ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 16, 2021, 12:23:54 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Започване на работа и семейни проблеми

Започната от ioannidis, юни 26, 2019, 01:37:39 pm

« назад - напред »

ioannidis

Здравейте, преди около две седмици подадох документи за започване на работа във една фирма, обаче имам чувството че сякаш началникът на тази фирма ме мотае, защото като му звъня на телефона за да го попитам дали ще стане работата, понякога вдига телефона, а понякога не. Например вчера ми обеща да ми звънне за да се срещнем и да му дам останалите документи, но той така и не ми звънна. Другият ми проблем е свързан със започването на тази работа, а той е че вкъщи постоянно ме притискат да започвам работа и не проявяват абсолютно никакво разбиране относно това, че аз правя абсолютно всичко по силите си и правя това, което зависи от мен, и на всичкото отгоре ме обвиняват че аз целенасочено бавя нещата, само и само да не започна работа, а аз дори напротив - много искам да започна работа.
Според вас дали ще започна работа на това място, за което съм си подал документите?  Дали скоро вкъщи проблемите с мен ще свършат и дали като цяло скоро ще мога да си сменя местожителството? Благодаря предварително!

FairyTale

Ти не бавиш нещата, до зимата ще се стабилизираш постепенно, работа ще започнеш до края на юли месец. На това място, където си подал документи, имаш шанс и според мен в следващите 2 седмеци вече трябва да имаш отговор и реална покана от там. Нарачно те бавят от там,  за това подсигури се като си подадеш документите и другаде ако наистина не получиш никакъв отговор от първото място.

ioannidis

Аз имам подсигурена и друга работа, но тук дадох всички необходими документи и вече е в процес на развитие.

FairyTale

Един съвет, ако наистина имаш сигурна работа и можеш да започнеш най добре го направи. Усещането ми е,че  наистина ще ти е от полза, до тук усещането ми за подадените документи е,че може би имат каниддат, а теб те лъжат че ще ти се обадят. Струва и се,че те мотаят именно защото имат човек при тях. Съветвам те започни там където ти е сигурно, ще бъде добре, а и ще си доволен.

Morena

Мисля, че ще започнеш работа. Лятото трябва да си запонал, защото ще вземеш пари. С пътуване ли свързано?
Като ти чета поста ми идва на ум да си по-нахален.
Успех. Пиши какво е станало.

Morena

Цитат на: ioannidis в юни 28, 2019, 02:36:37 pmАз имам подсигурена и друга работа, но тук дадох всички необходими документи и вече е в процес на развитие.
Аз подадох предизвестие по същото време с теб. Имах сигурна работа, обаче им казах, че не можа да започна работа на еди коя си дата и със закъснение от 5дни. Бях подала всички документи. Звъннах на шефката и обясних. Казаха , че ще се обадят и не го направиха. Чаках достатъчно.
Днес бях на друго интервю и ме одобриха на по-висока позиция.
Така че понякога всяко зло за добро.

ioannidis

Значи, аз дадох свидетелство за съдимост, медицинско, кардиограма, кръвна проба и трудовата си книжка и сега документите са при тях, което ме кара да си мисля че наистина ще ме вземат на работа, но само не мога да разбера защо е това цялото бавене... Онзи ден се срещнах с техническия ръководител на фирмата и му дадох трудовата си книжка което ме кара да си мисля, че въпреки всичко може би ще се случат нещата, защото иначе биха ми върнали документите, а аз се изръсих с около 100 лева за тях.

ioannidis

Цитат на: Morena в юни 29, 2019, 12:24:59 amМисля, че ще започнеш работа. Лятото трябва да си запонал, защото ще вземеш пари. С пътуване ли свързано?
Като ти чета поста ми идва на ум да си по-нахален.
Успех. Пиши какво е станало.
Фирмата не е транспортна, ако имаш това предвид. Строителна е, но постоянният й обект се намира на около 20 километра от моето местожителство.

ioannidis

Здравейте, успях да започна в тази фирма още преди почти 10 дни, и засега ще видим как ще се развият нещата по-нататък.

Nony

Здравейте! Ще си намеря ли по подходяща работа или което ми е голяма мечта да работя за себе си и без шеф над главата. Иска ми се да започна дори някаква работа от вкъщи за да имам повече свободно времи за децата

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020