Каква ще бъде 2019г за мен? - page 3 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 3
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 24, 2020, 08:30:04 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Каква ще бъде 2019г за мен?

Започната от Q1234, Март 18, 2019, 10:28:09 pm

« назад - напред »

Amallia

Здравейте,

Дали можете да погледнете как ще се развият отношенията между мен и приятеля ми. Моите инициали за Е.Б., а неговите Д.Б. Ще задълбочим ли отношенията си под някаква форма-съжителство заедно, деца или брак? Благодаря много предварително! :)

FairyTale

@Mimia ще спечелиш делото,  макар е мъжът ще се опита с хитрост и вероятен подкуп да задържи детето, в последствие обаче за него последствията ще бъдат по тежки от гледна точка съд. Направили сте правилната стъпка, още на първа инстанция ще спечелите делото, пожелавам Ви успех и се моля за Вас и детето.

FairyTale

@Amallia в следващите 2 седмици ти предстои среща с момчето. Той сам ще се реши на срещата, но като че ли той се дърпа, опитва ес да направи крачка назад. Не е е готов  за брак и дете, твърде сериозно е това от негова страна, още не е сигурен дали наистина иска да живеете заедно, или да останете както до сега.

Amallia

Цитат на: FairyTale в Юли 13, 2019, 05:16:47 pm@Amallia в следващите 2 седмици ти предстои среща с момчето. Той сам ще се реши на срещата, но като че ли той се дърпа, опитва ес да направи крачка назад. Не еготов за брак и дете, твърде сериозно е това от негова страна, още не е ситурен дали наистина искада живеете заедно, или да останете както до сега.

Благодаря ти за отговора, Fairytale :)

Margarita123

Може ли и за мен прогноза? Благодаря предварително.

Margarita123

Цитат на: Margarita123 в Юли 14, 2019, 11:16:55 amМоже ли и за мен прогноза? Благодаря предварително.
Бих искала да ми гледате на карти. Интересува ме,  ще си намеря ли работа? Ще имам ли любовна връзка?

Margarita123

Може ли да ми отговорите?

Lanfear

Може ли и за мен прогноза за това какво ме чака до края на годината - в личен и професионален план.
Благодаря.

Intu

Ще открия ли любовта до края на годината. През тази година все попадам на неподходящи. А желая да открия нещо , което си заслужава.

FairyTale

@Intu това ще е годината, в която ще откриеш подходящ човек за теб. Първоначално ще бъдете само приятели, но единият от двамата ще се влюби първи, най вероятно ти. Очакат те успехи в личен и професионален план, пази се от съмнителни хора, и не позволявай на никого да те провали.

Intu

Благодаря за бързия отговор. Дано да е така.

Margarita123

@Morena Може ли да ми гледате на карти? Ще си намеря ли работа? Ще имам ли любовна връзка? Много ще съм Ви благодарна ако ми отговорите.

Margarita123

Извинявам се за нахалството, но се намирам в трудно положение в момента. Имам нужда от насока. Бих искала да ми гледате на карти относно работа и любов.
Благодаря предварително.

Margarita123

Може ли да ми отговорите?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019