Гледане за любов - page 30 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 30
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 28, 2020, 02:55:04 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Радмар

Здравей Тара!
Наскоро се запознах с мъж,който грабна вниманието и сърцето ми. Искам да знам ще продължат ли нашите отношения занапред,ще има ли по-сериозни намерения или е било просто флирт.
Благодаря!

Еlle

Цитат на: Тара в Септември 25, 2020, 01:30:57 pmИзлиза ти веднага карта, свързана със създаване на семейство и то по любов. Не бива да има премълчавания в една връзка, по-добре да се поскарате, отколкото да има мълчание...нали затова е близкия човек да можеш да споделиш и хубавото и лошото.
Здравей,Тара!
Говорихме,и малко по-остро също.Каза, че чуствата към мен не са както преди.Не сме прекратили, говорим си,подкрепяме се,приятели сме, както го усещах, май и така ще си останем, колкото и да се надявам да се усети, че аз съм му човека.Търси ме, нуждае се от мен, аз също, пък няма развитие.Чувствам се разочарована и от себе си, объркана... "семейство по любов"-Дано, но една ли, нещо друго е може би, не за мен,би ли наредила отново карти ще имам ли мъж и любов в живота ми до 6мес.12год с прекъсване от 2г. с Н.,съм все сама.
Благодаря ти предварително!Слънчева седмица от мен!

Тара

mery_j  здравей, излиза ми на дъното на колоната много спорове и конфликти, в лекия/добрия вариант сработване (при което винаги има търкания). Съвет от картите - необходима е проява на мъдрост, имате различни гледни точки за нещата - така тълкувам, това, което ми се показва от Таро. Има перспектива връзката доста добра за създаване на стабилно семейство, но трябва да преминете през определени трудности. Тук вече се изисква мъдро отношение и взаимно разбиране. Изборът дали да продължите напред и как си остава във вашите ръце, успех!

Тара

Цитат на: Еlle в Октомври 12, 2020, 02:03:39 pmЗдравей,Тара!
Говорихме,и малко по-остро също.Каза, че чуствата към мен не са както преди.Не сме прекратили, говорим си,подкрепяме се,приятели сме, както го усещах, май и така ще си останем, колкото и да се надявам да се усети, че аз съм му човека.Търси ме, нуждае се от мен, аз също, пък няма развитие.Чувствам се разочарована и от себе си, объркана... "семейство по любов"-Дано, но една ли, нещо друго е може би, не за мен,би ли наредила отново карти ще имам ли мъж и любов в живота ми до 6мес.12год с прекъсване от 2г. с Н.,съм все сама.
Благодаря ти предварително!Слънчева седмица от мен!
Върху отношенията трябва да се работи, "цветя и рози" се получават тогава, когато човек е преработил в себе си безкрайно много - това е истината. Твой е изборът дали да се откажеш  от дадени отношения, но имай предвид, че едни и същи ситуации се повтарят докато човек не си научи уроците. Доколкото разбирам от Таро проблемът е следният: понякога отношенията, построени неправилно трябва да се разрушат, за да бъдат изградени отново след период на пауза и преосмисляне. Необходимо е да изградиш в себе си "Императрица" - това е ресурсна, напълнена жена, която съдържа в себе си всичко - знаеща и можеща, мъдра жена, любвеобилна, завладяваща, която гради живота си по свой вкус и както сърцето и повелява. Това ми се показва, когато питам какъв е точно проблема, дано съм те насочила с отговора ми, успех!

Тара

Цитат на: Радмар в Септември 29, 2020, 06:44:41 pmЗдравей Тара!
Наскоро се запознах с мъж,който грабна вниманието и сърцето ми. Искам да знам ще продължат ли нашите отношения занапред,ще има ли по-сериозни намерения или е било просто флирт.
Благодаря!
Принципно от Вас зависи, как ще градите нещата, показва ми се, че не е просто флирт, има възможност за много повече.

Тара

Цитат на: Elia в Септември 26, 2020, 01:13:44 pmТара,здравей!Искам да те помоля да погледнеш и за мен ..Изпаднах в доста тежко финансово положение ,мъж Е. с който съм почти вече три години  пое ангажимент да ми помага .Ако до сега много пъти съм се опитвала да се разделя с него,сега се страхувам да не остана сама и да не успея да се справя.За в момента той ме успокоява и ме подкрепя ,имам чувството обаче ,че ще му омръзне ,ще се измори и в един момент ще се откаже от мен.
Незнам точно как да формулирам въпроса си ,иска ми се да разбера какво ще покажат картите за това дали за на пред той ще продължи да е до мен и да ми помага или ще се откаже .
Много се се страхувам дали ще успея сама да се оправя а и аз си го обичам ,но дали и той ме обича до толкова,че да издържи с мен?
Здравей, от това, което си написала се вижда, че тук ще има много да се работи в отношенията, и работа върху себе си. Трябва да сформулираш точно въпроса си, за да знам накъде да насоча картите и да ти бъда максимално полезна с отговора си. И разбира се да видим съвет от Таро за ситуацията, на какво да се обърне внимание, как да се работи по нея.

Еlle

Благодаря,@Тара!Върху отношенията трябва да се работи, съгласна съм, но не едностранно нали, усещам че той не желае повече.Точно това съм аз за него Императрицата-силната,можеща, даваща жена,мн му помагах и подкрепях, като майка,стига вече.. аз дете си имам, оттеглям се.Ще срещна ли партньор, Тара, моя човек с който да нямам удещането за самота?

Sun

Здравейте,Тара погледнете и за мен.От десет години работя на едно и същто работно място,работодателят ми се разведе преди три години,все усещам прикрит интерес от негова страна към мен,според вас това вярно ли е?Благодаря

Тара

Цитат на: Еlle в Октомври 12, 2020, 03:05:42 pmБлагодаря,@Тара!Върху отношенията трябва да се работи, съгласна съм, но не едностранно нали, усещам че той не желае повече.Точно това съм аз за него Императрицата-силната,можеща, даваща жена,мн му помагах и подкрепях, като майка,стига вече.. аз дете си имам, оттеглям се.Ще срещна ли партньор, Тара, моя човек с който да нямам удещането за самота?
Внимателна съм към детайлите - да уточним - пишеш "усещам че той не желае повече" - недей да усещаш, просто го попитай така ли е. Взела ли си окончателно решение да се оттеглиш, защото тогава се открива нов път, който може все още да не е сформиран/материализиран. Ако можеш отговори на тези два въпроса преди да гледам каквото и да било.

Тара

Цитат на: Sun в Октомври 12, 2020, 06:43:28 pmЗдравейте,Тара погледнете и за мен.От десет години работя на едно и същто работно място,работодателят ми се разведе преди три години,все усещам прикрит интерес от негова страна към мен,според вас това вярно ли е?Благодаря
здравей, Sun! За момента няма да мога да ти отговоря, трябва да съм в потока и да хвана енергиите за твоята ситуация, за да мога да ти помогна с отговора си, а напоследък правя много лични практики и то интензивно/ударно така да се каже. Ако имаш търпение при първа възможност ще се включа и ще пиша. И на други постове не съм отговорила, незнам дали имат актуалност. Разчитам, че ще отговоря на наистина належащите, които усетя интуитивно. 

magsita15

Здравейте,Тара! Бих искала да Ви попитам за работа. Търся от няколко месеца и не намирам. Трудно ми е. Безработна съм. Ще си намеря ли работа скоро?
Благодаря предварително.

KIARA

Здравей, Тара! Би ли ми гледала дали скоро ще срещна подходящ човек и ще имам ли сериозна връзка? Какво ми предстои в любовта?

Psyxodelia

Здравейте, Тара. От две години съм омъжена, а от 5м имаме дъщеричка. По време на бременноста и сега с кърменето качих много килограми, които страшно много ме тормозят и притесняват. Цял живот се боря с килограми и ту свалям драстично, ту качвам...общо взето за да изглеждам добре трябва да съм на режим и диета постоянно. Въпросът ми е дали скоро ще започна да отслабвам и кога би могло да се случи това? Ще успея ли да си възвърна килограмите от преди бременноста?Мъжът ми харесва ли ме така, че и от това се притеснявам...в работата му е пълно с привлекателни жени, а аз кисела дебелана вкъщи..притеснявам се дали ще ми остане верен и дали ме обича такава, каквато съм сега.
Аз съм Л.Б-М. На 33г съм , а съпругът ми е Х. М  на 34г. Не зная дали са Ви необходими тези инициали и годините ни.
Благодаря предварително!

Sun

Здравей,Тара ще изчакам за отговора,когато е удобно.

simonab

Здравей @Тара, може ли да ми кажеш очакват ли ме промени в края на тази година и началото на новата, ще се появи ли мъж в живота ми, ще създам ли мое семейство? Благодаря!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019