настоящия момент и се надявайте на най-доброто и за двамата, не всичко е за дълго време, но някои моменти са ценни с това, че остават незабравими, затова слушайте сърцето си и се радвайте на това, което имате.

Тара

Цитат на: Ariel в Септември 08, 2020, 08:27:13 pmБлагодаря Тара! Не съм семейна! Близнаци- зодия!
Нямам и приятел!
Не съм написала, че си семейна? Написах ти за човек, който ми показват картите, ти можеш, да се ориентираш кой е, на картите не пише Мишо или Пешо. Показва, че имаш предложение, вероятно е от някого, когото не считаш за важен, защото не обръщаш внимание на този вариант.

Тара

Цитат на: sunshine в Септември 07, 2020, 02:25:24 amЗдравей, Тара! И на мен личният ми живот е в застой, и то от години. Аз съм на 22г и знам, че съм млада, но ми се иска да имам сериозна, а не повърхностна връзка, въпреки че имам хиляди шансове за такива, но просто не искам да си губя времето, а и не ми е интересно. До болка обаче ми е омръзнало да съм сама. Аз съм доста чувствителен човек и за мен е много важна любовта в живота, не просто да я има, а, ако я има, дето се казва ако може да е завинаги. Искам да попитам очаква ли ме връзка в скоро време или до година, или вече не знам какъв период да задам. Въобще някога очаква ли ме? Виждате ли с какъв човек? Каквото и да видите, ще ми е от полза.
В момента ти сама се програмираш на енергийно ниво да си сама, отпусни нещата, защото се прочита като "искааам!" ,т.е. нямам и съответно продължаваш да нямаш. Запознавай се и опознавай хората около теб, просто живей и всичко ще си дойде, когато му е времето. Не можеш да береш грозде, когато не му е времето, разбери и няма причина за това отношение. Промени отношението си на искам това /вече си описала, какво точно / и просто изчакай да му дойде времето т.е. живей нормално с допускането, че непременно ще го получиш.

Тара

Цитат на: bubetooo в Септември 08, 2020, 07:53:59 pmЗдравейте, вече съм на 27 години, а все още не съм срещнала любовта. Вече си мисля, че завинаги ще остана сама. Може ли да погледнете дали някога ще срещна мъж, с когото да създам семейство и да бъда щастлива? Благодаря!
Интересното е, че веднага ми излезе карта, която показва, че ще срещнеш човек и то, за когото си мечтала до края на годината. По някакъв начин е свързано с работата ти, възможно е да е познат на твой колега или колежка от работата и в момента сте на разстояние един от друг с него. Не пропускай събирания по различни поводи и особено около предстоящите празници.

Тара

Цитат на: magsita15 в Септември 06, 2020, 04:06:27 pmЗдравейте! В личния ми живот е застой. Не съм много общителна. Притеснявам се, че съм необвързана. Нямам човек до себе си от дълъг период. Чувствам се самотна. Иска ми се да се влюбя. Въпросът ми е, ще срещна ли човек за сериозна и дълготрайна връзка?
Благодаря за отделеното време!
Таро ми показват, че още гледаш в миналото към някакви отношения, преживявания, не си ги отпуснала все още. Към човек зодия стрелец или с такива характеристики, обичащ да пътешества и т.н. За нови отношения ти излизат, но в по-далечно бъдеще трима ухажори, като с един от тях ще създадете семейство, по любов и е много вероятно да се преместиш да живееш на друго място, в друг град или дори в чужбина.

Тара

Цитат на: Morena в Септември 06, 2020, 04:13:32 pmЗдравейте, бихте ли ми теглили карти какво ме очаква до края на годината? В предизвестие съм. Ще успея ли да намеря подходяща работа скоро. Имам ли шанс да срещна нов мъж.

Благодаря.
За работа определено ще намериш, възмен е преходен период между стара и нова работа, в който да си търсиш и да си почиваш за кратко. За отношения по-скоро увлечение, което ще заредено с много неизвестни, периоди на застрой, редуващи се със страст, но като цяло ще се проточи всичко това, възможно е да не се поддадеш и само да го преживееш вътрешно на емоционално ниво.

svd

Здрьвей, Тара, в близките шест месеца, ще започна ли нова  любовно връзка или ще възобновя стара с човек  от минабото! Успех!

Ariel

Тара, извинявай, но нямам представа кой е човека. Предстои ли ми нова любов?

Тара

Цитат на: Ariel в Септември 08, 2020, 10:04:26 pmТара, извинявай, но нямам представа кой е човека. Предстои ли ми нова любов?
Здравей, Ariel. Не мога да ти кажа повече от това, което ми се показва. Показва се човек до теб, който е възможно да има вече отношения с друга жена, може и да е нов човек, когото не познаваш. Ще трябва да направиш избор конкретен между този човек и още един, от когото ще получиш конкретно предложение. Вярвам, че изборът ти ще е благоприятен, тъй като ти се пада хубава карта за сериозни и дългосрочни отношения.

Sun

Здравей,Тара ако има възможност погледнете и на мен,омъжена съм,но от години не съм щастлива,не търся друг човек,с мъжа ми нямам желание да общувам,предпочитам да бъда сама?Предстои ли ми някаква промяна в живота?Благодаря

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019