ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 16, 2021, 12:04:50 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Необяснимо явление върху снимки

Започната от Snejana87, юли 29, 2019, 02:34:22 pm

« назад - напред »

Snejana87

Здравейте, намирам се в следната ситуация: на две снимки на сина ми, направени в интервал през няколко години се появява нещо "необяснимо" около него, прилича на снежнобяла мъгла, която го загръща. Явлението се вижда само на вече направената снимка, но не и в момента на заснемането. Имам нужда от компетентна помощ.

Модератор

Много странно, това явноюса енергиини сгъстявания. Най-вероятно това е външна намеса в аурата му. Не е задължително обаче да е магия и енергията да е негативна. Според, мен става въпрос обаче, за определено влияние.

Snejana87

Мога да опиша още няколко съвпадения, които съм забелязала.
Първо - "мъглата' е много наситено бяла или плътна, като облак
Второ - появява се само на снимки, на които детето е само( уточнявам, на първата снимка детето е на около 6г, а на втората на 11г)
Трето - винаги е на снимки сред природата, на първата е в гора, а на втората в морето.
Иска ми се да разбера повече за тази мъгла, благодаря предварително за всяка оказана помощ и съвет.

FairyTale

Не смятам че детето има влияния или магии, дори и не усещам нещо  върху него направено, усещам чиста детска енергия, а това което сте видели  си мисля,че става въпрос за чиста детска аура. Тази  мъгла около дете е неговата аура. Дете което на много по късен етап от живота си е възможно дори да бъде духовен учител. Мисля че детето е от т.нар "кристални деца", но не бива да се притеснявате, по никакъв начин, това е т.нар "енергийна опаковка " на човек, нещо което всеки един от нас има.

Snejana87

Здравейте, след зададения от мен въпрос вчера, получих две възможни обяснения, за които сърдечно благодаря. Реших, че ако кача снимките, професионалистите ще могат да работят по-лесно. Изрязала съм главата на детето, поради лични съображения и отново предварително благодаря на всички които ще могат да ми помогнат.

Модератор

Никога не съм виждал подобно нещо, изглежда страшничко, но нямам идея какво е.

Snejana87

Аз също не съм виждала, друго подобно нещо, затова съм доста притеснена , като родител, предполагам ме разбирате и същевременно не знам към кого да се обърна. Затова пиша тук с надеждата, че някои чистосърдечно ще ми помогне и ще ме насочи, ако е необходимо да се вземат някакви мерки.

Модератор

Мерки не е нужно да се взимат, ако не усещате нещо в живота на детето, което да е притеснително.

Като любител фотограф ще ви кажа: Имайте предвид, че това може да е просто животно или птица, което да е минавало пред обектива повреме на заснемането на снимката. Ако е снимано с по-дълго изчакване за затваряне на блендата може да се получи точно този ефект. Може да е дори пеперуда, която е минала близо до фотоапарата в момента на щракването.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020