Август 17, 2019, 03:59:52 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 17, 2019, 03:59:52 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Изгубен предмет

Започната от burning_snowflake, Май 17, 2019, 09:20:46 am

« назад - напред »

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

burning_snowflake

Здравейте,

на 10.05 майка ми изгуби много важен тефтер с документи в него. Дали ще го намери и можете ли да ми дадете насоки къде да го търси?

Искрено Ви благодаря!

mail_11

Имаше ли пари заедно с документите?
Иска  ми се да има надежка, може да е на трева, тревна площ, за състоянието на са документите не мога да кажа. Но е минало време...и то не малко. Все пак на 10,- ти минавала ли е през трева

burning_snowflake

Пари не е имало.
Беше три дни на обучение в Несебър и в тефтера е командировъчния лист и други важни неща, които е записвала.
След това мина през Русе да си остави нещата, мислеше, че е там и после веднага тръгна към София, но в София не сме го виждали. Последно помни, че го е прибрала в чантата си.
Тефтерът е син с твърди корици, ако това би помогнало.

Nom

Възможно е да го е забравила в бързината, видях стая, обзаведена, където вероятно го е забравила, и след това може би приблан от жена.

burning_snowflake

Последно е бил в кола. Благодаря Ви все пак!

mail_11

Гледахте ли под седалките на колата? Аз така един път си мислех, че съм си изгубила телефона, но е бил паднал под седалката.
Никой не го е откраднал,но и малко вероятно да го намери.

Странен

Абе тия телефони новите нали могат да бъдат намирани? що не го потърсите има такава функция в самия телефон. А, айфоните много лесно се откривали.

Nom

Здравейте, преди време загубих плик-джоб с документи, медицински още от преди да вляза за операция. Цялата минала година не ги открих. Помня че в една стая ги бях оставила така че да се виждат на едно шкафче, но Незнам какво стана и изчезнаха. Търсила съм в къщи и не съм ги видяла. Ще се радвам да ги намеря, но нямам идея идея къде са търся. Всичко съм претърсика.

mail_11

Какво стана, намерихте ли документите? Как в крайна сметка се предадоха командировъчните. Аз винаги ги държа в куфара в отделно отделение, за да не ги изгубя в една папка. Просто като съвет занапред да не държите важни докумемти в малък тефтер, който не е в чанта или куфар....

mail_11

Върнахте ли се в колата, която последно в видян тефтера? Обикновено хората биха го пазили и предали, но лошото е, че се е сетила много късно,че липсва.

burning_snowflake

Здравейте, чак сега виждам коментарите Ви. Да, намерихме го, беше го оставила на кушетката и при отварянето й е паднал под матрака.

Сега обаче приятелят ми не може да си намери портмонето, вчера последно плаща в магазин и оттогава го няма. Не знае къде да го търси.

Благодаря предварително!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019