На приливи и отливи - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 12:54:11 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

На приливи и отливи

Започната от 12345, Март 02, 2018, 10:17:56 pm

« назад - напред »

12345

Здравейте,
през последните няколко месеци един мъж упорито проявяваше нескрит интерес към мен. Той живее в Холандия, били сме съученици. Заигравка ли е било от негова страна или е имал сериозни намерения? Днес, когато имахме среща, той не се появи, мисля си, така усещам поне, че има в него страх от отхвърляне от мен или и аз не знам, какво да си мисля. Аз живея в България, много сме различни - двете страни на монетата, но по някакъв начин го усещам и мисля, че не е лош човек. Една зодия сме - Стрелец, родени сме в една година и сме учили в един клас. Имам ли някакво бъдеще с него? Ще ме потърси ли, ще се видим ли?
Той ли ще бъде човекът до мен? Ще имам ли някога собствено семейство, защото това, е което най-много ми тежи? Някакви промени в живота - местоживеене, работа, виждате ли? Чувствам се отчаяна и застопорена на едно място, нямам сили да се боря - тъкмо нещо тръгне напред и спира...
Благодаря, ако някой от вас ми отдели от времето си!

Nom

Не разчитайте, на него. Той ви е потърсил, и е идвал на срещи като съученици, но живота му е различен. Той има жена мисля че и дете. Ще ви потърси за кратко, връща се в Холандия, не виждам бъдеще със Стрелец до Вас, струва ми се че иа жена и дете. Нямате сили защото СТрелците трябва да хванат ещо и да го застрелят , а вие се държите като Риба. Промяната трябва вие да я желаете, акакто виждам просто Ви е страх.Ще имате промяна в средата на годината най вече от гледна точка на работата и пак зависи от Вас дали ще искате промяна.

12345

Здравей, Ном - няма дете и жена, до сега не сме се виждали 12 години, това е един и същи човек - Стрелецът, моят съученик е това.

Nom

Не Ви виждам с него. Не виждам тръпка. Взаимна симпатия да. Той ще се върне обратно в Холандия. Ще имате кратка среща. Той прави планове далеч от родината си. И не възнамерява да остава

12345

А друг човек ще се появи ли? Ще имам ли свое семейство?

Nom

Мъж Козирог. Надявам се още тази есен. До края на годината. Възможен брак до края на 2019. Дай боже!

12345

Дай боже, Ном да се появи някой, че самотата много ми тежи, а виждаш ли повече за него, какъв  ще бъде?
Благодаря ти, всички заслужаваме да имаме половинка до себе си - и ти желая и ти да си щастлива!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019