Неуспешният ремонт на един неуспешен човек - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 26, 2020, 02:16:43 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Неуспешният ремонт на един неуспешен човек

Започната от jkb, Септември 02, 2020, 06:46:10 pm

« назад - напред »

jkb

Не ми върви особено, доказано. Интересно е, че колкото повече усилия хвърлям, толкова по-жалък е резултатът.Последното ми безуспешно начинание е ремонт на стара фамилна къща. Колкото повече - толкова по-зле. Викани са петима! инж.конструктори, старая се да спазя предписанията - пукнатините продължават.Историята ми коства огромен заем и грамадни усилия, резултатът е нищожен. Обмислям какво ли не: да зарежа ( нямам друг дом), да продам на загуба, да купя друго (още по-голям заем), да упорствам (въпреки че обстоятелствата са против мен). Не очаквам кой знае какво. Никога не съм имала късмет. Но този път май влача и детето си към дъното на мизерията.

Тара

Цитат на: jkb в Септември 02, 2020, 06:46:10 pmНе ми върви особено, доказано. Интересно е, че колкото повече усилия хвърлям, толкова по-жалък е резултатът.Последното ми безуспешно начинание е ремонт на стара фамилна къща. Колкото повече - толкова по-зле. Викани са петима! инж.конструктори, старая се да спазя предписанията - пукнатините продължават.Историята ми коства огромен заем и грамадни усилия, резултатът е нищожен. Обмислям какво ли не: да зарежа ( нямам друг дом), да продам на загуба, да купя друго (още по-голям заем), да упорствам (въпреки че обстоятелствата са против мен). Не очаквам кой знае какво. Никога не съм имала късмет. Но този път май влача и детето си към дъното на мизерията.

Здравей, има един феномен "колкото по се стараеш - толкова по-зле". Затова първо спри, успокой се, каквото Е вече е. Огледай хубаво положението, сякаш се случва на някой друг, а не на теб. Така, както си написала в поста си, очевидно даваш пари на хора, които не разбират от работата си. За да имаш покрив над главата си не е нужно да стягаш цялата къща, ако нямаш възможност - разсъждаваме трезво. Нужна ти е една стая и баня на първо време. Състоянието на покрива е важно - идва зима. Нервите ти са важни - не ги хаби излишно, имаш да се грижиш за дете. Това е, сега вземи решение как да продължиш. Успех и горе главата, имаш къща, имаш дете, усмихни се, ще се справиш!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019