Гледане за любов - page 27 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 27
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 10:01:31 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Мкери

Цитат на: Тара в Септември 08, 2020, 07:45:45 pmЗа брак, да. Но ми се дава, че ще преминеш през определени разочарования и безсънни нощи, ще има и междинни победи, но някак няма да си доволна, прекалено много мисли и преживявания от твоя страна. В крайна сметка ще стигнете до благоприятни взаимоотношенията и брак.
Благодаря ти много за отговора!

Тара

Цитат на: Sun в Септември 08, 2020, 10:34:55 pmЗдравей,Тара ако има възможност погледнете и на мен,омъжена съм,но от години не съм щастлива,не търся друг човек,с мъжа ми нямам желание да общувам,предпочитам да бъда сама?Предстои ли ми някаква промяна в живота?Благодаря
Разбираш ли, мога да хвана енергията, която излъчваш и без карти в случая. Промяна няма да има, докато не промениш отношението си към нещата. Или трябва да решиш, че искаш да си щастлива и да търсиш щастието си, като предприемаш конкретни действия в тази посока и да смениш човека или обстановката или работата, това което не те устройва и не те прави щастлива или трябва да промениш отношението си към нещата и хората, които са вече в живота ти, да ги видиш по друг начин, да започнеш да ги цениш. Щастието е много относително нещо, можеш да нямаш абсолютно нищо и пак да се чувстваш щастлив, това е вътрешна нагласа на самия човек. Може човек да има всичко което желае и пак да е нещастен, да усеща празнота и пустота. Трябва да узнаеш за себе си какво те прави щастлива и да решиш какво да предприемеш, за да постигнеш това, което искаш, можеш поне да пробваш. Но щастието не е нещо, което се дава или просто те халосва по главата из невиделица един ден. То е мисъл, която се заражда, мечта, която придобива форма и се материализира, когато правиш поне опити да гледаш и да вървиш в тази посока, не ден, два, а упорито, с взето съзнателно решение.

Ariel

Паж -чаши - 6 мечове, 3 пентакли тези карти ми изтеглиха в друг сайт. Може ли тълкуване? Питах за любов, но не  давали изгледи за любов- според тях. А аз не разбирам от таро.
 
Благодаря Тара!

Тара

Цитат на: Ariel в Септември 08, 2020, 11:37:57 pmПаж -чаши - 6 мечове, 3 пентакли тези карти ми изтеглиха в друг сайт. Може ли тълкуване? Питах за любов, но не  давали изгледи за любов- според тях. А аз не разбирам от таро.
 
Благодаря Тара!
По тези карти няма какво особено да се каже за любов, пажовете се тълкуват като деца, има и друго тълкуване свързано с интуиция. Всеки има различен подход, аз не просто тегля карти, енергийно се настройвам към картите  и човека, за да се уловят енергиите в момента при него, това означава, че когато човек промени нещо в себе си, начина си на мислене, вземе решение да действа или промени светоусещането си, чувствата си, той тръгва по друг път и следователно бъдещето му се променя. Разбираш ли, не всичко е предначертано, затова има свобода на волята човек, за да работи върху себе си и да променя съдбата си. Това е важно да се разбере.

Tanitka

Здравей,Тара,ще имаме ли съвместно съжителство с приятеля ми занапред ?Благодаря

Ariel

Благодаря Тара! Хубав ден!

simonab

Здравей @Тара, може ли да ми кажеш дали отново ще има общуване, комуникация между мен и един мъж когото харесвам (Христо)? Той просто спря да ми пише без видима причина и не знам защо. Ще ме потърси ли? Благодаря!

Анджи

Здравейте, @Тара, ще съм Ви благодарна ако погледнете и за мен!
На 41г. съм и имам отношения с мъж Д от 10 години, но в момента сме в криза и бих искала да погледнете имат ли развитие тези отношения - дали ще се развият в брак.. Дали ще имам още едно дете?
Благодаря Ви!


bube

Цитат на: Тара в Септември 08, 2020, 07:52:07 pmсамо колегиалност от негова страна и за в бъдеще остава така.

@Taра, благодаря Ви! А поне скоро нова връзка дали ме очаква? От дълго време съм сама...

lavieebelle

Здравей @Тара, от скоро съм във връзка и върви чудесно засега, но наскоро се свърза с мен човек от миналото ми, рус със сини очи е,за да ми припомни за себе си и за да разбера че ще се жени за момичето, което предпочете пред мен преди време. Защо иска да ме нарани, след като вече почти го бях забравила, каква е целта му след като е продължил уж напред? Може ли да погледнеш и как ще се развият отношенията с новият ми приятел-черна коса, пъстри очи.
Благодаря ти предварително за отделеното време!

Тара

Цитат на: lavieebelle в Септември 12, 2020, 05:44:10 pmЗдравей @Тара, от скоро съм във връзка и върви чудесно засега, но наскоро се свърза с мен човек от миналото ми, рус със сини очи е,за да ми припомни за себе си и за да разбера че ще се жени за момичето, което предпочете пред мен преди време. Защо иска да ме нарани, след като вече почти го бях забравила, каква е целта му след като е продължил уж напред? Може ли да погледнеш и как ще се развият отношенията с новият ми приятел-черна коса, пъстри очи.
Благодаря ти предварително за отделеното времrе!
Здравей, изобщо не бива да гледаш назад, още повече след като този човек от миналото ти е направил своя избор и ще си живее с него. Това теб не те засяга, то очевидно имаш друг път. Ще погледна и за новия човек до теб при първа възможност.

magsita15

Здравейте,Тара! Много благодаря за отговора. Вълнува ме и въпроса ще успея ли да си намеря работа? От няколко месеца търся, кандидатствах, но нищо. Измъчвам се вече. Отчаяна съм. Опитвам се да се настройвам позитивно, но не ми се получава. Може ли да погледнете? Благодаря.

lavieebelle

Цитат на: Тара в Септември 13, 2020, 07:16:30 pmЗдравей, изобщо не бива да гледаш назад, още повече след като този човек от миналото ти е направил своя избор и ще си живее с него. Това теб не те засяга, то очевидно имаш друг път. Ще погледна и за новия човек до теб при първа възможност.


Просто изпитвам любопитство защо се свърза отново с мен, каква е причината.
Благодаря за бързия отговор!

irena-78

Здравейте! От няколко години имам връзка с П.Преди няколко месеца разбрах, че се вижда и с друга жена, бях съсипана и спряхме да се виждаме. Преди седмица ме потърси отново и искаше да се видим. Не знам какво да правя! Страхувам се, че отново ще ме нарани! Обича ли ме? Държи ли на мен? Ще бъдем ли заедно? Имам ли някакво бъдеще с П. и мога ли да му се доверя?
Благодаря Ви! 

ГГ

Здравей Тара, отскоро имам връзка с мъж И, можеш ли да кажеш дали тази връзка има някакво бъдеще, дали човека с който съм е сериозен. На мен ми предстои да замина за няколко месеца, дали заради отсъствието ми няма да се провали всичко.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019