ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Какво ще е бъдещето ми по отношение на работата и любовта

Започната от destani, септември 13, 2018, 03:59:53 pm

« назад - напред »

destani

Здравейте, бих искала да попитам какво ще е бъдещето ми по отношение на работата и любовта.Разведена съм с едно дете.Приятелят ми ме остави и сега трябва сама да издържам себе си и детето, но наема е непосилен, а наех апартамента за да бъдем тримата заедно.С тази работа не мога да се издържам. Ще намеря ли нова по-заплатена работа , за да съм спокойна за себе си и детето и ще се върне ли приятелят ми или раздялата е окончателна?

Nom

Можете ли да ми кажете тази работа в момента с какво е свързана, с каво сте се занимавала, някакъв ориентир. Потърсете квартира с по нисък наем или оитеде с детето при роднини, временно, а относно приятеля Ви, възможно е да размисли. До края на октомври мисля че ще намерите работа. Зависи от сферата, от опита Ви.

destani

Ами няма как да съм при роднини, защото те са в друг град, а квартирата е близо до училището на детето и не познава града , за да пътува сама, пък и е малка.
Работата е свързана със счетоводно обслужване, но нито парите са дост. за количеството работа, нито отношението е меко казано възпитано....Не съм принцеса и съм свикнала с работа , но с тази просто не виждам как още мога да издържа финансово и психически.
Да питам тази която виждате по-добре заплатена ли ще е...., не съм меркантилна просто е въпрос на оцеляване.
И още нещо за приятеля ми., смятате ли , че наистина ще сме заедно отново и този път завинаги ли ще е, ако е да, то кога би се върнал при мен?
Благодаря Ви предварително.

Nom

Имам чувството че ми се накарахте. Хората пътуват с детето си от единия до другия край. Много ще ви е трудно с тази квартира. Когато човек загуби  веднъж приятел до себе си много трудно може да си го върне. Никъде няма да Ви галят като принцеса нито ще се съобразят че сте на квартира с дете, и никъде няма да се държат мило с Вас. Навсякъде има работа. За сега мъжа няма желание да се върне, има нужда да размисли и преосмисли. Можете да се справите но сте взискателна много и това е пречка.

destani

Благодаря Ви,
не съм искала да звучи като каране или отговор с висок тон, много се извинявам, явно написано така звучи...
Наясно съм, че така е с всяка работа.аза детето просто искам да й е удобно за да се оправя сама.
Може би до някъде още ми се иска да сме заедно с приятеля ми, но явно пречките и всичко, което се случи помежду ни, неминуемо е попречило на връзката ни.
В  крайна сметка явно не е било писано..
Благодаря и лека вечер.

KIARA

Nom, бих искала да те помоля за прогноза за работата ми, защото съм в период на сериозни търкания с колегите ми. Как ще се развият нещата и какво ще ме посъветваш да предприема?

Nom

Да се пазиш и да не обръщаш внимание клюки по свои адрес. Ще има промяна в екипа с който работиш и ще дойдат много нови хора до средата на октомври месец. Избягвай търканията.

KIARA

Има една колежка, която си приписва като нейна заслуга моите усилия и в същото време злослови по мой адрес и ме злепоставя. Истината ще стане ли ясна за всички?

Nom

Да, ще стане ясна истината. Много трудно, но тя ще бъде вън от екипа. Ръководството че разбере, струва ми се че човек от хората около теб ще каже на ръководството. Според мен ще ес разбере,  всико макар и доста трудно.

KIARA

Благодаря! На моменти ми се иска просто да сменя работата, но засега нямам по-добро предложение.

Nom

Добра идея, подкрепям те. Според мен ще имаш шанс около средата на ноември 2018та да смениш работата наистина.

Activis

Nom ще погледнеш ли за моята работа какво чувстваш. Много хора сме на едно място, обаче моята длъжност е такава, че се въртя във всички смени. Виждаш ли някой с нещо да ми има зъб, по принцип няма за какво де, но знаеш ,че всички хора са различни. И относно любовта , в близките месеци дали ще се появи друго момиче, да се запозная с нея и да имаме връзка. Благодаря

Nom

Виж  хората около теб са приятелски настроени и в работата ти. Искам да се успокоиш любовта идва когато най малко я очакваш, към момента трябва да се успокоиш. Моля те спри да мислиш за нея, наслади се на работата си, там хората са готови да те подкрепят и да ти помогнат.

Activis

Да права си опитват се да ми помогнат относно това. Подкрепят ме. И ми казват, че не трябва да го мисля. Че не ме заслужава. Явно така е станало, защото съдбата ме е предпазила от по- голямо зло. Леко съм в депресия още... надявам се скоро да изляза от нея. Само да не ме потърси и да ми размъти главата, когато съм се успокойл вече... и не искам и да ме търси по- добре.. ще съжалява след време и ще и се върне

Nom

Животът днес върви напред а не назад, а ти се опитваш да вървиш назад.