Гледане за любов - page 31 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 31
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 21, 2020, 09:00:38 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, Януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

S

Здравей Тара, и аз ще изчакам отговор когато е удобно.

Радмар

Цитат на: Тара в Октомври 12, 2020, 02:32:46 pmПринципно от Вас зависи, как ще градите нещата, показва ми се, че не е просто флирт, има възможност за много повече.
Благодаря за отговора, как да разбирам че от мен зависи да градя нещата?

Тара

Цитат на: Радмар в Октомври 13, 2020, 03:47:12 pmБлагодаря за отговора, как да разбирам че от мен зависи да градя нещата?
разбирай така и да ти предскажа блестяща кариера, а ти решиш, че ще бъде достатъчно да си лежиш и да гледаш сериали и всичко ще си стане само от само себе си, не става така. За всяко нещо се изисква работа, за отношенията също. Влагане на сила, енергия, мисъл, действия по посока на поставена и избрана от теб цел. Ако решиш, че не искаш дадени отношения това е твой избор. Дори вероятността тези отношения да са успешни да е 100%, ако вземеш решение да си останеш сам/сама, то ти избираш друг път. Нищо не е заковани и неотменимо, човек има ресурс да променя съдбата си с изборите, които прави. В каква степен е друг въпрос, понякога тръгваш в една посока и трябва да преминеш даден път, нещо като подписал си договор и ако искаш друго нещо, ще трябва да "платиш неустойка" или "да подадеш
 предизвестие за напускане". Надявам се сега да е станало ясно, успех и мъдрост по пътя пожелавам!

Pandora

Може ли гледане на карти за любов? Нямам такива, ще се появили точния човек? Благодаря?

veronik1

Здравейте! Какви ще следващите действия на човека за когото си мисля към мен? Благодаря предварително 💖

mery_j

Благодаря ти Тара.Бихте ли погледнали дали той ще ми се обади?

alvena

Цитат на: alvena в Септември 23, 2020, 03:34:06 pmЗдравей Тара!Може ли да погледнеш за моя приятел В.С?Ще му се подредят ли нещата в близките 1-2 месеца или ще се наложи да замине за чужбина?Защото ако това стане,мисля,че нещата между нас ще приключат.Благодаря предварително!
Може ли и на мен отговор,когато е удобно!Благодаря!

Тара

Цитат на: Sun в Октомври 13, 2020, 09:48:58 amЗдравей,Тара ще изчакам за отговора,когато е удобно.
здравей, картите ми показват цяла история в този случай, но за чувства сериозни не мога да кажа, по-скоро мечти и илюзии, не е направен окончателен избор, не се виждат перспективи, състояние на очакване. Възможен е период на раздвижване по посока на отношения, последван от липса на развръзка и движение. Поява на друг човек. Голяма вероятност за приключване на този епизод с този човек и в търсене на себе си,  не се показва развитието на ситуацията с новия човек.

Тара

Цитат на: KIARA в Октомври 12, 2020, 10:22:46 pmЗдравей, Тара! Би ли ми гледала дали скоро ще срещна подходящ човек и ще имам ли сериозна връзка? Какво ми предстои в любовта?
предстои възраждане в тази посока, но още е рано. В смисъл рано, разбирай на етап планиране. Предстои съвместен проект, може да е свързан с настоящата ти работа и с колега настоящ или бъдеш такъв. Отношения сериозни, но няма да се развиват бързо, а доста бавно, на моменти може да има усещане, че нищо не се движи наникъде, но това са съдбовни отношения, не се показва повече за момента.

Тара

Цитат на: Pandora в Октомври 14, 2020, 09:34:14 pmМоже ли гледане на карти за любов? Нямам такива, ще се появили точния човек? Благодаря?
Pandora, няма "точен човек", има подходящи партньори, с които да учиш уроци и подходящи за краткотрайни и дълготрайни отношения. Към какво се стремиш ти? Наистина е нужно да се обозначиш какво търсиш, към какво се стремиш, това е като да насочиш кораб накъде да плава, иначе просто се носиш нанякъде и каквото дойде - я риф, я суша, я ураган.. разбираш ли. Не го пиша случайно, това важи за всички "какво точно искаш".

Тара

Цитат на: alvena в Октомври 16, 2020, 02:56:53 pmМоже ли и на мен отговор,когато е удобно!Благодаря!
здравей, alvena. Директно питах за отношенията ви дали ще продължат, а не дали ще замине или не. Фокусът не трябва да е върху него, а  върху теб. Показва ми се голяма динамика - от състояние, в което няма никакво развитие, застой, до големи преживявания от твоя страна, преминаване към състояние на удовлетвореност в любовта, борба да докажеш, че си достойна и най-добрата до приключване на отношения. Тук съвета на картите е да се постъпва с умереност, да не се преживява всичко толкова трагично, да се прояви сила на духа, няма нужда да доказваш на някого дали си достойна, няма нужда да държиш някого. Това е урок: да се научиш да се цениш, върни фокуса върху себе си. Когато си предупреден, можеш да промениш хода на нещата, не като се вкопчваш в нещо или някого, а като засилиш вярата си, че каквото и да се случва е за твое добро, да разбереш, че ти си най-ценния човек и не бива да поставяш никой друг пред себе си. Ако научиш урока, след него винаги идва дар. Дарът е в това, че научен урокът няма да се повтори. Успех!

Тара

Цитат на: magsita15 в Октомври 12, 2020, 09:46:28 pmЗдравейте,Тара! Бих искала да Ви попитам за работа. Търся от няколко месеца и не намирам. Трудно ми е. Безработна съм. Ще си намеря ли работа скоро?
Благодаря предварително.

да, ще намериш работа и ще си много доволна, с доста добро заплащане. Но трябва да търсиш, картите го показват и без тях мога да го кажа също, търси!Не се показва забавяне, би трябвало да стане бързо, но на дъното на колоната ми се показва, че изпадаш в състояния на депресия. Горе главата, всичко ще е наред.

Тара

Цитат на: Psyxodelia в Октомври 13, 2020, 01:07:31 amЗдравейте, Тара. От две години съм омъжена, а от 5м имаме дъщеричка. По време на бременноста и сега с кърменето качих много килограми, които страшно много ме тормозят и притесняват. Цял живот се боря с килограми и ту свалям драстично, ту качвам...общо взето за да изглеждам добре трябва да съм на режим и диета постоянно. Въпросът ми е дали скоро ще започна да отслабвам и кога би могло да се случи това? Ще успея ли да си възвърна килограмите от преди бременноста?Мъжът ми харесва ли ме така, че и от това се притеснявам...в работата му е пълно с привлекателни жени, а аз кисела дебелана вкъщи..притеснявам се дали ще ми остане верен и дали ме обича такава, каквато съм сега.
Аз съм Л.Б-М. На 33г съм , а съпругът ми е Х. М  на 34г. Не зная дали са Ви необходими тези инициали и годините ни.
Благодаря предварително!
Започни да се цениш повече, мъжът ти не те обича заради тялото ти, ти си личност преди всичко. Сама си навиваш лоши филми, не го прави, за да не започнат да се сбъдват. Важна е душата и това каква енергия излъчваш преди всичко. Не бъди кисела, а направи така, че да въвлечеш съпруга ти в грижите, свързани с детето. Той също се радва на новия живот. В момента си в енергиите на императрицата, която е и майка, даваща плод, даряваща живот. Просто си позволи да се чувстваш добре в състоянието, в което си.

Тара

Цитат на: Jen в Септември 26, 2020, 11:30:20 pmЗдравей,Тара!Напоследък все не ми върви със мъжете и  във момента съм сама.Исках да попитам дали скоро ще се появи човек,които наистина да държи на мен и със когото да имаме сериозни отнишения, а не губене на време?Благодаря за отделеното време!
Здравей, Jen! Интересното е, че излъчваш такива енергии на спор, неразбирателство, конфликти. Дори и да спечелиш даден спор, няма да си доволна от резултата. Необходимо е да се научиш да се сработваш, да се договаряш, да си сътрудничиш. Това състояние, което се долавя обикновено се дължи на вътрешен конфликт например мислите са "той ще ме нарани, или ще ме предаде, не мога да му вярвам" или нещо от този род, а чувствата са "обичам го, вярвам му". Показва ми се, че трябва да се научиш кога да си тръгваш от дадена ситуация или отношения, просто бъди откровена със себе си, когато нещо не те устройва си тръгни. В бъдеще се появяват около теб два персонажа, с единият вероятно ще правите планове, които няма да се реализират на практика. Успех!

Тара

Цитат на: S в Септември 20, 2020, 04:35:05 pmЗдравей,Тара!Мислех си, че мой колега е сродната ми душа, но май не е така? Може ли да ми кажеш дали бъркам за колегата? Ще срещна ли истинската любов и кога? Вече се съмнявам, че ще се случи.
здравей, показва ми се разговор с конкретния човек. В момента има по-скоро страст, отколкото любов. Възможно е отношенията да се развият, дават се и удовлетвореност и след време неудовлетвореност от тези отношения, върхове и спадове като цяло, но излиза в крайна сметка раздяла и разбито сърце. Ти решаваш дали да продължиш да ги развиваш, просто не поставяй своите интереси и себе си на второ място, за да не се почувстваш някой ден предадена от себе си. Внимателно прецени човека преди да му гласуваш доверието си. Успех!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019