ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 24, 2021, 06:42:31 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво е бъдещето ни?

Започната от 731, август 15, 2016, 04:09:43 pm

« назад - напред »

731

Здравейте,
попаднах в капан, години без да осъзнавам, интуитивно съм опазвала себе си и семейството си. Изведнъж всичко се сгромоляса. Загубих любовта на единствения човек, който съм обичала и обичам. Ще се върне ли той някога при мен?

Странен

Разкажете повече за този капан моля.

731

Не вярвах в енергийни намеси. Когато настъпи криза между нас и застанаха Его срещу Его, отидох при "специалист", с надежда да разбера бъдещето ни. Никога не бях ходила, но поради липса на контакт с половинката ми, реших, че това ще ми даде яснота. Оказа се, че не е било случайно моето отиване точно там и след това на други места. Поредица от събития, в които без да знам съм главен герой и лесна плячка. След това последваха нови и нови събития. Не мисля, че е свършил този кошмар, знаейки кои са поръчителите. Вярвам, че тези намеси успяват само, когато ти самият не си стабилен и си загубил равновесие. Сега анализирайки случилото се, разбирам колко лесна мишена се оказах. Изневерих на себе си, нараних единствения когото обичам, той мен и настъпи разрива. Третите лица в действието не са любовници, а роднини и други. Сега просто не мога да продължа. Против правилата на здравия разум, продължавам да обичам. Всичко около мен се руши и аз също се руша. Връщайки се 12 години назад, разбирам, че той винаги е бил обект на такива атаки, но връзката ни, домът ни, начинът ни на живот са ни опазвали. Има ли шанс да се съберем отново?

Странен

Абсолютно има шанс да се съберете отново. От това което сте написали виждам, че сте получили прозрение и сте на прав път в борбата си. Въпреки страданията, които сте преживели, сама усещате, че е време за ново начало. Време е да се огледате, да чуете гласът си сред стотици други и да започнете да следвате разумът си. Доверете се на интуицията си.

731

Благодаря Ви за отговора! Но така както се подреди пъзелът на нашия живот, излиза че съм му правила аз намеса. Той сам ми го каза, роднините се погрижиха да го организират с "гледачките". В нашия случай стана: крадецът вика дръжте крадеца. Той си купи жилище, не ни търси, ужасни неща се говорят за мен в града. Нямаме никаква комуникация, 14 месеца вече не е поискал да види детето, не отговори на смс, нищо. Анализирам, чета за тези неща, връщам се във времето, но не мога да не призная страха си, че го загубих окончателно, ако знам че има надежда бих се съвзела, защото сега и животът ми е напълно разрушен, всичко е извън контрол. Една от тези "гледачки" ми беше казала, че не ни е писано да се разделим, но точно тя се оказа направилата намесите с роднините. Можете ли да кажете кога бихме се събрали. Аз вече не му пиша и звъня.

Странен

Гледачката за която говорите няма нужната сила да направи това. Тук има нещо друго, нещо което изпускате...

731

И аз мисля като Вас, по-скоро на него са му представили нещата - ето тя се занимава с магии. Той ми каза, че аз искам да го "уморя" и подобни за роднините. И аз търся отговори от много време. Прави демонстрации с някаква жена, но той е добър психолог, познава ме и това са само пиески. Все пак и аз го познавам. Нещо се е променило в работата му и сега демонстрира просперитет, но и това не е в основата на раздялата ни. Да, роднини от години си се месят, но аз успявах да запазя хармонията. Да и енергийно има някакво влияние. Няколко фактора са, помогнете ми да намеря отговорите. Ако се върне, а аз нямам отговори, това ще е отново срив. Липсва ми, а другото с мен и детето ни е твърде лично, Вие го усещате.

731

Ако знаете какво изпускам, го напишете, неизвестността ми причинява повече болка. По-добре е да знам.

Странен

Ако е разбрал, че му правите магии може и да се оттегли, но не от страх, че ще умре, а от това че ви е видял в друга светлина. Превърнали сте се в заплаха, в жената готова да ограничи свободата му на всяка цена . Тежко му е, щом прави демонстрации значи има чувства, и иска да видите нещо, което не сте видели в него.

731

Не съм правила и поръчвала магии!!!! Не сте ме разбрали правилно. Роднините нямаше в какво друго да ме обвинят, за да го отдалечат. Все още ли мислите, че ще се съберем?

731

Демонстрациите са такива, защото ме познава и знае как да ми причини болка и унижение. Винаги е бил ревнив, мисли че съм му изневерила и това е ответна реакция. Дори и да са заедно, там няма чувства, познавам го. Той ме наказва.

Странен

Имате бъдеще, щом прави тези показни, щом иска да ви рани и унизи значи не сте му безразлична.. Крачката е много лесна към успеха... Просто трябва да го предизвикате и вие достатъчно. Ако искате ме намерете на скайп от контактите..

731

Благодаря Ви! Писах Ви на лични. Надявам се да ми помогнете. Хубава вечер

Anjelina123

Какво ме очаква за в бъдеще в личен и професионслен план и нещо за здравословното ми състояние.

Десислава_30

Здравейте! Приятелят ми иска да се разделим.Много ми е мъчно.Казах му че не желая да се случва това.Искам да съм с него,той е много грижовен и отговорен,макар че има труден характер.Живее в чужбина и няма намерение за сега да се връща в България.Обясни ми че му се е изпарило желанието за връзка с мен.Разбирам го, не сме се виждали от много месеци, защото полетите ми бяха отменени 2 пъти и сега не мога да си взема отпуска.Майка ми и баба ми са болни. Живея с тях. Той иска семейство, аз също.Но е доста трудно защото те не могат да се оправят без мен в момента.Вече много рядко си пишем,имаме трудни взаймоотношения с момчето.Усещам отчуждението му, не го съдя.Моля,да ми дадете някаква яснота за в бъдеще какво ще се случва между нас, наистина ли ще приключи връзката ни окончателно?

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020