ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 17, 2021, 02:24:01 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гледане за любов

Започната от Krisity0919, януари 15, 2020, 06:20:45 pm

« назад - напред »

Тара

Цитат на: simonab в октомври 25, 2020, 12:32:41 pmЗдравей @Тара, преди няколко дена срещнах един мъж, за първи път се срещаме, и много странно спокойствие ми носеше присъствието му, сякаш някаква стара връзка има между нас, може да звучи смешно но сякаш от минали животи, той е по голям от мен може би с десетина години и въпросът ми е дали той е усетил нещо към мен и какво ни свързва? Благодаря!
Здравей, simona! Не искам да си помислям да гледам на карти в този случай, довери се на интуицията си. Наистина има хора, с които веднага се чувстваш така сякаш се познавате отдавна и да това е възможно да се познавате от минали животи. Това, че ти носи спокойствие е много хубав знак, стискам палци и се радвам за теб :) Като прочетох поста ти, направо толкова се зарадвах, никакво гледане, то е за тогава, когато нещата са много зле или когато искаш да направиш верен избор, а не можеш поради много причини, а тук просто се излъчва нещо много нежно и не искам да хвърлям карти.

Тара

Цитат на: Pandora в октомври 25, 2020, 03:49:21 pmЗдрасти Тара! Таро виждат ли ме с мъж ,с буква Р!  Отдавна се познаваме, но сме на здравей, здрасти! Нали казват, че това което търсим е близо до нас , но ние не виждаме!
Сигурна ли си, че сте само на здравей? Питам, защото излиза карта, която или индикира за много нежни чувства от твоя страна, искрени и детски или е свързана с любов, която е зародена отдавна/възможно с прекъсване и до нея карта за несподелени чувства? или понеже питах за твоите чувства в случая ми показват, че още си с наранено сърце, възможно от друга приключила връзка, което ще трябва да излекуваш. Ами относно него ми показват страст/желание и възможност за любовни взаимоотношения, дори възможност да се стигне до сватба, много положителни карти.

Pandora

Благодаря Тара! Познати сме и не сме имали романтични моменти! Наранено сърце - да от друга връзка с общ наш приятел!

Тара

Цитат на: Pandora в октомври 26, 2020, 01:46:27 amБлагодаря Тара! Познати сме и не сме имали романтични моменти! Наранено сърце - да от друга връзка с общ наш приятел!
Супер, от негова страна излиза готовност за взаимоотношения две карти много хубави както писах страст и другата карта практически най-положителната карта в колода Таро и просто всички карти излязоха положителни, освен тази с разбитото сърце от миналото. Как се лекува - с много любов към себе си на първо място и със споделена любов :)

Тара

Цитат на: [email protected] в октомври 22, 2020, 01:58:00 amЗдравей, @Тара! Извинявам се, че ти пиша пак. Помислих, че може да си пропуснала моето съобщение и исках да те попитам пак дали може да погледнеш по моя въпрос? Благодаря!
Здравей, вече съм хвърляла карти за твоя случай, ако не греша ти се падна колесница т.е. преместване свързано с работата по някакъв начин и това те води към любовта. Просто виж точно какво съм ти написала, защото сега пиша по спомен. Ще ти дам подсказка - този мъж, за когото ми пишеш, не е нужно да имам ясновидски способности, за да видя, че той те използва, докато е сам, тъй като приятелката му е далеч. Има един такъв типаж мъже с много приятелки жени. Съзнателно или не той се стреми да получи любовта ти, да те влюби в себе си и по този начин да му отдаваш енергията си (понеже го обичаш). Можеш да питаш когото поискаш друг, това е моят отговор. Съжалявам ако не го харесаш, но мисля, че ще вземеш вярно решение за живота си, дори и картите го показаха като възможно най-вероятно. Успех!

Psyxodelia

Тара, извинявай, не разбрах само дали ще успея да отслабна. Би ли погледнала за това, дали ще си върна пак предишната форма? Благодаря предварително!

Pandora

Благодаря Тара:-)! А коя е най- положителната карта- " Влюбените" ли?

Тара

Цитат на: Pandora в октомври 26, 2020, 04:42:57 pmБлагодаря Тара:-)! А коя е най- положителната карта- " Влюбените" ли?
Туз пентакли, практически картата когато излезе, за всички сфери, означава най-доброто :) и не се гледа по-нататък (за да не се развали хубавото).

K_Love19

Здравейте, отново досаждам, но ще съм Ви много благодарна ако погледнете и за мен! Намирам се в някаква дупка, в нищо не ми върви. Трябва ми нещо хубаво,за което да се хвана, за да намеря смисъл да живея. Имам проблеми вкъщи, заради здравословното състояние на баба, а на работа постоянно се измъчвам, заради колега, към когото имам чувства. Ще се оправят ли нещата с баба? И дали ще срещна мъж, който да ми бъде опора в живота и да успея да забравя колегата? Благодаря!

Pandora


Тара

Цитат на: K_Love19 в октомври 19, 2020, 01:41:19 pmЗдравейте, ще съм благодарна ако погледнете и на мен. На почти 30 години съм и все още не съм срещнала мъж, с когото да създам семейство. Имам несподелени чувства към колега от почти две години и каквото и да правя не мога да го забравя. Измъчвам се всеки ден, особено сега, когато се налага да го виждам с новата колежка. Дори си мисля да напусна работа, защото не знам какво друго да направя. Може ли да погледнете дали ще успея да превъзмогна тези чувства и дали ще срещна мъж, с когото да бъда щастлива? Благодаря!
Прочети постовете, в които съм отговорила за този позиция с щастието, когато го търсиш в мъж/или в пари/или дрехи или в нещо извън теб. Това води неизменно до разочарование, факт, не е мое мнение.
Освен това ти решаваш да се измъчваш с чувствата си към колегата, когато ти е пред очите как ще продължиш напред? Въпроса е реторичен, но ти си взела това решение, а после се жалваш, че се измъчваш. Ти сама го правиш на себе си, удоволствие ли ти доставя да се самоизмъчваш? Питам те, за да ти помогна да се осъзнаеш. На 30 години си - чудесна възраст, не си на 60 да се жалваш. Промени начина си на мислене, за да не продължиш да затъваш в тези мисли и самосъжаление, стегни се. Ако не ти харесва отговора ми, не държа да съм харесвана, истината е по-важна, сурова, но истинска. Гледай напред и започни да мечтаеш и да изпълняваш мечтите си, направи се щастлива сама, не чакай да се появи щастието, създай си го най-напред в душата си. Умиротвори мислите си, а не те да контролират теб.

За здравословно състояние - мисля, че даже официално пише във форума

*** за Psyhodelia относно отслабване също е в тази категория здравословно състояние.

Anjelina123

Здравей Тара, може ли да хвърлиш едни карти и за мен. Какво ме очаква в близкото бъдеще. Нещо като ново запознанството, много съм самотна и отчаяна, нещо за здравословното ми състояние. Благодаря много и очаквам твоя отговор :) поздрави

[email protected]

@Tara,здравей, може ли да погледнете и на мен , имам връзка с обвързан мъж. Виждаме се често, как ще продължат отношенията ни, имат ли шанс
Благодаря ти

Byba

Здравей, Тара!
Не знам дали имаме право на две питания, ако имаш възможност би ли погледнала за работата ми- изпаднахме в много нетипична и сложна ситуация там- липса на персонал и апаратура, а аз се наложи да поема доста по- отговорна роля. Ще успея ли, ще се справя ли с нея и като цяло на работа ще потръгнат ли положително нещата? Вторият ми въпрос е свързан с лични отношения (и не ми е толкова важен)- по- малък от мен колега, който отскоро е във връзка, но продължава да се държи с мен флиртаджийски, както преди. Та той какво иска? Благодаря предварително.

Тара

Цитат на: Byba в октомври 27, 2020, 08:07:43 pmЗдравей, Тара!
Не знам дали имаме право на две питания, ако имаш възможност би ли погледнала за работата ми- изпаднахме в много нетипична и сложна ситуация там- липса на персонал и апаратура, а аз се наложи да поема доста по- отговорна роля. Ще успея ли, ще се справя ли с нея и като цяло на работа ще потръгнат ли положително нещата? Вторият ми въпрос е свързан с лични отношения (и не ми е толкова важен)- по- малък от мен колега, който отскоро е във връзка, но продължава да се държи с мен флиртаджийски, както преди. Та той какво иска? Благодаря предварително.
Здравей, много хубави карти излизат и моето усещане за теб е такова също. Ще се справиш и ще празнувате успехите, възможно е да ти помогне човек от зодия лъв или с характеристиките на зодията - активен, властен и т.н. придвижване на нещата. Успех!
Относно втория въпрос - какво той иска - питай го директно, ако толкова ти е нужно. Отговорът ми за теб е не е важно той какво иска, а ти. Бъди умна!

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020