Какво е мнението му за мен ? - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Юли 11, 2020, 07:47:14 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 07:47:14 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Какво е мнението му за мен ?

Започната от no_name, Май 15, 2019, 01:40:28 pm

« назад - напред »

no_name

Общуваме си от няколко месеца и доста се разбираме. Снощи обаче реагирах малко по - остро и агресивно на негово изказване. Признавам си, че прекалих. Какво мисли за мен ? Сърдит ли ми е?

Nom

Не, скоро ще му мине в близките дни. Моментно е във всяка една връзка се случва това, той ви обича, а какво мисли - това е нормално за всеки, това мисли, случва се, не се ядосвайте, целунете го и кажете  че съжалявате.

no_name

Ние не сме двойка, @Nom.
Снощи му се обадих, исках да се извиня, но той ме отряза още докато ме чу... Какво да очаквам занапред и да очаквам ли нещо изобщо?

Nom

Обидил се е и се е разсърдил. Най добре за сега, се дистанцирайте, в смисъл не го търсете. Обиден е от поведението Ви. Какво да очаквате, много трудно може да се очаква нещо, само сърдит е. И не иска да бъде търсен. Не иска контакти с Вас.

no_name

Да, от реакцията му разбрах, че няма желание да говорим. @Nom, струва ли ти се, че това ще е завинаги :( ? Аз така мисля ...

Nom

А аз не мисля така, мисля че  му трябва време да преодолее случилото се и вярвам че той ще ти проговори.

no_name

@Nom, той май вече ме е отписал ... от тогава насам нямаме никаква комуникация. Какво си мисли по въпроса ?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019